סקר חדש

bAruLi

New member
חילוני

ונראה לי שהם: חורבן, גלות וגאולה אדם וגורלו בספרות החכמה [ #$%^$& אמא של איוב] חיי הפרט והכלל בראי השירה

גליזה

New member
../images/Emo6.gifהכי לא!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הייתי אומרת לך שאני הולכת ללמוד ושלום על ישראל, למה לחסום?

HeNoOsH

New member
חילוני

חורבן, גלות וגאולה חוק וחברה במקרא חיי הפרט והכלל בראי השירה ניגשת גם ליחידה השלישית- דוד ומהיגותו, מנהיגים ומנהיגות

גליזה

New member
לא קשה../images/Emo31.gif

השאלות קצת מתחכמות לעיתים, אבל לא מאמינה שזה קשה יותר מדברים אחרים

yairbd

New member
חילוני

חורבן גלות וגאולה, חוק וחברה במקרא המאבק לחברה מוסרית. הגישו אותי על 100... :) המורה אוהבת אותי... דרך אגב באיזה שעה הבגרות?

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל../images/Emo13.gif

גם לי המורה הקפיצה איזה 8 נק' בציון מגן, זה היה נהדר ממש

m i c k e y 15

New member
אני עושהההה

תנך חילוני ונושאי החתך הם: חורבן, גלות וגאולה חוק וחברה במקרא המאבק לחברה מוסרית אני הכי אוהבת את הנושא של חורבן,גלות וגאולה
ואני עצובה מאוד........המורה בהתחלה אמרה לי לא לגשת בכלל כי הציון שלי כל כך נמוך..כל הכיתה שלי קיבלה ציונים של 30 ומעלה..עד 68..והרוב 40 ו.. ואני קיבלתי 45
והיא לא רצתה להגיש אותי בכלל...אמרתי לה שאני לא יכולה לעשות שנה הבאה כי יש לי גם לשון וגם מתמטיקה 02...אז היא מגישה אותי על מגן 65
זה לא טובבבבבבב ארר

Efrat K

New member
דתי

בראשית דברים מלכים א' מלכים ב' עמוס קהלת תהילים ישעיהו ושנה שעברה עשיתי על: במדבר שמות מלכים א' שמואל א' שמואל ב' יהושוע שופטים

yaelush3

New member
דתי-

בראשית דברים יחזקאל עמוס מלכים א' מלכים ב' ישעיהו תהילים קהלת

גליזה

New member
../images/Emo6.gifהחמודים מבינכם שעושים תנ"ך דתי -

אתם לא צריכים להרחיב על מה אתם נבחנים, הרי כולכם נבחנים על אותו הדבר. הבקשה להרחיב הייתה בתנ"ך חילוני, ששם לומדים 3 מתוך 5 נושאי חתך ואז אצל כל אחד זה שונה.

למעלה