שאלון

../images/Emo88.gifשאלון../images/Emo88.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה?
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת
] סתם
מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה? [לקוח מפורום סקרים ושאלונים
]

Barefoott

New member
עונה../images/Emo126.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אבא\אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?אין לי שעון מעורר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 7 דקות
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? ממ לפעמים אתם אוכלים ארוחת בוקר? ממ לא אם כן, מה? אני שותה שוקו
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]נו אני שותה שוקו ^
ובבצפר אוכלת משהו :D צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מחשב יש אנשים בבית? או שאתם לבד?אחותי מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?מה שאמא מכינה :p מכינים לבד? או שמכינים לכם? ^ יש לכם חוגים? איזה? אין ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] הכל אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יאפ יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?השיר שלנו לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? במיטה
מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת]חחחחחחחחחח ישנה
סתם מתי אתם הולכים לישון? 12 בערך קל/קשה לכם להרדם? קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה?כע

ERonny

New member
../images/Emo26.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 10 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי בבוקר אין לי תאבון.רק שעתיים אחרי שאני קמה אני מסוגלת לאכול. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? פיפי יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בדרך כלל אימא בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? שניצל עם משהו מכינים לבד? או שמכינים לכם? אימא מכינה יש לכם חוגים? איזה? פסנתר ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] טלויזיה ומחשב אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? תלוי בימים אבל כן. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אם מתחשק לי אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] חולמת מתי אתם הולכים לישון? 10-11 קל/קשה לכם להרדם? תלוי.. אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא

l a h a v100

New member
חחחחחחחחחחחחחחXDD

"מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי."

אנייייייייי....../images/Emo9.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתלבשים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? בטחחחח כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא אתם אוכלים ארוחת בוקר?בבית ספר... אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]- אוכלים בסיבות 10 בהפסקה הגדולה צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? שמים ת'תיק בחדר יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש אנשים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שאמא מכינה
מכינים לבד? או שמכינים לכם?^^^ יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]: מחשב או חברים אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אממממממ לא ממש לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] חחחחחחחח יושנת סתם מתי אתם הולכים לישון?ב-12 בזמן בית ספר קל/קשה לכם להרדם? תלוי אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן

עונה:

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתארגן לביה"ס מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? אני לא שם שעון- מעורר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 15 דק' בערך אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא, בערב שלפני אתם אוכלים ארוחת בוקר? בדרך- כלל לא, אבל לעתים רחוקות מאוד. אם כן, מה? קורנפלקס. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אין לי זמן. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מניח את התיק, שוטף פנים וידיים ומתיישב לאכול. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אמא והאחים בדרך- כלל. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? רגיל. מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים. לעתים רחוקות אני מכין לעצמי. יש לכם חוגים? איזה? לא. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] שיעורים כמעט ולא (הכל אני עושה בכיתה), בד"כ במחשב (שעתה-שעה וחצי בערב) לפעמים רק חוזר מחברים וכו'.. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כן. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא. אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? לסירוגין. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] ישנים. סתם מתי אתם הולכים לישון? מאוחר. קל/קשה לכם להרדם? קשה. אתם עושים מקלחת לפני השינה? בערב, לא מיד לפני השינה.

SPboy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

כמה כינויים יש לך

עונה ותקראוו../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מפהקים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?כן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?תלוי.. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לפעמים אתם אוכלים ארוחת בוקר?כן אם כן, מה? קרונפלקס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]כןן נשמעת כמו אמא שלי צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מורידה בגדים יש אנשים בבית? או שאתם לבד?יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?כל מיני מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים לי יש לכם חוגים? איזה?לאא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]כל מיני אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?האלופה לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]כן חח אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] סתם מתי אתם הולכים לישון?תלויי קל/קשה לכם להרדם?כן לפעמים אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן

Barefoot1

New member
עונננההההה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שוטפים פנייםםםם ומתעצבנים למה יש ביצפר?? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמא'להה. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? פעם שהשתמשתי בשעון אז יענו אתם אומרים לעצמכם עוד כמה דקות וזהו אני אקום...חחח זה תמיד ככה.. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? ם זה לביצפר רבע שעה 10 דקות. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אם לא התקלחתי בערב.. אתם אוכלים ארוחת בוקר?לפעמים אם אני לא ממהרת.. אם כן, מה? קורנפלקס עם חלב... או סתם לחם על משו.... אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] תלוי או שאני כבר מחסלת הכל עוד לפני ההפסקה
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? צופים בVOD יחד עם הארוחת צהריים. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לבד.. כולם בעבודה.. הכי כיףףף
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?תלוי אם אמא שלי מספיקה להכין לפני העבודה אבל לפעמים נגיד ספגטי עם שניצל ופירה. או שאם בא לי ארוחה דיאטתית אז חה עם קוטג' ועגבניות שרי. מכינים לבד? או שמכינים לכם? לפעמים מכינה לבד לפעמים אמא שלי או אבא שלי מספיק בבוקר.. יש לכם חוגים? איזה? -לא-- ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] בערב לפחות ב7:00 מתפטרת מהשיעורים מערכת צופה בVOD במלאא דברים סרטים וכו'... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש מישו שלא אוכל?!
חחח יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כמובן האלפה סדרה מדהימהה וגם אהבה מעבר לפינה 3 שכבר היה אגב אבל זה שידור חוזר. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] חחחחח תמידד אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא תמיד אם בא אז נינטט פרתי לה על הדיסקק כפרעליה!
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חחחח בסלון בVOD חחחחחחחחחחחח סתאאםםםם מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] סתם חחחחחחח רואה טלווזיההה או בVOD חח חפרתי..
מתי אתם הולכים לישון? וואי זה מזה תלוייי קל/קשה לכם להרדם? שונאת לישוןןןןן אבל יחסית קל לי... אתם עושים מקלחת לפני השינה? ב-ר-ו-ררר [לקוח מפורום סקרים ושאלונים]

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?-פיפי
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]-שעון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?-ברור כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?-10 דק' אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?-כן אתם אוכלים ארוחת בוקר?-לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]-כי אני שונא לאכול משהו על הבוקר
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?-עולה לישון יש אנשים בבית? או שאתם לבד?-בד"כ יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?-מכל מני.. מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים לי יש לכם חוגים? איזה?לאא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]חברים בד"כ.. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?-אממ לא בדיוק,לפעמים יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?-הש"ש לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]-נישנושים וכאלה אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?-בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת]-
סתם מתי אתם הולכים לישון?-אין שעה מסויימת.. קל/קשה לכם להרדם?-בד"כ קל
אתם עושים מקלחת לפני השינה?-לרוב כן..ואם לא אז בשעות הערב ככה..

A m o r e 1

New member
עונה../images/Emo9.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחץ שיניים. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?בטח! ביניינו למי זה לא קרה? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 20-25 דק'... אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לפעמים.. אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]כי אני לא מסוגלת לאכול בבוקר..
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מחליפה לטרניג
יש אנשים בבית? או שאתם לבד?רוב הפעמים יש. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?כל פעם זה משתנה... מכינים לבד? או שמכינים לכם?לפעמים אני מכניה לבד ולפעמים אמא.. יש לכם חוגים? איזה? חח..לא.. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]רוב הפעמים חברים. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?מסודרת? לא... יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?"האלופה"
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]כן..בד"כ שטויות
אתם שומעים מוזיקה בלילה?אממ..לא תמיד בד"כ בלילה מאוחר אני יותר רואה טלויזה.. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת]מה אני עושה בלילה
מה שכל מתבגר תוסס וסוער עושה
-רואה "פסטיבל מספרי סיפורים" עם יוסי אלפי
מה אתם לא
סתם מתי אתם הולכים לישון?אין שעה קבוע אבל בדר"כ לא לפני 01:00... קל/קשה לכם להרדם?כן, די קשה..אבל עם אני עייפה ממש אז אני נרדמת.. אתם עושים מקלחת לפני השינה?ממש ממש לפני השינה לא..אבל כל ערב כן..

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שותה תה O: מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?ממ כה.. אבל בד"כ אמא מעירה כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?10 דק אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא תמיד אתם אוכלים ארוחת בוקר?^^ אם כן, מה? לרוב אני אוכלת ארוחת בוקר בבצפר אז כל פעם יש משהו אחר אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?פיפי יש אנשים בבית? או שאתם לבד?ממ לפעמים אח שלי ולפעמים אני חוזרת לבד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?כל מיני... מכינים לבד? או שמכינים לכם?לי:) יש לכם חוגים? איזה?לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]מחשב,מוזיקה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?פלוריסיינטה והש"ש לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]כן לצערי אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] :p יושנת או במחשב סתם מתי אתם הולכים לישון?מאוחר קל/קשה לכם להרדם?יש ויש אתם עושים מקלחת לפני השינה?בטח

../images/Emo204.gifשוב פעם עוונה:)

זה הפורום השלישי נראלי שאני עונה על אותו שאלון XD מעתיקה
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שוטפת פנים.. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון מעורר בפלא ואמא:D קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?כן,מלא:/ כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?40 דקות כשיש ביצפר..אני נורא איטית בבוקר
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לרוב לא אתם אוכלים ארוחת בוקר?שותה קפוצ'ינו אם כן, מה?^^ אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?נכנסת לחדר ומחליפה בגדים.. יש אנשים בבית? או שאתם לבד?יש,אחותי וסבא מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?משתנה מכינים לבד? או שמכינים לכם?לפעמים לבד ולפעמים מכינים לי יש לכם חוגים? איזה?אין זמן:[ ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]שיעורים,מחשב,חברים:] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן-הש"ש שתיכף נגמר,ערוץ 13 ביס וכו' לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?לרוב לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר לרוב מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]ישנה
סתם מתי אתם הולכים לישון?כשיש ביצפר-מנסה עד 12 קל/קשה לכם להרדם?קל לרוב אתם עושים מקלחת לפני השינה?לא לפני השינה,בערב.

למעלה