שאלת השבוע!!! הערבייה בכוכב נולד, באיזה תוכנית תעוף הביתה? היי, בלי גזענות! חחחח, טוב נו...
ה הטRולית New member 10/6/07 #1 ../images/Emo88.gifשאלת השבוע!!! הערבייה בכוכב נולד, באיזה תוכנית תעוף הביתה? היי, בלי גזענות! חחחח, טוב נו...
../images/Emo88.gifשאלת השבוע!!! הערבייה בכוכב נולד, באיזה תוכנית תעוף הביתה? היי, בלי גזענות! חחחח, טוב נו...
ה הטRולית New member 10/6/07 #3 נו, זה בגלל הפלצנות של השופטים... אבל בשלבים הבאים - הקהל בוחר... מי אמר עפה כבר בתוכנית הראשונה?!?!
S Shaycus New member 10/6/07 #5 למה? היא שרה ממש יפה.. בלי קשר לזה שהיא ערבייה ואני ממש לא חובב ערבים, היא באמת שרה יפה השנה בכלל זה חרא של תכנית מתוך ה20 העלו לנבחרת, יש איזה 5 שלא יודעים לשיר בכלל.. ולדעתי הערבייה תגיע לפחות לטופ 5
למה? היא שרה ממש יפה.. בלי קשר לזה שהיא ערבייה ואני ממש לא חובב ערבים, היא באמת שרה יפה השנה בכלל זה חרא של תכנית מתוך ה20 העלו לנבחרת, יש איזה 5 שלא יודעים לשיר בכלל.. ולדעתי הערבייה תגיע לפחות לטופ 5
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/6/07 #6 צריכים להעיף אותה על קטפולטה ולשלוח את צוות כוכב נולד לגלות באיראן
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/6/07 #9 יוני בלוך חתיכת שמוק יש לו שירים טובים,אבל הוא חתיכת מתנשא שמשחק אותה מקסימום ברי סחורף.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/6/07 #13 אבל הוא באמת זין סתם מתלהב בגלל שהיו לו כמה שירים טובים ברי סחרוף,פורטיס,שלום חנוך וחיים צ'ינוביץ' לכנסת!
אבל הוא באמת זין סתם מתלהב בגלל שהיו לו כמה שירים טובים ברי סחרוף,פורטיס,שלום חנוך וחיים צ'ינוביץ' לכנסת!
ה הטRולית New member 10/6/07 #14 רגע! רגע! רגע!!! "ברי סחרוף,פורטיס,שלום חנוך וחיים צ'ינוביץ' לכנסת!" הזדעזעתי!
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/6/07 #15 יצא לי לשמוע את "לך עם הכעס" בהחלט שיר מטאל טוב מבית היוצר של צ'ינוביץ'