פינה חדשה...

gloria23

New member
../images/Emo88.gifפינה חדשה...

אוקי חשבתי שנעשה פינה חדשה בפורום,והיא תיקרא פינת הנוסטלגיה. בכל פעם נמליץ על פרק שאהבנו ונדבר עליו:)חחחחח מי רוצה להיות ממונה על הפינה? אוקי ופינת הנוסטלגיה להיום היא על הפרק(ים): ימי העבר של העתיד-חלקים1-2מתוך אקסמן המקורי -עונה שנייה אם אני לא טועה. אתם מוזמנים לשתף אותנו במחשבות שלכם לגבי הפרק!

gloria23

New member
אני ממש אהבתי את הפרק הזה

אני בספק אם מישהו לא ראה את הפרק הזה, אבל בכל זאת:
אני חושבת שהוא מדהים, קודם כל הפרק הכיר לנו את בישופ ופור'ג והתוועדנו למראה החביב של וולורין בעוד 30 שנה אני חושבת(?) שיט לא זוכרת..ממש ממש אהבתי את העיצוב של הפרק עם התמונה של פסל החירות הרוס בהתחלה ועשרות זקיפים ברחוב וכל הרחובות הרוסים.והסוף שלקח לי יומים עד שהבנתי מה קרה עם אקסויאר והמגנט חחחח
אני לא בטוחה אבל אני חושבת שזה הפרק הראשון של אקסמן שראיתי אי פעם. זה היה גאוני לפי דעתי לעשות את הקטע של ההתנקשות..ואז לעשות תפנית של 180 מעלות. אבל הכי אהבתי זה שבישופ חזר הביתה ושום דבר לא השתנה חחחח זה היה גדול! טוב אז מה אתם חושבים?

dor307

New member
מה אני חושב...

לא אהבתי כל כך משום שלא השתמשו בהרבה כוחות וזה באיס.. אבל אהבתי את המריבה של גמביט ובישופ,והסוף היה מפתעיה אני לא אוהב את עתיד באקסמן.. ומה קרה למגנטו ופרופסור?? ואני צריך ללכת ושכחתי..

Golden Flash

New member
אני לא אהבתי את מה שהם עשו

בנוגע לרצף הזמן... מאד הפריע לי שאשכרה אפשר לשנות את הזמן ע"י חזרה או משהו (כן, אני יודעת שזה בידיוני, אבל אז מה?! אני קטנונית!! מה יש?
) אבל הקטע עם גאמביט היה ממש יפה!! לרגע הם גרמו לי לחשוב שגאמביט באמת הר אותו!!! איך יכולתי לחשוד בו?!?

למה את חושבת שאי אפשר לעשות את זה?

נגיד מישו היה ממציא מכונת זמן היה שולח מישו להיתנקש בהיטלר(רק דוגמא) אז היו פה עוד 6 מליון יהודים הערבים אולי היו פחות חזקים אבל זה גם יכל ליות ההפך מישו אחר היה קם והורג כל זכר ליהודים וככה ביכלל לא ההינו ככה שזה כן אפשר וזה לא בדיוני ממש בגלל זה אסור לפי דעתי להמציא מכונות זמן ובקשר לפרק ככה אחלה פרק אהבתי את זה שבישופ חטף אוטובוס ובא להרוג את גמבה אהבתי שרוג הגנה על גמבה אהבתי את המילחמה שהיתה עם פיירו גוש ועוד מישו ניראה לי נגדם אהבתי שבסוף גילו שזאת קונספירציה של מגנטו

Golden Flash

New member
אבל זה לא נכון מבחינת רצף הזמן!!

זה בלתי אפשרי כי רצף זה זמן אי אפשר לשנות! הוא קבוע! בכל אופן, מי שקרא הארי פוטר יודע על מה אני מדברת... ואני בטוחה שיש עוד דוגמאות שאני לא יכולה לחשוב עליהן כרגע...

למה בלתי אפשרי?

זה אפשרי אבל לא מוחך וזה גם בלתי אפשרי ולא מוחך
הארי פוטר 3 ניראה לי
והוא כן הישתנה מה היה קורה עם דמבלדור לא היה רומז להרמיוני על השעון? מי היה מציל את סריוס? אף אחד אבל הוכח שהם היתערבו עם הזמן שינו אותו קפצו אחורה בזמן הצילו את עצמם ואת סריוס ככה שהם כן שינו את העתיד כי היתה להם מכונת זמן!!!!!!!!!!או שעון זמן או מה שזה לא היה ככה שהם כן שינו את העתיד בעזרת השעון

shlomo10

New member
היה פרק יותר נחמד עם המחלה

שאפוקליפסה שיחרר , זה היה ענק במיוחד החלק השני שהסביר את החלק השני, בכל אופן לגבי הפרק שהוצע , אהבתי מאוד, לקח לי שנים להבין שלא תופסים את הרוצח בסוף כי לא היה רצח. אהבתי גם לראות את העתיד והתלהבתי מזה שידעתי אנגלית והצלחתי לקרוא מה שכתוב על הקברים פרק שאהבתי במיוחד , עם האח של גמביט והמעשר, פרק ענק, כמה קללות , מופקרת וכד' תענוג לצפייה ואיזו אהבה בין גמביט ורוג כאן הכל התפרץ והגיע לשיא בנשיקה בפרק סיום העונה הראשונה

spidey 82

New member
וירוס הלגאסי.

במקור לא אפוקליפס יצר אותו, וגם לא מצאו תרופה כל כך מהר, אלא רק לפני 3 שנים. ביסט מצא נוגדן, אבל כדי להפעיל אותו צריך שמוטנט יקריב את עצמו, כפי שהוירוס הופץ במקור. קולוסוס החליט להקריב את עצמו.

spidey 82

New member
אתה בהחלט טועה!

כפי שכתבתי, זה היה כך רק בסדרה המצויירת. בקומיקס הנוגדן התגלה ע"י מוירה מקטאגרט וביסט. אחרי הירצחה של מוירה (בידי מיסטיק), ביסט המשיך את דרכה ומצא את הנוגדן. למרבה הצער, כדי שהנוגדן יפעל צריך לתת אותו למוטנט שימות מייד אח"כ, אבל אז כל מי שנגוע בוירוס יבריא (כך גם הופעל הוירוס לראשונה). קולוסוס החליט להקריב את עצמו (בעיקר כי אחותו הקטנה נפטרה בגלל הוירוס שנם ספורות לפני כן) ללא ידיעת חבריו.

spidey 82

New member
אם כבר,

אז עדיף לקרוא את הסיפור עליו הפרקים מבוססים: Days Of Future Past, Uncanny X-Men #141-142 בסדרה שמרו רק על הרעיון של הסיפור, אבל הוא היה שונה מבחינת הדמויות. בישופ וגמביט לא היו קיימים עדיין.

למעלה