סקר

../images/Emo88.gif סקר ../images/Emo88.gif

השבוע עברה שנה מאז שיצא אוטוביוגרפיה, וזה מוביל אותי לשאלה... יש כאן מישהו שעוד לא קנה את האלבום? יש כאן מישהו שעוד לא היה בהופעה אוטוביוגרפית? איזה סינגל מהדיסק לדעתכם הצליח הכי הרבה?

MarkDeen

New member
יאללה נענה..

קניתי דיסק לפני כמה חודשים וכמובן שלא מפסיק לשמוע אותו. הייתי ב1.3 בהיכל התרבות, והייתה הופעה פשוט גדולה. מי שעדיין לא היה בהופעה של אוטוביוגרפיה-לא קיים!
לדעתי הכי הצליח "ידיים למעלה", בתקופה שיצא הדיסק לא הפסיקו להשמיע אותו בגלגל''צ, כולל הרצה בלתי פוסקת של הקליפ ב24.

../images/Emo13.gif

קניתי מזמן את אוטוביוגרפיה, למרות שאיחרתי ולא קניתי ישר כשהוא יצא. לא הייתי בהופעה אוטוביוגרפית של 40 נגנים, אבל כן בחשמליות וכן עם 14 נגנים וכאלה P:, כן אני מעפנה, אני יודעת. (אבל למי איכפת, עוד 4 ימים או פחות אריק מתגייס!
קולולולולו ) נראה לי שכל הגרסאות המחודשות האלו הצליחו, כי בעקרון הם גרמו לפריצת דרך חדשה לכנסייה, ועכשיו הרבה מכירים אותם. (לא שזה כיף, אבל זה טוב) וזהו :) שבוע טוב

טובורג1

New member
עונה :)

*קניתי *לא הייתי בהופעה עם 40 נגנים ודי השלמתי עם העובדה שכנראה גם לא אהיה.. :(( *גם אני חושבת ש"ידיים למעלה" הכי הצליח, למרות שגם ל"תנו לי לשתות" די הלך.. (אבל איןןן על הגירסה והקליפ המקוריים
)

עונה :)

לצערי עוד לא קניתי את הדיסק, זה קצת לא חוקי אבל שמתי את השירים מהמחשב על דיסק. בכל מקרה אני מתכוונת בזמן הקרוב לקנות אותו מקורי :) וכן, הייתי בהופעה הראשונה של אוטוביוגרפיה בהיכל התרבות שהייתה לפני כמה חודשים, והיה מדהים!! נראה לי שידיים למעלה, שיר מדהים!

ש י ר ה 4

New member
עונה 8]

יש כאן מישהו שעוד לא קנה את האלבום? אמא קנתה לי באיזשהו חג השנה P:
יש כאן מישהו שעוד לא היה בהופעה אוטוביוגרפית? הייתי בבנייני האומה. אלוהים, כמה טוב היה. לא הייתי בכל שאר ההופעות האוטוביוגרפיות אחרי בנייני האומה. האמת, אני ממש רוצה הופעה חשמלית.
איזה סינגל מהדיסק לדעתכם הצליח הכי הרבה? נראה לי שלמיה יש אקדח...

alwayschen

New member
../images/Emo88.gif

קניתי אותו כמה ימים אחרי שהוא יצא. הייתי!@#$%^& D: מממ ידיים למעלה אני מניחה ><

ליהי54

New member
אואו מגניב :)

אני קניתי. אלבום חובה! ניצנים זה נחשב אוטוביוגרפית? (בקרוב קיסריה, כן?
) איזה סינגל מהדיסק לדעתכם הצליח הכי הרבה? ידיים למעלה, ללא ספק.

../images/Emo148.gif

יש כאן מישהו שעוד לא קנה את האלבום? אני
יש כאן מישהו שעוד לא היה בהופעה אוטוביוגרפית? אני
איזה סינגל מהדיסק לדעתכם הצליח הכי הרבה? האביב הנצחי.

תמרוש5

New member
=]

יש כאן מישהו שעוד לא קנה את האלבום? קנו לי ליומולדת
יש כאן מישהו שעוד לא היה בהופעה אוטוביוגרפית? הייתי בבנייני האומה איזה סינגל מהדיסק לדעתכם הצליח הכי הרבה? ידיים למעלה

Inbar789

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

יש כאן מישהו שעוד לא קנה את האלבום? קניתי, כמובן. יש כאן מישהו שעוד לא היה בהופעה אוטוביוגרפית? הייתי בהיכל תרבות ב-1.3, היה מהמם
איזה סינגל מהדיסק לדעתכם הצליח הכי הרבה? ידיים למעלה, אין ספק

webrain

New member
ככה

כמובן שיש תאלבום הייתי בקיסריה לפני כמעט שנה ועוד הופעה חשמלית מתישהו אין על כנסיית השכל אלבום ענק אני נוטה להאמין שהסינגל שהכי הצליח ממנו דווקא היה ידיים למעלה

moshit1

New member
>>

האמת שזה הדיסק היחיד שאין לי שלהם, אני במחסור בכסף לדיסקים בכללי. אבל היו בטוחים שכשאני אקנה- הוא יהיה אצלי. הייתי, הייתי. אממ איןלי מושג.

music king

New member
עונה! ../images/Emo168.gif

*כל הזמן חשבתי על זה וכל הזמן היתבאסתי שעוד אין לי את האלבום הזה. ואז יום אחד פשוט הלכתי במיוחד וקניתי אותו. *הייתי בשתי ההופעות בהיכל. מחכה לעוד פרטים בנוגע לכיכר רבין.. *איזה סינגל הכי הצליח? אני חושב שללא ספק "תנו לי לשתות". השיר הזה הפך את עצמו לגמרי.. ואחרי העיבוד שלו יתממש כל הפונטציאל שבו (לא שלא אהבתי את הגירסא החשמלית.. להפך.. אני בקושי שומע את הגירסא האוטוביוגרפית..). עובדה שכל המדינה יודעת למחוא כפיים לפי הקצב

גם אני עונה בשעה טובה

קניתי אותו בחודש הראשון שהוא יצא, וזה הדיסק הקנוי הראשון שהיה לי של הכנסייה. הייתי ב-3 הופעות של אוטוביוגרפיה והכי נהנתי ברעננה ובהיכלה השני. הסינגל שהכי הצליח לדעתי הוא ידיים למעלה, לא בגלל ההשמעות בגלגלצ כי זה לא ממש מדד אלא יותר אמצעי, פשוט שבגירסא המחודשת שלו הוא הגיע להרבה אנשים והצליח באמת לגעת בהם.

למעלה