סקר חדש!

../images/Emo88.gifסקר חדש!

פגרת הקיץ הסתיימה וזה הזמן לחשוף את תוצאות הסקר הקודם. השאלה הייתה - על מה אפשר לוותר בסדרה. והתשובות: במקום הראשון עם 33% - הדמעה הבודדה של ברוק
במקום השני עם 28% - השפתיים של טיילור
שאר התוצאות לא באמת מעניינות. (איך לא בחרתם בפלישיה?
) יש סקר חדש, הצביעו והשפיעו! ואגב - למי שבוחר באופציה השנייה - שרשרו כאן סיבות למה אתם לא עוברים לקצב של בוש.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifאני בחרתי 2../images/Emo3.gif

כי הפסקתי לקרוא ספויילרים וזה ממש שיפר את ההנאה מהסדרה... זה הרס לדעת מראש מה הולך לקרות... פעם הייתי מכורה ללקרוא ספויילרים והייתי משתעממת ממש מהסדרה.. עכשיו כבר לא, נגמלתי:)) אז אני נהנית כרגע ממה שהולך *אבל לא בהיסחפות...ברוק ורידג' עדיין משעממים, אבל הקטע עם ג'קי בכלא היה ענק ומפתיע!* חוץ מזה שאני הכי לא מסתדרת עם מחשבים וזה נראה לי מה זה מסובך כל התהליך הזה בשביל להשיג את הפרקים המתקדמים.. סיבות מוצדקות?

Indiman1

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

הקטע עם ג'קי שהיה אתמול והיום היה מפתיע בהחלט. וזה רק מחזק את הסיבה למה אני לא קורא ספויילרים או מתנזר (לפחות מנסה
) מקריאת תקצירים עתידיים.. הדבר היחיד שעוד כן אני בודק לפעמים זה שחקנים עתידיים/דמויות חדשות שבאות או יוצאות. בקיצור חדשות ליהוק. אבל רק זה ואני גם נמנע מלדעת למה או איך הדמויות יבואו/ייצאו מהסדרה. הכל בשביל אלמנט ההפתעה. כן, גם אני גיליתי שככה זה פשוט יותר מהנה לראות את הסדרה.

S c a r l e t t

New member
כנ"ל../images/Emo8.gif

הפסקתי לקרוא ספוילרים כדי לא להשתעמם מהסדרה ולהיות מופתעת (עד כמה שבראד עוד יכול להפתיע אותנו אחרי 20 שנה) פעם טלי ניסתה ללמד אותי איך מוריחדים פרקים אבל כנראה שיש לי קליטה איטית, ויותר חשוב מזה מחשב עם חצי מקלדת בקבר אז זה לא הלך בדיוק, אז נשארתי נאמנה לפרקי ארצנו

S c a r l e t t

New member
קמה כדי ללכת לבסיס...

ניסיתי לשכנע את המפקדת שלי להתחיל את היום ב10 אבל לא הלך לי....

Indiman1

New member
כן, האמת חשבתי על זה מתישהו

פשוט לראות לפי הקצב של ארה"ב. אבל כנראה מתוך עצלנות פשוט אין לי כח לעקוב ולהוריד מדי יום את הפרק היומי. (פעם גם הייתי מוריד בעיקר סדרות שהן שבועיות כמו lost ו - prison break ... עד שהחלטתי שדי ואני עובר לצפות בהן מהטלויזיה)

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifלא, גם מהליהוקים החדשים

נגמלתי.. חח כי בדר"כ כתוב מי הדמות ולמה היא באה.... הדבר היחידי שמעניין אותי זה לדעת אם אמבר מגיעה מתישהו.. אפילו לגיחה קטנטנה.. יש לי למה לחכות ולקוות?

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifבאסה../images/Emo4.gif

למרות שדי ידעתי שזה מה שיהיה... עזבה "רק" לחצי שנה, וכמה זמן כבר עבר מאז? שנה וחצי לא? טוב האמת שדי הרסו לה את הדמות שם.. הכל בגלל בראדלי והקמצנות שלו!

Witchcrafts

New member
בחרתי באופציה השנייה. $-:

המפ, מבחינתי חצי השעה של B&B הפכה ליותר מסתם צפייה בטלוויזיה. עד שלוש וחצי (או ארבע, תלוי בקריזות של ערוץ שתיים) יש חלק אחד של היום, ולאחר שידור 'היפים', מתחיל החלק השני. ממש קשה לי להסביר את עצמי. $-: וחוץ מזה, אני צופה במחשב בסדרות רק במקרה שאין לי אפשרות לצפות בהן דרך הטלוויזיה (אנימות, למשל). יותר נוח ומהנה. (מה גם שאני די עצלנית, אין לי כוח להוריד.) אגב, ספוילרים מבחינתי זה אפילו שם של פרק. אני ממש אובססיבית לגבי העניין.

Shiri from the block

Active member
חחח אני מסכימה "עד שלוש וחצי (או ארבע, תלוי בקריזות של ערוץ שתיים) יש חלק אחד של היום, ולאחר שידור 'היפים', מתחיל החלק השני. ממש קשה לי להסביר את עצמי." גם אצלי זה היה ככה לפני הצבא

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifכבר חשבתי שאני היחידה פה

שלא קוראת ספויילרים... איזה כיף לגלות שאני לא לבד ושיש עוד אנשים שמופתעים כמוני מהסדרה

sashkashurik

New member
מאוד מסכימה לגבי חלוקת היום.

גם לי זה היה ככה כשהייתי בארץ. מה לעשות שפה הפרק משודר ב9:30 בבוקר, אז אי אפשר לחלק את היום... מצד שני, אני בכלל בחרתי באופציה מספר 3, אז לא משנה לי מתי הפרק, אני סתם פה מתוך התחייבויות לגולשים.

למעלה