שחר שדרן צפון

Queenati

New member
../images/Emo88.gifשחר שדרן צפון

רובכם מכירים את שחר שדרן צפון/ שופט טיפשון / תזוזיאתמסתירהאתהנוף. עוד מהימים שהוא איים לרצוח אותי, לתקוע כדור בראש, לפרסם פרטים עליי ועל פוליסים וכו'. הבחור אפילו לא נרגע אחרי מספר תלונות במשטרה ועל אף שתיקו הועבר לפרליטות (מעין חוסר שפיות). לאחר מו"מ עם אימא שלו (שאותה הוא עירב להטפות ובקשות), החלטתי לבוא לקראתו ולשחרר את חסימתו. לזמן מה נרגעו הרוחות והיה הרושם כי הבחור מתחיל להתפקח ולהראות קצת יותר בגרות לגילו (27-28). לאחר שנודע לי שהוא ממשיך לעשות צרות, לחפור ולחשוף פרטים על גולשות, לאיים עליהן ואף לפרסם אותם בבלוגTV (הבחור מכור בצורה לא שפויה) - הוא נחסם שוב ל 30 יום. הוא שב לסורו, ממשיך להטריד (בעיקר אותי) והרשימה עוד ארוכה. אני יודעת בודאות שאחד השוטרים משתף איתו פעולה ואף יש לי את החשדות שלי (האידיוט לא טורח לשמור כלום בסוד). שוב מידע מודלף החוצה ועובר אליו. במידה ואגלה שזה אכן נכון - אני וכולנו נראה זאת בחומרה. אני מבקשת לא להעביר שוב מידע/פרט לאף אחד באשר לעניינינו. אני מזכירה לכם שיש לנו גם הסכם סודיות עליו כל אחד ואחד מכם חתם. לתשומת ליבכם!

BlogTV Police29

New member
אז ככה...

1. אל תחששי וכמובן יש לקחת הכל בערבון מוגבל. 2. אני לא מבין איפה המשטרה בנדון...? 3. אם יש שוטר שמשתף פעולה אני לא מבין למה הוא עדיין שוטר אין פה מידת רחמים או אחר פשוט להגיד לו תודה רבה ושלום. 4. ישנה בעיה שאני חייב לתת לה דגש בנושא ישנם פוליסים לשעבר שיש להם פה גדול ואני לא דופק חשבון ואני אומר פה את שמו בכדי ששוטרים אחרים יבינו את הרמז להתרחק ממנו - רונן ניק הנהלת החדר הוא 144 לגולשים. 5. אנחנו שומרים עלייך :)

BlogTV Police38

New member
רונן ידוע שהוא 144.....

ובקשר לחשדות של ענת אני מקווה שזה לא נכון כי זה ממש חבל עד שכולם מגובשים פה וכל אחד סבבה עם השני ויש חברות ממש טובה עם כולם חבל שאולי יש מישהו שמדליף ופוגע בנו בצורה שכזרת שאותו אחד יחשוב על זה שהמטרה שלנו זה שיהיה לכולם טוב בתפוז ולשמור על הפרטיות שלנו אז זהו סיימתי לחפור זה פשוט מעצבן אותי שחרי תקופה כל כך מוצלחת שלנו יש אחד שהורס טוב זהו סיימתי ביי הלכתי :)

Queenati

New member
מאז רונן

עברו מספיק מים בנהר - זה לא רונן. מדובר במישהו קיים שטרח להעביר לו דברים חדשים מאז.

BlogTV Police11

New member
שחר חי בעולם דמיוני.

הוא מדמיין דברים ומציג אותם כעובדות מוצקות- כל זמן שזה לא פוגע במשדרים או גולשים אז שיתבשל במיץ של עצמו. אבל לא נשכח שיש הרבה גולשים צעירים שלא מכירים אותו ושלוקחים את דבריו ברצינות, נוסף לכך שלא חסרים לו גרופי'ס. הוא משתכר לעתים קרובות, כותב בפורום החברתי כל מיני דברים בעודו שיכור ומודה אחר כך שכתב בהיותו בגילופין. תודה להנהלת הבלוגים ענת וטלוש שמוחקות הודעות שלו לפני שפוגעות בגולשים. תקראו למשל את השירשור הזה.

BlogTV Police12

New member
נורא אין לי מילה אחרת !!

נכון אני לאחרונה לא מרבה להגיב לנאמר כאן מסיבות שונות , זמן וכו , אבל אם זה נכון ויש כאן "גייס חמישי" זה הדבר החמור ביותר שאפשר לתאר. לדעתי אסור לעבור לסדר היום וחובה למצוא את הבוגד הזה חסר המצפון , ולא פחות מאשר "לצלוב אותו" ,, אני מדבר מתוך כעס , אני יודע ..לא יכול אחרת במקרה כזה .... ועוד מילה עדינה אחת לגביו .."מאניאק"!!!

BlogTV Police11

New member
עוד דוגמא לשופט טפשון:

תראו כאן. בא לי לענות לו בפורום אבל לא אעיז כי לא יאשרו את התשובה שלי
שופט טפשון: עכשיו אני מבין איך נפלו מניות חברת "טבע". בטח פנית למשקיעים של טבע וסיפרת להם שהתרופות שהרופא רשם לך שהם מיצרים נגד מצב של אילוזיות (דמיונות) לא עובדות. מיד מכרו את מניותיהם ב"טבע" והורידו את שווי החברה. עכשיו אני מבין גם שאתה הוא זה שגרם להתמוטטות חברת "אנרון". כל הכבוד. גם אני גרופי שלך מהיום.

BlogTV Police26

New member
נא לשים לב לא ליפול בפח

גם אם אתם מכירים אותו, שמעתם עליו.. ולא יודע מה. הוא אוהב להתחכם, הוא מנסה לדובב ולהוציא מידע. זה השיטה שלו.. הוא יחפור לכם עד מחר, הוא לא מתייאש. אז שימו לב, ברגע שהוא נכנס תפנו ישר ולעניין ובסיום שלחו אותו למקומו. ותסגרו פרטי אל תחכו שהוא יסגור וכלום.

BlogTV Police29

New member
אתם מצחיקים אותי..

אני כמעט שנתיים בבלוג ומאז שאני פוליס היו כמה בעיות מרכזיות מה נישמע הראשי ואבשוש ועידן ומיקו מחולון בנדה הכריש עכשיו זה שופט טיפשון,עוד ילד עילג אז מה ..? אני לא מבין אותכם לא להתיחס ושיש מקום לנהוג בקשיחות אז לא לחשוש. ולגביי הפורום אני בקושי שם וחבל כנראה אני אטפל במה שצריך ובנועם :) ולגביי השוטר זה לא רק את בבעיה זה גם אנחנו בבעיה כי אם אין אמינות אין זוגיות או חברות עם כל הכבוד לאותו בחור ואני הייתי אומר פה משהו אבל אני לא רוצה לגרום לתסיסה לי אין מושג מי זה ולמה את לא פועלת בנדון אבל מינימום את חייבת לעשות זה לקחת אותו לשיחה להציב לו עובדות ושיחליט הוא מה עליו לעשות. ואם אתה קורא את זה עכשיו איש\ה זה לא אישי תתקן את הטעות שלך עם כל הכבוד ומבלי לפגוע או להשמיץ אני חושב שיש מקום למינימום חרטה ובקשה לסליחה. זהו אין לי מה להוסיף בנדון אני לא לבד במערכת ויש מקום לאחווה בין השוטרים וזה חובה לדעתי ושיתוף פעולה מלא ולתמוך אחד בשני.שיטור נעים :)

למעלה