שאלה לדיון!

../images/Emo88.gif שאלה לדיון!

מה אתם חושבים שאליזבת ומארק צריכים לעשות בקשר לרייצ´ל?
האם זה צודק שאליזבת מבקשת ממנו לבחור?
האם לאליזבת צריכה להיות מחוייבות כלשהי כלפי רייצ´ל?
האם עליו להגן על אלה גם במחיר פגיעה ברייצ´ל?
האם עליו לעמוד לצד רייצ´ל גם במחיר ניתוק מאישתו וביתו השנייה? אגב... שמתם
שלא ראו היום בכלל את רומנו?

mgirl

New member
אני בוחרת ב ../images/Emo41.gif

סתםםםם...
זה שליזי (זה כזה מעצבן לכתוב כל פעם אליזבת´!) מבקשת לבחור, ממש ממש לא פייר. אני מבינה שהיא כועסת על רייצ´ל, אבל זה ממש לא פייר לבקש ממנה, לא, להכריח אותה, לעזוב ככה.
כן, ברור שצריכה להיות מחויבות. היא אולי לא האמא האמיתית שלה אבל היא אמא חורגת! היא התחתנה עם אבא שלה, ועכשיו יש לה מחויבות אליה בכל מצב! היא קיבלה את כל החבילה!
תגדירי פגיעה ברייצ´ל. אם היא רק נעלבת, אז כן. אם היא נפגעת ממש, כמו למשל, ניסיון התאבדות או משהו, אז לא.
לא. זה לא. בסך הכל רייצ´ל לא היתה בסדר. במחיר ניתוק מליזי כן, אבל לא מאלה, כי היא לא עשתה שומדבר רע.

שלמונזה

New member
אני חושבת

שאליזבת צריכה להבין שמארק לא יכול לבחור בין שני הבנות שלו, ולשלוח אותה חזרה לאמא שלה זה לא הפתרון. אם אני לא טועה (ויכול להיות שכן) היא בכלל מההתחלה לא התלהבה מהרעיון שרייצ´ל תגור איתם. היא בהחלט צריכה להיות מחויבת לרייצ´ל בתור אמא חורגת, וכי הבת של מארק והיא חשובה לו!!!! ובהחלט מארק צריך לתמוך ברייצ´ל גם במחיר של גירושים, כמובן בשלי שום ניתוק מאלה. בכל זאת זו הבת שלו!

אני חושבת שזה ממש יפה

שבאי אר מראים לנון דילמה שהיא כל כך אנושית... מארק אוהב את שתי הבנות שלו, וקשה לו עם העובדה שזה שבת אחת מיה איתו, פוגע בבת השנייה. באחד האתרים של אי אר היה כתוב שדמותו של דוקטור מארק גרין הייתה של רופא רגיש ואבהי. גם אחרי שמונה עונות זה עדיין נכון! ומה אני חושבת??? למרות שאני מבינה את אליזבת, קשה לי להסכים איתה. מארק אוהב את רייצ´ל, והיא, בתור זאת שאוהבת את מארק, צריכה לעשות את המאמץ להסתדר ולחיות איתה. ורייצ´ל באמת מצטערת!

c a n d y1

New member
אליזבת צודקת במאה אחוז!

ריצ´ל סיכנה את הבת שלה- הבת שלה! וכלפי ריצ´ל אין לה שום מחוייבות. היא לא אמא שלה, היא סך הכל עשתה לה טובה שהיא הסכימה שהיא תגור איתם. מהרגע הראשון רייצ´ל רק עשתה בעיות, והגיע לה שאליזבת בקשה ממנה לעוף. למרות שאני ממש מרחמת על מארק. נתקע בין הפטיש לסדן. הוא אוהב את ריצ´ל ומרגיש מחוייב לעזור לה, ומצד שני הוא אוהב את אליזבת ואלה. הוא ממש חמוד!

~*~gaL

New member
לדעתי...

*הם צריכים להבין שהיא לא עשתה זאת בכוונה. רייצ´ל הבינה שהחזקת האקסטזי הייתי אדיוטית ולא נראה לי שהיא הייתה חוזרת על זה. *זה לא צודק. *צריכה להיות לה מחוייבות.. אולי היא לא האמא הביולוגית שלה, אבל היא האמא החורגת שלה. היא נשואה לאבא של רייצ´ל, והיא צריכה להבין שרייצ´ל תחת אחריותה גם. *אסור לו לפגוע ברייצ´ל. היא גם הבת שלו, זה יהיה ממש כאילו הוא "בוחר" באלה. *הוא צריך לעמוד לצד רייצ´ל, אבל גם להבין את אליזבת´. הוא צריך לגרום להן להבין אחת את השנייה. שישבו וידברו ויקבעו כללים יחד. אגב, תקנו את הפנאי פלוס של השבוע. יש ביקורת טובה על הסדרה! :)

אבל אבל אבל...

אליזבת ממש הציבה לו אולטימטום... או אני ואלה או רייצ´ל. כלומר שגם אם הוא לא רוצה, הוא קרוב לוודאי יאלץ לבחור. מה צריכה להיות הבחירה שלו אם הוא יאלץ לבחור? מצד אחד יש פה עניין עקרוני- זה גם הבית שלו, וזכותו להביא לשם את הבת שלו בלי שאשתו תציב לו אולטימטומים. מצד שני, אלה ואליזבת לא עשו כלום, ורייצ´ל היא זאת שהייתה לא בסדר. למה הן צריכות לסבול?

~*~gaL

New member
היא לא הייתה ממש במצב רוח...

לדעתי הם צריכים עוד לשבת ולדבר על זה כמו שצריך...

QuEeN oF mE

New member
ובכן..

למען האמת חשבתי הרבה על השאלה הזאת כשראיתי את הפרק וניסיתי להחליט באיזה צד אני אבל לא הצלחתי כי לכל צד יש את הסיבות שלו..
לדעתי זה לא כ"כ צודק שאליזבת מבקשת ממנו לבחור כי זאת הבת שלו והיא גם יודעת שרייצ´ל לא מסתדרת עם אמא שלה.. אבל מהצד של אליזבת זה ברור שהיא כועסת והיא לא רוצה את רייצ´ל כי היא פגעה באלה.
לא..לאליזבת לא צריכה להיות מחוייבות כלפי רייצ´ל.. זאת אומרת היא צריכה לשמש בתור האמא החורגת של רייצ´ל אבל לא נראה לי שיותר מזה..
מארק צריך להגן על אלה אבל הוא לא צריך לפגוע ברייצ´ל כי גם היא הבת שלו..והיא לא התכוונה לפגוע באלה אבל היא פגעה בה.. בכל אופן מארק צריך לבגן על שתי הבנות שלו.
אוקיי..זה קשה.. לדעתי כמו שכבר כתבתי הוא חייב לעמוד לצד רייצ´ל..היא הבת שלו. אבל הוא גם צריך לנסות ולפייס בין אליזבת לרייצ´ל ככה שהוא לא יצטרך לבחור.

למעלה