עדכון שבועי

Queenati

New member
../images/Emo88.gifעדכון שבועי

שבוע טוב ונפלא לכולם/ן, נתחיל בכך שטוב לחזור לשיגרה אחרי סופ"ש ארוך ומדהים באכזיב - בו הטענתי מצברים... ברצוני להודות לכל מורשי החסימה שעשו עבודתם נאמנה במהלך הסופ"ש ובכלל. וכמובן גם לכל השוטרים המקסימים שלי. במיוחד ברצוני להודות לקובי אשר טיפל בסוגיית התאבדות ברשת בצורה מקצועית ומסורה ואני מקווה שבזכותו ניצלו חיי אדם.
השבוע אבקשכם למלא את המשמרות בלוח המשמרות. ישנם לא מעט שוטרים אשר אינם נמצאים לא בלוח המשמרות ולא בבלוגים. כמו כן, ישנם שוטרים אשר רושמים את עצמם בלוח המשמרות אך לא תמיד מגיעים למשמרת. אם אין באפשרותכם להגיע למשמרת - זה בסדר אך נא ליידע אותי על כך, על מנת שאוכל למצוא מחליף לאיוש הבלוגים. החל מהשבוע - אחרי שקיבלתי דו"ח שוטרים בו ניתן לראות את השוטרים הפעילים והלא פעילים - אני אצטרך להסיר הרשאות למי שאינו פעיל. לידיעתכם.
מכיוון שיש תלונות שלא רואים נוכחות של שוטרים בבלוגים - אני מבקשת מכולם להיכנס כשוטרים ולא כסמויים - צריך להראות כמה שיותר נוכחות של שוטרים. איומים על שוטרים -
שוטרים שפונים אליהם באיומים דרך החדרים הפרטיים או דרך המסרים, קודם יש להפנות אותם אלי "לתלונות ניתן להעביר מייל לכתובת [email protected]". כמו כן נא להעביר אלי את האיומים על מנת שאוכל לטפל בהם. סוגיית בגדי הים -
הקיץ מגיע ועימו בגדי הים (מה לעשות - חם
). לאחר התייעצות הוחלט כי נאפשר לשדר חלק עליון של בגדי ים - אבל בתנאי שהמשדרות תשדרנה רק עם הצגת הפנים + פלג גוף עליון. בהמשך לאירועי שבוע שעבר - בנושא מעילה באמון השוטרים - הוחלט כי לא נציג בפורום השוטרים את גלריית התמונות ואנשים לא יזדהו יותר מידי על גבי הפורום עם יותר מידי פרטים אישיים וזאת משום שלא מעט מידע מודלף לקהל הגולשים והדבר אינו מקובל בכלל. אבקשכם לטובתכם לא לפרסם תמונות בפורום השוטרים - כולנו יודעים שהשוטרים מאוד מגובשים ביניהם ואין עם כך שום בעיה אך הנ"ל יעשה בצורה פרטית בין השוטרים ולא על גבי הפורום (עמכם הסליחה...
). אז שיהיה לנו שבוע מקסים!!!

Queenati

New member
רועי - 18 כבר אינו שוטר בבלוגTV

לאחר התלבטות קשה מאוד - הוחלט כי רועי לא ימשיך עימנו כשוטר. ברצוני לציין כי ביום רביעי, 30/06 יש לרועי יומולדת אז אני מבקשת ממכם לזכור זאת ולברכו כי הוא לקח את הפרידה מאוד קשה, ובסה"כ הוא נקשר לכולנו כמו למשפחה ואני בטוחה שגם אתם. אני בטוחה שכולנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו.

BlogTV Police9

New member
אחלה עדכון ולגביי המתאבד

אני בטוח שגם חבריי היו מטפלים בעניין באותה הדרך כמוני

BlogTV Police37

New member
שבוע טוב לכל השוטרים

טוב שיש את העדכונים כי אחרת הייתי ממש מנותק חחח בקשר לבגדי הים - הולך להיות בלאגן אני כבר מזהיר אתכם בעניין. :)

BlogTV Police21

New member
הסיסמא... כפי שהיא מופיעה ...

המון כאן בפורום אם רק תחפש מעט, היא: שם משתמש: tapuz סיסמה: duncan8twee הרשמה נעימה :) שי

למעלה