שמעתן רדיו?

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo88.gifשמעתן רדיו?

שמעתן רדיו?
עכשיו שמעתי שועדת הכספים החליטה פה אחד למחוק את הסעיף שמנע טיפולי פוריות לילד השני כבר התחלה טובה לשנת 2004. אז תצליחו השנה כי מי יודע מה ינסו להעביר בשנה הבאה?

העין ה 3

New member
אכן, נכון!

שמעתן רדיו?
עכשיו שמעתי שועדת הכספים החליטה פה אחד למחוק את הסעיף שמנע טיפולי פוריות לילד השני כבר התחלה טובה לשנת 2004. אז תצליחו השנה כי מי יודע מה ינסו להעביר בשנה הבאה?
אכן, נכון!
גם ליאור כתב על זה בפורום הורים לאחר טיפולים, ובפורום הזכות להורות. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה! בזכותם הרווחנו כולנו

פנינהט

New member
אני קראתי ב YNET שבכלל זה בוטל

אכן, נכון!
גם ליאור כתב על זה בפורום הורים לאחר טיפולים, ובפורום הזכות להורות. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה! בזכותם הרווחנו כולנו
זאת אומרת שאין הגבלה גם לילד שלישי פשוט החוק בוטל. כל הכבוד לצוות של "הזכות להורות"

orname

New member
אני חושב שאת טועה...

זאת אומרת שאין הגבלה גם לילד שלישי פשוט החוק בוטל. כל הכבוד לצוות של "הזכות להורות"
אני חושב שאת טועה...
נכון לעכשיו השאירו את הדברים בדיוק כפי שהיו. וזה אומר שאין מימון לילד שלישי (וזה כבר תלוי בקופ"ח )

נועה 35

New member
מבחינת החוק לא השתנה כלום

מבחינת החוק לא השתנה כלום
עד היום המדינה מימנה באופן מלא טיפולים לשני ילדים לכל זוג נשוי ומצב זה נשאר על כנו. מימון ילד שלישי כבר תלוי בביטוח המשלים שיש לכל אחד.

נועה 35

New member
כל הכבוד לצוות הזכות להורות!

שמעתן רדיו?
כל הכבוד לצוות הזכות להורות!
דרך נפלאה להתחיל את השנה החדשה!

אפשר לנשום לרווחה../images/Emo51.gifלכולם

שמעתן רדיו?
אפשר לנשום לרווחה
לכולם

מצב
הנושא נעול.
למעלה