שירשור היכרות

Angelus

New member
../images/Emo88.gifשירשור היכרות../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif../images/Emo38.gif

ובכן, כמה ימים עברו מאז נפתח הפורום, ולשמחתי אני רואה שיש מספר לא מבוטל של צופים אדוקים ולא שפויים.
אז כמה שבועות לפני שהסדרה עולה לאוויר לראשונה בישראל (טלעד לא נחשבת!
), חשבתי שיהיה נחמד לעשות שירשור היכרות קטן.
שם:
):
עיסוק\תחביבים:
דמות אהובה:
דמות הכי פחות אהובה:
פרק אהוב:
קטע אהוב\מצחיק ביותר:
מסנג'ר:
שימו לב, יש לסמן
לפרקים מהעונה ה-4 והלאה.

Angelus

New member
אני אתחיל -

שם: בן. גיל: 18 וחצי. אזור מגורים: השרון. עיסוק\תחביבים: טלוויזיה, סרטים, הארי פוטר
, ריצה (זה תחביב!), לשבת על המחשב ולא לקום ממנו, לאכול (והרבה). דמות אהובה: אליוט ריד, ללא ספק. במיוחד בעונות הראשונות.
דמות הכי פחות אהובה: לא קיימת חיה כזאת! אם אני חייב, אח של J.D.
פרק אהוב: סוף העונה ה-3. (מי שלא ראה בכלל, שיצא.
) - החתונה של קארלה וטרק.
קטע אהוב/מצחיק ביותר: אליוט תולשת לאחת האחיות של קארלה את הגבה בטעות, בזמן מריבה עם J.D. מסנג'ר: [email protected] (אל תשאלו..) MISC: ה-10 זה היום הכי טוב בחודש.
קיבלתי משכורת שמנמנה היום ואני מאושר.

You're it!​

spiderman2006

New member
הכירות

שם: אלון גיל:24 (עוד חודשיים) גר ליד חיפה אוהב טלוויזיה סרטים הארי פוטר משחקי מחשב לישון ולאכול!!!!!! (כמעט כמו בן מסתבר ) עובד בצפון ולומד לתואר שני. דמות אהובה: אליוט ריד דמות לא אהובה: טורק קטע מצחיק: עונה שלישית (ספויילר) שמגיע הגרמני בדיוק שגיי די יוצא עם האלמנה (מהבחור עם הקומה) והם שרים את השיר הגרמני וזורקים בלונים אדומים :)

spiderman2006

New member
כן טורק....

כן לא יודע למה אבל הוא לא מצחיק אותי לא משנה זה הכי פחות מצחיק כולם ממש טובים

limors2

Well-known member
למה לא נחשב../images/Emo46.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אם לא היה טלעד לא הייתי מכירה תסדרה בכלל
ואזמה אם תעונה הראשונה הם שידרו 10 דקות לפני חצות, הפסקה של 20 דקות ואז ת10 דקות האחרונות של הפרק
שם: ליאורה. כן, ליאורה. לא לימור
גיל: 19 איזור מגורים (אל תילחצו): י-ם עיסוק\תחביבים: טלווזיה אינטרטנט ודברים חסרי חיים
דמות אהובה: פרי
וג'ורדן
דמות הכי פחות אהובה: קרלה. היא מעצבנת אותי לפעמים
פרק אהוב: הו יש הרבה
קטע אהוב\מצחיק ביותר: הכל
מסנג'ר: במסרים ICQ: 299346019. אבל אני אפפעם לא שם
MISC: שו?

emalka

New member
אווההאווהוהוהווהווהוהה

שם: אלירן מלכה גיל : 25 אזור מגורים : Never Land עיסוק . תחביבים : קומיקס סרטים ועוד קומיקס. דמות אהובה : דר' פרי קוקס דמות הכי פחות אהובה : i Just Love them all פרק אהוב : אין משהו במיוחד אלא הכל ביחד . קטע אוהב מצחיק : ספויילר
כאשר די.גי וטורק בפלאשבק רואים שהם נוסעים למשחק כדור סל ומישהו שוכח את הכרטיסים ומישהו מביא את הסנדוויצים !!! ICQ : 71357753 הופעת אורח אהובה : ההופעה של וויל סמי'ת. (היה ממש מצחיק)

Angelus

New member
../images/Emo3.gif

היו מקרים אפילו יותר גרועים.. אז מה, ירושלמית?
אני עוד אגור שם יום אחד.

limors2

Well-known member
זה הכי גרוע שזכור לי..../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

16:28 הייתה שעה נחמדה. מה עוד היה? ו.. אממ... תהנה

The Guru Chai

New member
מנשמע.

שם: גורי (הורים היפים, בלעט.) גיל: 14 איזור מגורים (אל תילחצו):
עיסוק\תחביבים: קרקס ותופים]; דמות אהובה: ד"ר קוקס, הוא כזה מאגניב. דמות הכי פחות אהובה: הוי... לא נראה לי שיש אחת שאני לא אוהב במיוחד]: פרק אהוב: אני לא הכי מתמצא עדיין, התחלתי לראות את זה לא מזמן]: מסנג'ר: [email protected] ICQ: אין טעם, אני לא מתחבר. MISC: ?

MANCHISSS

New member
הכול טוב

שם:חן גיל:16 וחצי איזור מגורים (אל תילחצו): הוד השרון עיסוק\תחביבים:טלוויזיה סרטים הארי פוטר
ולישון! דמות אהובה:דר פרי קוקס
דמות הכי פחות אהובה:אין קשה לבחור פרק אהוב:החתונה של קרלה וטורק קטע אהוב\מצחיק ביותר:הכול ( חלק פחות אבל קשה להחליט) מסנג'ר:HENֹ[email protected] ICQ:251959311 MISC:לא מובן

MANCHISSS

New member
זה את ..

וראיתי את כול העונות ששודרו בערוץ 2 אז נראה לי שסיימתי לראות 3 ועכשיו מחכה לרביעית

John Dorian

New member
חחחחח

הורים היפים גדול קרקס? אתה קופיף? חח סתם מה אתה עושה שם??

Amazing18

New member
ME :)

שם: בובית קטנה וחמודה גיל: עוד חודשיים 19! איזור מגורים (אל תילחצו): אתם אמורים להלחץ אם תדעו איפה ני גרה.. עיסוק\תחביבים:צבאאאאאאאאאאאאאאא! טוב ני לא באמת רואה ת'סדרה הזו אבל אתם חמודים אז אני פה. אז דעו לכם שעשו לי רשת אינטרנט בבית והחרא הזה לא עובד כבר בפעם השניה, וזה כל כך שובר אותי [כן! פאקינג אינטרנט!] שזה גרם לי לבכות לא פעם אחת מעצבים, והיום יצאתי על אחד מנטויזי'ן, בחיים לא הכרתי ת'צמי ככה. BUT IT WAS WORTH IT. וזהו, אם יש פה צנחנים רווקים.. אני פה
(כיאלו עושה פרצוף מפתה..)

../images/Emo41.gif../images/Emo8.gifעונה../images/Emo199.gif../images/Emo163.gif../images/Emo65.gif

כבר יש לי אפילפסיה מהסמיילים האלה. שם: לא אומר ולא אומר. נה נה בננה. גיל: אני יודע שאני יכול לומר, אבל כדי לעשות דווקא אני אכריח אותכם ללכת אל השם שלי וללחוץ על הכינוי כדי לקרוא את הפרטים. יאללה, בוא נראה אותכם. איזור מגורים (אל תילחצו): נו, המקום הזה בישראל, ליד שנקין. עיסוק\תחביבים: טלוויזיה, מחשב, צרפתית, חברים, Need I say more? דמות אהובה: אליוט. פשוט ענקית. דמות הכי פחות אהובה: סליחה, המה? לא הבנתי. פרק אהוב: פרק סוף העונה השלישית, ממש צחקתי בו. בכלל, זאת אולי הסדרה היחידה שאני אשכרה צוחק בה בקול רם. קטע אהוב\מצחיק ביותר: ג'יידי הולך במסדרון של בית החולים, לחוץ מזה שלא הצליח לו לשכב עם אליוט. "אוקיי, אל תדאג, הכל יהיה בסדר.." השרת: "היי JD, איך הפין שלך?" JD: "טוב, אל תדאג, הוא אומר את זה לכולם.." ~השרת ניגש לאדם שמאחורי JD~ "היי מורטי, איך הפין שלך?" מסנג'ר: כן, יש, תודה על ההתעניינות. ICQ: טוב, שייהיה. אתם מורשים להוסיף רק אם אינכם פדופילים/פושעים לשעבר/מוכרי סמים... קשים / אוהבי סאבלימינל או כל סוג של משהו שקשור לצביקה פיק. 214347402. MISC: אני אחזור על תגובתה של ליאורה. שו?

John Dorian

New member
רימית אותי

כתוב לך בנדה שם. עכשיו אתה חייב להגיד לנו את השם שלך ולא לא יהיה טוב

Dark Faerie

New member
:)

שם:ענבר גיל:14 איזור מגורים (אל תילחצו):השרון עיסוק\תחביבים:לשמוע מוזיקה,לקרוא ספרים,ולנגן. דמות אהובה:ד"ר קוקס דמות הכי פחות אהובה:קרלה פרק אהוב:אין פרק אהובP: קטע אהוב\מצחיק ביותר: גם אין קטע אהוב:X מסנג'ר:[email protected]

למעלה