תחרות חדשה

• פותח הנושא syair
  • פורסם בתאריך

syair

New member
../images/Emo88.gifתחרות חדשה

ניסיתי תחרות בסגנון שונה, אבל זה לא הלך. אז לא מחליפים נוסחאות מנצחות (אני גרוע בציטוט פתגמים), וגם תחרות זו תהיה תחרות תמונות.
הפעם תחרות תהיה בנושא "אנשים טובים באמצע הדרך". הכוונה היא שתשלחו תמונות של אנשים, כלשהם. איש אחד, שניים ואף עשרה.
אני יודע שקשה להחליט איזו תמונה הכי טובה, ולכן שוב יהיה ניתן לשלוח 3 תמונות.
התחרות תסתיים בסוף יוני/תחילת מאי. הפרטים המדויקים לגבי התחרות יבואו בהמשך, וה-
גם יפורסמו בקרוב. אני מבקש לשרשר את התמונות לתחרות, אך ורק לשרשורי התחרות, כדי שיהיה סדר, ולא ילכו תמונות לאיבוד. התחרות פתוחה לכל המשתמשים הרשומים בתפוז, נא לא לשלוח תמונות כאורח.

ashmash

New member
הרשו לי להיות הראשון

תמונה שכבר שמתי בשרשור התמונות שלי ואהבתי במיוחד. מדובר בחמישה ילדים דרום אפריקאים בדראקנסברג שנסעו יחד איתי בחלק האחורי של טנדר. המזג האוויר היה מקפיא ואחרי התמונה הם מיד התכסו בשמיכה... בכל אופן, אני ממש אוהב את התמונה ולדעתי ילדים, הם תמיד אנשים טובים...

Eldad H

New member
ניומן באי באלי שבאינדונזיה:

ניומן הוא מנהל של אכסניה/מוטל/בד&ברקפסט (משהו באמצע בין כולם) בכפר בשם קאדיסן, על שפת אגם באטור. העסק מנוהל ע"י כל המשפחה והיחס שם מדהים. יש לו שם חכות שעשויות מקני סוף והוא לוקח את הלקוחות לדיג באגם. דגי המוג'האר שבתמונה נצודו על-ידי ושעה קלה לאחר מכן כבר היו אי-שם במעמקי קיבתי לאחר שנצלו על מדורתו של ניומן...

NY123

New member
תמונה מהמזרח

ילד חמוד שצולם בטיול במזרח

תפקחו את העיניים תסתכלו סביב...

אנשים טובים באמצע הדרך: בכפר של שבט המסאי בקניה [אלה שקופצים לגובה]

יש לי תמונה אחת [לא במחשב]

של אנשים ממש טובים בקנג'נבורי, שלקחו אותי טרמפ עם האופניים, אחרי שממש התעייפתי מלרכב עליו.. יש לי גם תמונה שאני ממש אוהבת של ילדה על החוף בקו פי פי, אבל העלתי אותה כבר כמה פעמים, אז הנה לכם איש, לא בהכרח טוב, לא בהכרח שפוי, שמקשקש לו שעות על תיבה בהייד פארק.. שיהיה.

syair

New member
מה עם התמונה של הילדה?

את רוצה לצרף אותה לתחרות? לגבי תמונות לתחרות, עדיף שהם יהיו ברזולוציה גבוהה, כלומר לפחות 600 על 800 פיקסלים, אחרת לא רואים טוב את התמונה.

הנה הראשונה שלי

בסוף הטיול החזרה היתה דרך אירופה ומכיוון שכבר נמאסה עלינו אמסטרדם קפצנו לברוז' - הוצאנו קצת כסף ומכיון שכסף בלגי שווה לתחת בסוף את כל מה שנשאר בזבזנו בחנויות שוקולד - רוב המוכרים היו פלצנים אמיתיים שקשקשו לנו בשכל על חנותם המופלאה מדורי דורות ולא נתנו להסתכל ולרחרח בלי לקנות (והיה יקר) בסוף הכגענו לחנות בה היה המוכר זה שצחק ועשה פוזות למצלמה (גם לוידאו ) ואפליו אמר על אחד הממתקים שם שזה "ז'לה בטל" - בסוף גם קלטנו שאמר ג'לי פטל סתם תמונה חמודה שמזכירה לי שלא כל מוכרי השוקולד הפלצני הם פלצנים אור

למעלה