"פרישה" מניהול הפורום

../images/Emo88.gif "פרישה" מניהול הפורום

לאחר 4 שנים (אולי יותר? מי סופר..) אני נאלץ לפרוש מניהול הפורום. הסיבה היא לא כי אני לא רוצה, אלא כי תפוז מחייבים מנהלים לכתוב מספר הודעות מסוים שאני לא עומד בו ואני לא מעוניין לכתוב בפורום בגלל שאני מוכרח, אלא בגלל שאני רוצה ויש לי מה לכתוב. אז זוהי הודעתי האחרונה (בתור מנהל) ואולי בעתיד אכתוב כאן עם צבע אחר
נהנתי בשנים האחרונות להיות חבר בפורום הזה ובטח שבשנתיים האחרונות מנהל של הפורום הזה.

../images/Emo43.gifפרישת מנהל הפורום../images/Emo43.gif

אנו מודים לפסטיגליסט על ניהולו המוצלח והמסור בשנים האחרונות, ומאחלים לו בהצלחה והמשך גלישה נעימה ב
אנשים!

go goldi

New member
3 שנים

אולי פחות
איך כל כך רצינו שתיהיה מנהל, ואיך שמחנו נורא שהפכת לכחול. כבר אי אפשר להגיד לך שאתה כחול רק בגלל הראש שלך
בכל מקרה, אולי ככה זה טוב כי גם ככה לא קורה כאן כלום. תמיד תישאר אוריסלב גם אם אתה סתם אדום

go goldi

New member
אמ... אוקי../images/Emo12.gif

אז אני צריכה להסביר להם מה זה ראש כחול?

טווול

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

וואו טוב למרות שאני פה רק שנה נתגעגע אלייך כמנהל הפורום שלנו:( אני מקווה שתמשיך לכתוב פה ולהיות איתנו בפורום:)
:(

Jen74

New member
../images/Emo24.gif ותודה ענקית |אייקון קד קידה|

ללא ספק, הנוכחות של אורי הן כגולש ובמיוחד כמנהל בפורום החייתה את הפורום מאז ומתמיד ואורי, לעיתים קרובות הרגשתי שאני עוזרת לך לנהל את הפורום, למרות שאתה הצטרפת אליי לניהול. קיוויתי שאולי תתפנה לכתוב שוב בפורום כמו בעבר, אבל אני מבינה את האילוצים שלך ואני אשמח מאוד אם תמשיך להשתתף בפורום.
אשמח אם תוכל לעזור גם בלי הצבע הכחול.

הדר 1992

New member
תודה אורי

אורי,מהמעט זמן שיצא לי להכיר אותך והייתי פה בפורום שראיתי את הניהול המקסים שלך-תודה באמת תרמת הרבה לפורום רואים שהיה חשוב לך להפעיל את הפורום ולעשות שיהיה טוב לכולנו פה שיהיה לך בהצלחה בהמשך. הדר :)

edens 114412

New member
זה רק אני או שאני רואה אדום?

פששש לא עבר הרבה זמן וכבר אורי אדום
...

רק עכשיו ראיתי את ההודעה...:(

באמת קשה לשמוע את זה, חבל שאתה עוזב את הניהול.. :< אבל אני חייבת להגיד לך תודה ענקית שבזכותך יצא לי להגשים תחלום שהיה לי לפגוש את עודד ואם אתה לא היית מתייחס אלי בהקרנת בכורה זה בחיים לא היה קורה. הרעיון שגאוני שלך ללכת לפגוש את השחקים בוידאו צ'אטים ובכלל כל הפעילות שלך . אז תודה רבה על הכל

למעלה