2006-סיכום שנתי

pilot promo

New member
../images/Emo88.gif2006-סיכום שנתי

עוד שנה אזרחית חולפת וכמובן עקב שלל האירועים שקרו השנה הן מבחינת הפורום והן מבחינת הסדרה אני חושב שרשור מסוג זה נדרש.
הסיכום יעשה על ידכם ויכול להעשות בשתי דרכים: 1)סיכום כללי-סיכום כללי במילים מבחינת הפורום והסדרה על השנה שחלפה.
2)סיכום על פי שאלות-כתגובה להודעה זו אשרשר מספר שאלות שאתם יכולים לענות עליהן.
שנה טובה, ים.

pilot promo

New member
../images/Emo35.gifהשאלות:

את התשובות לשאלות יש לשלוח אליי במסר אלא אם כן כתוב אחרת וב-2007 יפורסמו התוצאות. חברי הפורום:
- חבר הפורום שאתם מכירים הכי טוב? - חבר הפורום שהכי הייתם רוצים להכיר? -חבר הפורום שתורם הכי הרבה לפורום?(שלושה חברים) - חבר הפורום הכי יצירתי(סרטונים,תמונות,וכו')? -חבר הפורום בעל חוש ההומור הכי טוב? -המנהל שהכי אהבתם?(עקב חילופי המנהלים התכופים) -המנהל שעשה לדעתכם את העבודה הטובה ביותר? - חבר הפורום שחבל שהוא לא נמצא פה יותר? הסדרה: -האם יש קסם בעולם?(כן או לא) -השחקן מהסדרה שלדעתכם עשה את העבודה הטובה ביותר לאחר שנגמרה או לאחר שעזב את הסדרה? -בראד או קונסטנס? -הפרק שהכי ריגש אותכם?(פרק מכל עונה) -הפרק שהכי הצחיק אותכם?(פרק מכל עונה) -רוז או שאנן?(בלי נאצות על השחקנית השנייה בבקשה!) הפורום: -הדיון או השרשור של השנה?(יש לצרף קישור) -הפינה הטובה ביותר? שנה הבאה(מבחינתכם-לשרשר לפה): -3 תחומים שהכי הייתם רוצים להשתפר בהם? -האדם שהכי הייתם רוצים לשפר איתו את הקשר(לא חייב מהפורום)? -3 מקומות שהייתם רוצים לחזור אליהם והייתם בהם בשנה שחלפה. -3 מקומות חדשים שאליהם תרצו להגיע. ולסיכום: מילה אחת לסיכום השנה שחלפה.

barhenhalliwell

New member
אנשים, עניתם כבר?

אני עכשיו באמצע של לענות.
כל חברי הפורום שעוד לא ענו, מתבקשים לענות..

barhenhalliwell

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה.

בדיוק אתמול בלילה, רציתי לפרסם הודעה כזאת. ישבתי וכתבתי ב 2 בלילה, ואז שנייה לפני שפרסמתי אותה כל התוכן נמחק.
אני ממליץ לכולם לכתוב הודעות עם הרבה תוכן, בתוכנות כתיבה ( לדוג' וורד), ואז דברים לא יימחקו בטעות.

pilot promo

New member
אנשים לענות!!

יש מספר ממש מועט של אנשים ששלחו לי מסר עם תשובות---קדימה-זה נחמד...

למעלה