שאלון

ירדן88

New member
../images/Emo88.gifשאלון../images/Emo88.gif

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

ססילייה

New member
יווו D: בא לי! ../images/Emo9.gif

מהו שמך המלא? לירון ליאן. תאריך לידה: 14.4 מקום מגורים: קריית ביאליק-אפק. כמה אחים/אחיות? שניי אחים. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?זמנית עם ההורים -_- צבע עיניים? חום. צבע שיער? כרגע, שחור. [עם שורשים בלונדיניים] משקל: 69. גובה:1.67 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה קלאסית. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה כאלה.>< יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? שניי קעקועים, אחד על השכם הימני, של ציפור שמחזיקה כוכב, והשני בפרק כף יד ימין והוא 3 כוכבים, והאמצעי הוא הארדקור גדול מהשניים הצדדיים. D: יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס אחד. התנסת בעבר בסמים? איזה?כן.ולא מדברים על זה :X באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן.ותלוי איפה אני ומה מצב הרוח. העדפה מינית: סטרייטית D: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? הרבה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא
איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה סוציולוגיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להופיע בבארבי
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לנסות להיות חלק מלהקה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עובדת במקדונלדס. XD מה מתנגן עכשיו? Justincase-Dont cry For us עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המסמכים שלי, המייספייס, והוינאמפ ישנת טוב אתמול? האמת שלא, חלמתי כל מיני חלומות שלא קשורים אחד לשני. תישן טוב הלילה? Hope So
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית.
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: עקשנות לא מוצדקת! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להגשים את המטרות של עצמי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בבוקר. אכלת? לפני שעה. התנשקת? לפני שבוע ;[ התאהבת? לפני שנתיים. נשבר לך הלב? לפני כמה שנים. צחקת? היום בבוקר.
בכית? אתמול בערב.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן לא. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לפני שבועיים בערך. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? לפני שעתיים בערך. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים :] השתכרת? לפני הרבה זמן
שכבת עם מישהו/י? לפני שבוע
היית במועדון? לפני חודש בערך O_ס לבשת חצאית? חחח מה30.3
קנית בגד? חודש-חודשיים משהו כזה, אני לא מוצאת הנאה בלקנות בגדים XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שלוש שנים בערך D: הקדישו לך שיר? לפני שבוע, את "ג'וני" של אריק ברמן.
שיפרו לך את המצברוח? אתמול :) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אסתי. חשבת עליו?תום. התקשרת אליו?אסתי. התקשר אלייך?עדי. פגע בך? תום
שימח אותך? רן D: היום: באיזו שעה התעוררת?10:00. מה/מי העיר אותך? לא יודעת, התעוררתי לבד |: מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט, אני נראית כמו לוטרה!" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את עצמי
מה היה השיר הראשון ששמעת? Second Sight-Placebo מה אכלת?מילקי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? What's wrong in this picture?!?!?!?!
מיקום כרגע:החדר שלי :) להקה אהובה: Placbo איזה כיתה את: מסיימת י'ב -_- הבנאדם הכי יפה שראית: מת'יו גריי גולבר!@#$%^& הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אנחו לא מדברים עכשיו, עכשיו אתה עליי ושותק, אחר כך תדבר כמה שאתה רוצה." >>><<< את חושבת שאת יפה? נמ.לא ממש. את חושבת שאת צבועה?סוג של.אבל ברמה אנושית כמו כל בן אדם. את חושבת שאת קנאית? כן.אבל בשושו >< את חושבת שאת קרצייה? כשצריך
את חושבת שאת עקשנית? כשצריך. את אוהבת את עצמך?לא מי יודע מה. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב, או כל מקום אחר במרכז הארץ. יש לך פלאפון?בוודאי שבטח. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אסתי. איזה צלצול יש לך? רמי מאושם באחזקת סמים קלים-ג'ירפות. הקול הכי יפה ששמעת? ברור שאיגי, אלא מה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כל מיני קישקושים כאלה של לבבות וכוכבים.. ושומר מסך? שחור קשוח ואפל.
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אפרת גוש-דיאטה. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Secial needs-Placebo מזכיר לך את הילדות:I'll try מהסרט פיטר פן 2. גורם לך לבכות: פה הדב-שרון הולצמן.
גורם לך לצחוק:בני ילד רע בגרסא של זבל D: גורם לך לרצות לרקוד: איתו לנצח- קרח 9 מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Swing Life Away-RIse Aganist שהיית רוצה לכתוב אותו: הממ..לא יודעת.
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פרפר-מוניקה סקס
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אפרת גוש-שעתיים אחרי. שמסכם את שנות הנעורים שלך: השיר שלי-מופע הארנבות של ד"ר קספר. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: משהו של שייגעצ, לא חשוב. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Love hurts-Incubus שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Oasis-Dont Look Back In Anger שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: The Calling-Adrienne שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: איזה שיר של AIR מהסרט "חמש ילדות יפות." האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? שנה בערך. ניסיתם להתחיל איתו?כן. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?בסופו של דבר, קצת. התנשקתם איתו?כן. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? סוג של. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא שכח מי אני. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא יודעת אם זו סיבה טיפשית, אבל הטעם המוזיקלי שלו. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי אומרת:"וואלה?חח ב-א-ס-ה.." האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחחחח זה יכול להיות רעיון נורא נחמד P: זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כבר לא
אם כן, אתם אוהבים אותו? לא אהבתי אותו. והוא, אוהב אתכם?אהב אותי. כמה זמן אתם יחד?היינו חודש. איך הכרתם? בית ספר. מה אתם הכי אוהבים בו? אהבתי את חוש ההומור שלו. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כי הוא קרוב. אתם רבים?רבנו. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? חחח אתמול!
אתם פוחדים לאבד אותו? לא מפחדת ולא נעליים, זה הוא שאיבד אותי :) אקסים: כמה אקסים יש לכם? אקסים רציניים?5 לפחות. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בוודאי שבטח!
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? ברור מה \: האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן.וכן!
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לפעמים. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?המ..כן.

מאיה911

New member
Booooooooring! ../images/Emo3.gif

מהו שמך המלא? מאיה מעיין
תאריך לידה: 19.7.92 מקום מגורים: מושב ליד פ"ת כמה אחים/אחיות 4 כולל אותי גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים... צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל:
גובה:
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ותופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלוואי!!
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לי התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממ.. לא יודעת!
לא ניראלי שהייתי מתישהו ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? בסופ"ש... לא כל יום העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני הולכת להיות במוזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאדעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו?בעדינות עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם ירדנוזה, לאיור איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? כהכהכה תישן טוב הלילה? אולי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי או זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חצי שעה בערך.. סתם ישבתי על הטרמפולינה אכלת? שקמתי.. לפני 5 שעות התנשקת? - התאהבת?- נשבר לך הלב?- צחקת? שחברה סיפרה לי משהו במסנג'ר ניקרעתי מצחוק בכית? שראיתי אבודים..חחחחחח זה היה עצוב! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? קודם לחברה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אבא שהוא חזר מחו"ל חיבקת מישהו/י? אבא עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? שישי בשעבר השתכרת? לפני שבועיים ביומולדת של חברה שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? לפני שנתיים ניראלי
קנית בגד? לפני שבועיים חולצה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? קודם לחברה הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ירדן.. אני מדברת אית במסנג'ר התקשרת אליו? מעיין- חברה התקשר אלייך? דנה אחותי פגע בך? סתם איזה מפגרת אחת שימח אותך? לאיור היום: באיזו שעה התעוררת? 2 בערך מה/מי העיר אותך? קידוחים בבית מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אל תוריד את הבגדים שלבשלת לפני שעה.. תתבונן טוב במראה איך שהכל כאן מוקר אין דבר משונה אף אחד לא מאופר בעדינות" מה היה השיר הראשון ששמעת? יומולדת- ברי סחרוף מה אכלת? לחם עם שמן זית ובלסאמי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה עושים היום?! מיקום כרגע: חדר של אח שלי להקה אהובה: כל מיני... שייגעצ, מוניקה סקס, איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: עידן איזה מוכר אחד כ"כ יפה! וסוייר מאבודים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמיים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? אמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות
איזה צלצול יש לך? מסתובבים
הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם בני דודים בסקי בשוןויץ ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אם להיות בך מאוהב- אביב גפן מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: שאת בוכה את לא יפה גורם לך לבכות:כ"כ הרבהה!!!! להתעטף, מלא של אביב גפן, שהיה לנו בית- קרן פלס גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: הרבה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: - שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מאיפה אני יודעת?! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: איף שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: פקיד אפרורי- שייגעצ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אמן ויהיה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אחריות- יוני בלוך שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאדעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: איזה שיר מ50 דייטים ראשונים האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? ניראלי אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?- התנשקתם איתו? וואי ניכנסתם לי לאמאמאמא של החיים
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האמת שכן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

בא לי בטוב ../images/Emo9.gif

מהו שמך המלא? הוד סתוי תאריך לידה: 12.1.91 מקום מגורים: יבנה כמה אחים/אחיות? 3 אחיות [לא כולל איתי] גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? שחור משקל:
גובה: 1.71 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן על תופים
על מה היית רוצה לנגן? בס נראלי מעניין=] אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? חמי רודנר,תום פטרובר,אביב גפן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בקרוב יהיה =] יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדין =] ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? באירועים מיוחדים העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים,ברור. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? בעיצוב גרפי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ממ לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה
מה מתנגן עכשיו? "איך"-דפנה והעוגיות עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2..עם רון ואביה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? האתר של דפנה והעוגיות חח ישנת טוב אתמול? האמת שלא..ישנתי רק שעתיים תישן טוב הלילה? חח כן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? שלי מיטת יחיד שנפתחת חח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צומי,מושפעים,חשים מעצמם.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שעכשיו חרא, אבל כשאגדל אני אעשה ת'דברים שאני אוהבת ואני אצליח בהם בע"ה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? באזור השרון/ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? הממ שחזרתי מהביצפר התנשקת? ל"ג בעומר התאהבת? שנה שעברה נשבר לך הלב?
צחקת? היום נראלי בכית?המממממ........לא מזמן האמת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? 26.9.06..כן אני זוכרת חח מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שנה שעברה חיבקת מישהו/י? היום עישנת? ל"ג בעומר שתית משקה אלכוהולי? ל"ג בעומר השתכרת? לא אפעם לא משתכרת,קצת תופסת ראש אבל לא יותר מזה=] שכבת עם מישהו/י? עדין לא
היית במועדון? פורים לבשת חצאית? חח לפני 3 שנים
קנית בגד? הממ..לפני שבועיים/שלושה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? נו כן אמרתי כבר מתי הקדישו לך שיר? לפני שבועיים חחחחחח שיפרו לך את המצברוח? לוזוכרת חח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא ואחותי חשבת עליו? שיבי התקשרת אליו? דואר קולי חח התקשר אלייך? שיבי פגע בך? .. שימח אותך? הבהמות חח היום: באיזו שעה התעוררת? 7:13 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט. יש מתכונת עכשיו.צריך לקום" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שאחותי הקטנה אמרה לי "היי..בעצם לא מדברת איתך על הבוקר..את חרא בבוקר"
מה היה השיר הראשון ששמעת? סונטה ארטיקה-סן סבסטיאן מה אכלת? לחם עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאין לי כוח למתכונת חח מיקום כרגע: במרתף להקה אהובה: היהודים איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: מממ..הרבה אני רואה יפים שאני לא מכירה חח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לאדעת..לא חסר אבל אני והחוסר טקט שלי חח את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא,אני אומרת הכל בפרצוף חחח את חושבת שאת קנאית? מאוד את חושבת שאת קרצייה? חח רק לאחיות שלי :] את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? עובדים על זה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית אבל התחלתי לחסוך חח איפה היית רוצה לגור בארץ? אזור השרון/ת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת..כולם חח איזה צלצול יש לך? של אינפקטד הקול הכי יפה ששמעת? של עמרי רונן
[שדרן בגלגלצ] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גיבעה ירוקה כזאת ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: לאדעת גורם לך לבכות: "נוסע"-חמי גורם לך לצחוק: כל שיר מטומטם חח גורם לך לרצות לרקוד: של אינפקטד חח מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ממ..שירים של מוקי שהיית רוצה לכתוב אותו: לאדעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחח לאדעת עד החתונה.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שום שיר..פשוט תהיו עצובים=] שמסכם את שנות הנעורים שלך: עדין לא סיימתי אותם חח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:"יפה כמו מנגינה"-חמי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירים של חמי שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המממ..שירים של היהודים חח שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שיר מלך האריות חח האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא:] מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שניתקנו ת'קשר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הביישנות הורגת. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חח תלוי מיזה!!! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

BjiJiNaaA

New member
יווו מתאים עכשיו...../images/Emo9.gif

מהו שמך המלא? תאריך לידה: 16.12 מקום מגורים: ג"ש כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים.. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום ג'ינג'י מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא יודעת העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה חח:< עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין..ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממממ שחקנית בסרטי פורנו
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אה אז לא יודעת עדיין איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נהגת מונית או משהו כזה מה מתנגן עכשיו? כוכב נולד ברקע עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? הלוואי זוגית..אבל יש לי וחצי
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיסטיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת
חח לא יודעת נוו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ליד כולם): מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול
חחח נו מה יש בגרות בתנ"ך...לא שלמדתי ממש היום אבל עדיין אכלת? לפני שעה בערך התנשקת? יום שלישי התאהבת?
נשבר לך הלב? בעע צחקת? 10 דקות בכית? ביום שלישי ב1 בלילה בגלל הבגרות במתמטיקה
פתאום זה בא לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעה בערך מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שניה לפני זה חיבקת מישהו/י? מקודם חיבקתי את אמא
עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? יום שלישי בקטנה אבל השתכרת? לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? לבשת חצאית? חחחח וואי לא זוכרת בכלל... קנית בגד? שבוע שעבר ביריד המותגים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? נו עניתי על זה כבר לפני שניה, לא? הקדישו לך שיר? לא יודעת לא מקדישים לי
שיפרו לך את המצברוח? בצהריים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? נשי:) התקשרת אליו? לא זוכרת ואין לי כוח להביא את הפלאפון התקשר אלייך? אלמוג נראה לי פגע בך? לא משנה שימח אותך? נשי היום: באיזו שעה התעוררת? 9
מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה הערת אותי:< מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומיייי!!!1 מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? יותר מידי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? תנ"ך תנ"ך תנ"ך כוסעמק תנ"ךך אין לי כוח ללמוד
מיקום כרגע: בחדר שלי להקה אהובה: איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: יא חתיכת בת זונה את לא אנושית ואני שונאת אותך את חושבת שאת יפה?כן אני לא מכוערת
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן מאודדדד את חושבת שאת קרצייה? חחחח תלוי למי
את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן אני סבבה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? cuban pete מהמסכה הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל לירן ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:מספיק בנאדם מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא משנה מזכיר לך את הילדות: איזה יום שמח לי היוםםםם
גורם לך לבכות: אין לי מושגג גורם לך לצחוק: חח לא יודעת גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר שמח
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אע? שהיית רוצה לכתוב אותו: דיי נו אני לא זוכרת בכלל שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אוףףף אין לי כוח לשירים זה בכלל לא כיף
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נראה לי שהוא אהב..
אם כן, כמה זמן? בעע ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? עכשיו
התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא..אני מקווה:< מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כלום עזבו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כנל אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחחחחחחח אני כמעט עשיתי את זה האמת
מצחיק זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו?כן והוא, אוהב אתכם?נקווה כמה זמן אתם יחד? 4 חודשים בדיוק איך הכרתם?אותה כיתה מה אתם הכי אוהבים בו? לא יודעת מה גרם לכם לבחור דווקא בו? לא יודעת אתם רבים?כן. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא יודעת אתם פוחדים לאבד אותו?דיי אקסים: איכס לא עונה על זה
שאלון טיפה מעיק לא? כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

mic22

New member
עונהנהנה

משעמם אז יאללה מהו שמך המלא? מיכל
תאריך לידה: 22.11 מקום מגורים: קרית אונו כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? דבש
צבע שיער? שטני משקל: טוב מראש דברים שלא בא לי לענות אני סתם אמחק
גובה: 1.63 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה בקטנה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ול יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אחד, של מפתח סול עם כנפיים יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממ לפני שנתיים בערך ניסית להתאבד פעם? ממש לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בתיאטרון ספרות ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא מתפשרת מה מתנגן עכשיו? וור יז דה צ'יילד עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוסיקה ישנת טוב אתמול? כן אבל מעט מדי תישן טוב הלילה? כנל מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעתיים התנשקת? לפני כמה ימים.... התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? לא זוכרת. מזמן צחקת? היום מתישהו בכית? וואי לא בכיתי מלא זמן
איזה חודש לפחות מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני חודש בערך היית במועדון? לפני שלושה שבועות לבשת חצאית? מזמן.. חודשיים קנית בגד? חודש מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? דנע חשבת עליו? לא זוכרת התקשרת אליו? *בודקת שיחות יוצאות* אמא התקשר אלייך? דנה היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא את יכולה להסיע אותי לעבודה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת נו
מה היה השיר הראשון ששמעת? כנל מה אכלת? חביתה מיקום כרגע: איזה כיתה את: י"א את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? משתדלת כמה שיותר שלא את חושבת שאת קנאית? כל אחד מקנא לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא אני מאמי
את חושבת שאת עקשנית? כשיש על מה להתעקש את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית חושלוקי אני חייבת לעשות עם זה משהו!
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דנע ואמא איזה צלצול יש לך? I FEEL GOOD הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? המקורי של XP ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: easy מזכיר לך את הילדות: ברבי גירל גורם לך לבכות: there you'll be גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר קופצני כיפי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: black hole sun שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירים של ג'וני מיטשל שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: איגי
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: el beso del final האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? תיזמון רע אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה קרה לי יותר מדי פעמים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא
אלא אם כן הוא חתיך
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא יאללה חפרתם אקסים: כמה אקסים יש לכם? לא הרבה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? תמיד יש מתח כלשהו אבל בעקרון כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, מכל דבר לומדים סיימתי וו-הו!

Oyster Girl

New member
זה היה ארוך ומתסכל מעט ../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

מהו שמך המלא? מיכל "סכנה" זכריה תאריך לידה: 22/7/90 מקום מגורים: כפר סבא כמה אחים/אחיות? 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום כהה בגוון קטרקט צבע שיער? חום כהה - שחור משקל: 68
גובה: 1.79 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לפעמים כשמתחשק , גיטרה ובס על מה היית רוצה לנגן? תופים ומפוחית אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? חמי רודנר
. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, עדיין לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? עבור
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 9
אבל עכשיו חזרתי. ניסית להתאבד פעם? עבור
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? עבור
העדפה מינית: גברים? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע אני מעדיפה להיות לבד
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אחד
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא! איזה מגמה היית בביה"ס? קולנועעעעעע ועודני שם מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לעשות מלא סרטים טובים ואז לעשות סרט שיכשל קופתית בצורה גורפת עד שיתברר שהוא הסרט הכי טוב שלי אי פעם ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז רק סרטים שיכשלו קופתית
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נהגת משאית? מה מתנגן עכשיו? גאולה
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שלושה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פורום חמי , מסנג'ר ומוסיקה. ישנת טוב אתמול? לא ממש, האמת שממש ממש ממש לא
תישן טוב הלילה? הלוואי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה שלום איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בישראל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בשמונה ועשרים אכלת? בשתיים וחצי התנשקת?
אממממממ.....פברואר? התאהבת? לא חושבת שאי פעם! נשבר לך הלב? איפשהו בסביבות אפריל צחקת? קודם כשדיברתי עם דנע
בכית? לפני כמה ימים
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כחצי שעה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם! חיבקת מישהו/י? היום חיבקתי את המורה לתנ"ך
עישנת? הממ עבור שתית משקה אלכוהולי? ...... השתכרת? ......... שכבת עם מישהו/י?
לא נעים נו דיי היית במועדון? קמלוט נחשב מועדון? אם כן ,אז קמלוט ,ב24/5 לבשת חצאית? לעולם לא!!!!! קנית בגד? לפני שבועיים בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא אומרת דברים בלי להתכוון....אז בפעם האחרונה שאמרתי הקדישו לך שיר? אני חושבת שאף פעם לא שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? ניחוש פרוע! התקשרת אליו? אבא התקשר אלייך? אישה נחמדה שצריכה שאני אוציא לה את הכלב פגע בך? מישהו ממש לא חשוב שימח אותך? דנע
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10 מה/מי העיר אותך? חמי, הוא שר "זאת מכונת השירים הגדולה, הכניסי בי מטבע" וקפצתי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "חמייייייי
" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את קולו של חמי בוקע מתוך השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? נוווווווו מספיק
מה אכלת? סנדוויץ' עם טונה, מזה טעים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך לעזאזל אני אלך לשתי הופעות של חמי בהפרשים כלכך קטנים מיקום כרגע: חדר של אח שלי להקה אהובה: איזבו , ביטלס , מוניקה סקס, איפה הילד, זקני צפת, הזבובים.. איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: אי פעם? במציאות? נראה לי שחמי
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לשאלה הבאה
את חושבת שאת יפה? לא אכפת לי
את חושבת שאת צבועה? לא
! את חושבת שאת קנאית? יש מצב
את חושבת שאת קרצייה? לא.. את חושבת שאת עקשנית? כן
את אוהבת את עצמך? בוודאי איך אפשר אחרת? זה לא בריא. בזבזנית או חסכנית? הממממממממממ
איפה היית רוצה לגור בארץ? נראה לי שבתלאביב. יש לך פלאפון? כן.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אל דנע!!!!!! איזה צלצול יש לך? אני מחליפה שירים של חמי כל הזמן.. הקול הכי יפה ששמעת? קולות של אנשים שאני אוהבת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: האהבה מתה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): האהבה מתה מזכיר לך את הילדות: חכם בשמש והשכן שלא ישן גורם לך לבכות: כל האלבום השלישי של חמי
גורם לך לצחוק: יפה כמו מנגינה גורם לך לרצות לרקוד: כלא החופש מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: נראה לי שאין כזה כי אני לא רוצה אף אחד שהיית רוצה לכתוב אותו: הולך איתך לנצח
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יצא לי לחשוב על זה , אבל אם כבר אז משהו של בוב דילן / חמי / טום וייטס שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת
שמסכם את שנות הנעורים שלך: וואי, לא יודעת! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירים של אריק ברמן שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של אומן שאני אוהבת שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא ממש עולה לי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מה שקרה - אפרת גוש שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: יש מלא שירים מפסקולים , לא נפתח את זה. כל החיים שלי זה פסקולים
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ....... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי קצת עצובה אבל היה עובר מהר
האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא יודעת , תלוי
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? לא כמה זמן אתם יחד? לא איך הכרתם? לא מה אתם הכי אוהבים בו? לא מה גרם לכם לבחור דווקא בו ? לא אתם רבים? לא האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? אמיתים? אחד. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? למה לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? המון פעמים נדמה לי שכן ולהפך

A t z a

New member
גוון קטרקט../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!

למעלה