שרשור קשר....

מיטל101

New member
../images/Emo88.gifשרשור קשר....../images/Emo88.gif

כדי שנכיר פה את כולם אז שכל אחד יכתוב: שם: גיל: מסנג'ר: אייסי: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: תכנית אהובה: ו...לשאלה הכי חשובה.... את/ה אוהב/ת אותי???

MEEEE!!

שם: שמי הוא שי.. נכון שם של בן אבל אני בת(=
גיל:15 מסנג'ר:[email protected] אבל תגידו שאתם מפורום סאמרלנד:) אייסי: שחקן אהוב: ג'סייי מקארטני אהה והוא בהחלטט הזמר האהוב עליי..(= ד"א תקנאוו הדיסק שלו מגיע אליי בדיוק בעוד שבוע:))))ואיך שכחתי את השחקן מספר אחת ספונג'בובבבבבב(= וכמובן פטריק ידידו הצ'אבי הורודדד שחקנית אהובה: מממ.. מממ.. מממ.. ממ אין העדפות תכנית אהובה: סאמרלנד אנד ספונג'בוב סקוורפנב

דכחתי את ההודעה האחרונה

אבל אני חושבת שאני לא אענה על זה.. כי אני מאדדד מאדדד אוהבת אותך(===

Alias4Ever

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם: רייצ'ל (רחלי) גיל: 16 מסנג'ר: [email protected] אייסי: 306822445 שחקן אהוב: מייקל וורטן
ג'סי מקרטני
שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר (מוווושלמת
) תכנית אהובה: ALIAS הסדרה הכי ענקית שנראתה אי פעם על מסכי הטלוויזיה... סאמרלנד ו...לשאלה הכי חשובה.... את אוהבת אותי??? ברווווווווור

ועכשיו אני../images/Emo26.gif

שם: ירדן.. בת
גיל: 14 וחצי מסנג'ר: [email protected] אייסי: 308755210 שחקן אהוב: ג'סי מקארטני המתוקקק ו... אממ... עוד מיש'ו אבל נכון לעכשיו אני לא נזכרת.. שחקנית אהובה: נטלי פורטמן.. (לשעבר- ג'ניפר אניסטון) תכנית אהובה: סאמרלנדדד!! מכושפות.. ובנות גילמור!! אני אוהבת את כל אלהה הכי שבעוולם!! (התוכניות הכי שבעוולם.. חיחי) ואם אני אוהבת אותךך?! אמממממ.. חחח סתםם!! ברורררררר!! אופקורסס

tamir107

New member
אני!!!!!!!!!!

שם: תמיר גיל:14 מסנג'ר: אין לי... אייסי: יש...לא זוכר את המספר.... שחקן אהוב: אממ..שאלה קשה, כולם מ- סמארלנד!! שחקנית אהובה: אממ..עוד יותר קשה!!!.....אווה!..חח.... תכנית אהובה: סמרלנד!! ופוקימון!!!! ו...לשאלה הכי חשובה....
את/ה אוהב/ת אותי??? את מי??? אני חבר טוב של כ=ו=ו=ו=ו=ל=ם=!

נופר 247

New member
../images/Emo41.gifזאת אני../images/Emo41.gif

שם:נופר גיל:13 וחצי מסנג'ר:אין
אייסי:אין
שחקן אהוב:ג'סי מקרטני (אלא מי) ובראד פיט שחקנית אהובה:דרו ברימור תכנית אהובה:ס-א-מ-ר-ל-נ-ד!!! וגם מכושפות ו...לשאלה הכי חשובה.... את/ה אוהב/ת אותי??? חולה עלייך חולה על כל הפורום הזה~!!!!!

אני אני אני אני אני!!../images/Emo108.gif

שם: נבו (שם מוזר ושל בן אבל אני בת.!) גיל:13.5 מסנג'ר" אין לי אייסי: 276665406 שחקן אהוב:ג'סי דההה... שחקנית אהובה:אמממ.. הולי מארי קומבס (פייפר ממכושפות) תוכנית: סאמרלנד ומכושפות ובטח בטח בטח שאני אוהבת אותך!

למעלה