קצת עובדות,קצת סדר

2MayaN2

New member
../images/Emo88.gifקצת עובדות,קצת סדר ../images/Emo221.gif

למרות שאף אחד פה לא שאל, הנה כמה דברים שנתקלתי בהם ממעריצים אחרים: -ג'וש וזאק עזבו, אבל רק שתדעו שהיילי,טיילור וג'רמי הם חברים מקוריים בלהקה. למי שלא ידע טיילור היה שם מההתחלה-הוא היה שותף לכתיבת שירים ולהופעות. ההורים שלו רצו שהוא יסיים תיכון לפני שהוא ממשיך עם הלהקה ולכן הוא נאלץ לפרוש לתקופה מסויימת. ג'רמי גם הוא היה שם מההתחלה אבל בשנת 2005 עזב את הלהקה ואחרי בערך חצי שנה חזר. -הספה בכריכה של AWKIF מסמלת את העובדה שג'רמי עזב את הלהקה ונוצר חלל ריק. -פארמור לא מתפרקים! היילי רשמה בטוויטר: "Paramore is (still) a band" -יש מין שמועה כזו שמסתובבת שצ'אד (החבר הנוכחי של היילי) בגד באשתו יחד עם היילי, והיילי בגדה בג'וש יחד עם צ'אד. אנשים טוענים שג'וש כועס על היילי בגלל זה וזו הסיבה שהוא עוזב. אני רק חייבת לציין שלי אישית זה נראה מגוחך ואני לא מאמינה לזה. גם אם הבגידה קרתה אני לא מאמינה שג'וש בוחר לעזוב עכשיו בגלל זה. -פורסם שזאק התחיל פרוייקט חדש יחד עם ג'ייסון קלארק בשם “Tunnel”. הפ פירסמו שיר חדש שנקרא “Hide You Eyes”. אני לא יודעת אם זאק מתחיל כיוון מוזיקלי אחר או מתחיל עם להקה אחרת, בכל מקרה ראיתי אנשים ששאלו "זה לא מהר מידי?" ואני אישית חושבת שזה משהו שזאק כנראה עובד עליו כבר זמן מה. ובכל מקרה למרות שאני מאוד מקווה שהוא יחזור אני מאחלת לו (ולג'וש) המון הצלחה
לשמיעת השיר:http://soundcloud.com/tunnelmusic/hide-your-eyes -אחרי שג'וש התחתן הוא לקח הפסקה קצרה מסיבוב ההופעות והמחליף שלו היה אח של טיילור. בנוסף בכל ההופעות האחרונות של פארמור הופיע יחד איתם גיטריסט שלישי שעזר להם בכל מיני שירים. ההנחה היא שאחד מהשניים האלה יכנס במקום ג'וש.

shaharEB

New member
רגע לא הבנתי..גרמי עזב את הלהקה או לא?

גוש התחתן איך היילי יכלה לבגוד בו
?

2MayaN2

New member
חחח אוקיי סדר מחדש ../images/Emo221.gif

-ג'רמי עזב את הלהקה ב-2005 לתקופה של חצי שנה ואז הוא חזר. (בתקופת All We Know Is Falling) רציתי רק להבהיר שגם הוא חבר מקורי בלהקה (לא שזה משנה כ"כ). ג'וש התחתן זה נכון, אבל לפני זה היילי וג'וש היו זוג במשך תקופה די ארוכה והטענה היא שהיילי בגדה בו עם החבר הנוכחי שלה צ'אד. (אני אישית לא מאמינה)

shaharEB

New member
אה אוקיי נבהלתי../images/Emo3.gif וגם אני לא מאמינה אם ככה:

נסטי XD

New member
וואו. חצי מהדברים פה בכלל לא ידעתי...

עם הספה וזה.. טוב שיהיה המון בהצלחה גם לג'וש וגם לזאק...(למרות שעכשיו שמעתי את הפרויקט הזה של זאק ולא הכי אהבתי...) העיקר שפארמור לא התפרקו וימשיכו לעשות מוזיקה טובה :)

2MayaN2

New member
אני דווקא די אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo221.gif

למרות שזה מאוד שונה מפארמור...

yaaruka

New member
הדבר שהכי מבאס אותי בזה שהם עזבו

זה שזאק פשוט מתופף אדיר!!! אבל אני בטוחה שהם ימצאו מישהו טוב ואכן שיהיה להם בהצלחה
(לג'וש וזאק) זה אכן נשמע לא היגיוני שג'וש עוזב בגלל בגידה, בעיקר שעבר מלא זמן מאז ובכללי לא נראה לי שזה קרה
פורסמה היום כתבה בראש 1 על העזיבה שלהם והיה כתוב בסוף שהיילי משתלטת על הלהקה וזה, אני לא ממש יודעת מה קורה בין חברי הלהקה וזה, זה לא נשמע לי היגוני, בעיקר אחרי המכתב ההוא שהיא אמרה שהם להקה וזה לא רק היא וזה.. קיצר מישהו מוכן להסביר לי?

2MayaN2

New member
הקטע עם הבגידה ../images/Emo221.gif

לא ראיתי באעצמי אבל אמרו שצ'אד אישר בבלוג שלו שזה נכון ושהוא גם לא מתחרט על זה
בכל מקרה גם אם זה קרה אני מניחה שזה גרם להרעה ביחסים של ג'וש והיילי, אבל לפי הפוסט שהוא רשם (שם מוסבר הכל על מה שקורה) זו לא הסיבה שהוא עזב, וההרהורים על עזיבה היו בראש שלו ושל זאק הרבה זמן. וכן הם יחסרו לי, שניהם

yaaruka

New member
רק עכשיו שמעתי את השיר

ממש אהבתי בטוח אני אעשה על זה ריקוד פעם
וואו, זה לגמרי שונה מהסגנון של פראמור
שיהיה לו בהצלחה

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifמה שחשבתי (בלי הקטע של הריקוד../images/Emo6.gif) ../images/Emo221.gif

2MayaN2

New member
אוי סורי..לא ראיתי שפירסמת ../images/Emo221.gif

בכל מקרה אני אשמח לשמוע מה את חושבת...

למעלה