סקר

EmGee

New member
../images/Emo88.gifסקר ../images/Emo70.gif

אתם מכירים את השיר תעודת זהות של בויאקה? מה הבית האהוב עליכם? הסדר הכרונולוגי: 1. קוואמי 2. צ´ולו 3. הרביעייה הפותחת 4. סילברדון 5. קוטג´ 6. פישי הגדול 7. שנן סטריט 8. הצל 9. סאבלימינל 10. נימי נים לפי דעתי הבית ההכי טוב הוא של שאנן סטריט אמ סי שאנן כמו גם הדגנחש מביאים אותה בפיל ובתרגיל מסוג חדש מתאבדים על המגברים כמו חמאסניקים בשוק כמו הקבוצה על הדשא מייצגים בנאמנות את תושבי הבירה (!מחזירים את החשק כי מאיפה יוסי בנאי? (מירושלים אמת, ונושאי המגבעת גם כן ?מה באמת אז מאז ולתמיד יש לנו הרבה מה לתת ולכל התל אביבים החביבים ששוחים להם בביבים וחושבים שהם מגניבים שבטוחימים שהם במינימום פריז וירושלים זה סתם מתל אביב לא תפרוץ שום מלחמת עולם אמנם אולם גם לא יבוא שלום כשהוא יגיע והוא יגיע בירושלים יפרשו לו ת´שטיח האדום

מתלבטת בין....

קוואמי, סילברדון ושאנן. אבל הכי אני אוהבת את הבית הלבן. בית גדול ויפה, נוח ושימושי.

RabidCat

New member
תוכית... יש לך חתולה בבית..?

או שאת תוכי מיוחד שעושה מיאווווו? "אגב... גם אני חתול :) אבל קצת חולה בכלבת.. :) "

חחח אין חתולה. אבל יש:

1 כלב 2 חמורים (אחד מהם הוא גם תמסח מדי פעם) 1 פרה 1 ג´מוס

הסבר:

1 כלב - בוביק (או בשמו המקורי ג´ו) האמריקן פיטבול המ-ה-מ-ם שלי 2 חמורים ש-1 מהם מתפקד בתור תמסח - אחים שלי 1 פרה - אמא 1 ג´מוס - אבא

EmGee

New member
חחח נו פרובלמו

זה איזור תעשיה שם אז לא נראה לי שתהיה שם בעיה למצוא מקום...

למעלה