שרשור מטלות

גליזה

New member
../images/Emo88.gifשרשור מטלות

אתם יודעים מה לעשות.. שלי: *לקבוע כבר שיעור עם המורה הפרטית *ללמוד למתכונת במתמטיקה *להשלים חומר בכל מקצוע אפשרי

../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

*להשלים שעות שינה ומהר *ללמוד תחומר במתמטיקה ביום וחצי. *לפרוש מהביצפר הזה%&#%*)$#)^&%

HeNoOsH

New member
עונה...

-להכין חיבור בהבעה -מלא שיעורים בפסיכולוגיה+עבודה בסוציולוגיה שהגיע הזמן שאני אכין כבר.. אין מבחנים :)

gorck

New member
יותר מדי.....

*ללמוד לבגרות באנגלית מחר ( כן יש איך ללמוד למודל E!!! ) *ללמוד למתכונת במתמטיקה ביום ראשון *ללמוד פיזיקה למבחן הקרוב (שהיה אתמול) *לסדר ת'מחברת סיכומי היסטוריה (אחרת אני נעלם מהכיתה ולא משקיע בכלל ונכשל) *לעבוד קשה על הדברים שלקחתי על עצמי בשבט *עוד שאני לא זוכר....

danina the 1

New member
מטלות מטלות....... ../images/Emo7.gif

אז ככה: #לעבור את הבגרות באנגלית בשלום.... #ללמוד קצת מתמטיקה ולהתחיל להבין את המשפט של הסינוסים #לסכם את כל החומר בהיסטוריה {או לקחת סיכמים ממישו} #להתחיל ללמוד למתכונת בהיסטוריה וזהו אני חושבת....

Infinity AL

New member
מטלות../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

+ עבודה בהסטוריה + ללמוד למבחן בתנ"ך + ללמוד למבחן בביולוגיה +ללמוד למבחן במתמטיקה +ללמוד לאינטרו וכל זה אני חייבת לעשות עד שישי

L i o R s 28

New member
מטלות../images/Emo68.gif../images/Emo122.gif

*להחכים טיפה. *להחכים עוד טיפה *אולי להחכים עוד טיפונת יותר מהטיפה הקודמת סתם *ללמוד לתנ"ך
*לגשת לבגרות בתנ"ך *ולקלוט את החומר בהסטוריה *ולא היה מזיק טיפה להחכים כי אין טיפת חכמה אצלי

nemo the great

New member
אההה חחח ../images/Emo19.gif

עכשיו הכל יותר ברור
... לאא.. אני לא אוהב.. להתעלק...

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif הממ הממ

ללמוד עם המורה הפרטית למתמטיקה
ללמוד גם לבד למתמטיקה [מתכונת בראשון הבא]
טסט
שתי חזרות חמישי-שישי של הקבוצת תאטרון הביתספרית זהו בעיקרון

tttttttttt1

New member
מה שעוד יותר מצחיק זה -

ז,מסתבר, לא פיספסת את השרשור ה- זה , ואפילו הגבת שם... אני מבין שלא ידעת למי את אומרת מזל טוב
nice to meet - נועה= come alive...

למעלה