עדכון שבועי

Queenati

New member
../images/Emo88.gifעדכון שבועי

טוב, אז אחרי חופשה
ארוכה ונפלאה בברצלונה
- חזרתי עם כוחות מחודשים. כמובן שטוב לחזור כי בסה"כ - אין כמו הארץ וכמובן אין כמו הבלוגים וטליה גם יכולה להעיד על כך...
אחרי יום של התאקלמות וחזרה לשיגרה, יש לי מספר נקודות שברצוני לחדד:
נוכחות שוטרים - אני מקבלת תלונות מגולשים על שוטרים שנמצאים בחדרים מסויימים אבל בעצם הם לא שם. אנשים פונים אליהם - אך ללא מענה. מי שעוזב את עמדת המחשב ולתקופה ארוכה אני מבקשת שתתנתקו על מנת שאנשים לא יפנו ולא יקבלו מענה מיידי.
משמרות - ישנם שוטרים שמוסיפים את עצמם במשמרות אך לא טורחים להגיע אליה. אני מבינה שישנם מקרים בהם אתם לא יכולים להגיע אבל אני מבקשת שתיידעו אותי על כך על מנת שאוכל להיערך בהתאם ולמצוא מחליף - חשוב מאוד שהבלוגים יהיו מאויישים. מי שעולה למשמרת מתי שנוח לו (שלא בזמן המשמרת שציין) - לא צריך להוסיף את עצמו בלוח המשמרות - הלוח הינו למשמרות מסודרות ומי שעושה מעבר - אחלה אבל לא חייבים להוסיף זאת באותו הרגע בלוח המשמרות, זה לא הכי רלבנטי.
להזכירכם, משמרת הינה 4 שעות, השעות הן: 09:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00, 21:00-01:00, 01:00-05:00 (משמרת פחות לחוצה כי יש מעט גולשים בשעות שלפנות בוקר). ערב מאכלי עדות - טוב, אז שי כתב תזכורת על הערב ומי מביא מה. אני בטוחה שכולם מחכים ל"אירוע" (אני מחכה בקוצר רוח...) זה יהיה ממש נפלא כי גם יהיה לנו מזג אוויר מעולה, גם יצא לנו להיפגש סופסוף כולנו וגם כמובן האוכל... ואני יודעת שיש היענות גבוהה אז מחכה לראות את כולכם!!! המשך שבוע נפלא לכולנו

BlogTV Police21

New member
אוסיף ואומר...

למי שעדיין יש סייג באשר ללו"ז שלנו, אוכל ותאמינו לי שאני רוצה, לעזור לכם. בטלפון זה הכי טוב ואני מוכן לדבר עם מי שמעוניין להסבר של 2דק'. הלו"ז נועד לעזור לענת. תופעת לוואי היא שזה גם עוזר לכם לבחור את הלו"ז הכי מתאים לכם בהיחשב בעובדה שאתם רואים מתי חסרים אנשים :). אנא, עדכנו אותי בכל בעיה לגבי הלו"ז בכדי שאוכל לשמור עליו נקי ואותנטי ככל שניתן. *משתוקק לערב מאכלי עדות*
שי

למעלה