סקר חדש!

../images/Emo88.gif סקר חדש!

הסקר הקודם שאל - עם מי ניק צריך להיות. והיה מאוד מעניין לעקוב אחרי ההתפתחות שלו ובכוונה הוא נשאר הרבה זמן. כשעלילת ניק-ברוק-ברידג'ט התחילה ברידג'ט הובילה, אבל מאז רגע השיא - ברוק נטלה את ההובלה בפער רב. עם סיום העלילה (כרגע) יש לנו תיקו של 50%. מאוד מעניין. וכעת לסקר הבא - למי חברת פורסטר צריכה להיות שייכת?

arielbbb

New member
../images/Emo35.gifלא ידעתי הרוב מעדיף לראות את גבי

כביום היוולדה..

S c a r l e t t

New member
התשובה ברורה

בשיא הרצינות, אני חושבת שהחברה צריכה להיות שייכת לסטפני ולו רק בגלל העובדה שאריק שיקר ורימה אותה לגבי זה במשך 30 השנים האחרונות! אבא שלה לא סמך על אריק וכנראה שהיתה לו סיבה טובה לכך, הבן אדם הזה נצלן, שקרן, רמאי וטיפש וחוץ מלעצב הוא לא יודע לעשות הרבה. הרי בניהול הוא אף פעם לא היה חזק החברה צריכה להישאר בבעלותה של האחת והיחידה

S c a r l e t t

New member
LOL../images/Emo6.gif

האמת שקודם כתבתי את ההודעה ואז נכנסתי לסקר, עכשיו אני חייבת לציין שהטיעון של צפניה הוא המשכנע ביותר (לראות את דנטה בלי חולצה- אני בעד
)

Indiman1

New member
אבל את דנטה

גם ככה רואים ערום כמעט כל פרק שהוא משתתף בו

Shiri from the block

Active member
חח הייתי מצביעה לך אבל מכיוון שברוק לא תיהיה שם אז מה יעזור לי שהם לא יהיו לבושים?../images/Emo3.gif לראות את כל הניתוחים של טיילור?../images/Emo5.gif [סורי זה דרש../images/Emo9.gif]

arielbbb

New member
אריק-הכל בזכותו. הדבר היחידי שסטפני

עשתה הוא- להשתלט על משרד לבלגן דפים פתחה במשרד "חושה" של תככים וריקום מזימות וכמובן--סיפקה למייגן עזרה בתפקידה הבכיר- רכילות. אריק עשה את פורסטר-היא הבן האמיתי שאף פעם לא היה לו. ואין צורך שאפרט,כלל וכלל.

S c a r l e t t

New member
מאחורי כל מעצב צריך מנכ"ל

עד עכשיו לפורסטר לא היה מנכ"ל חזק ומבין, מי יודע אולי סטף עוד תפתיע אותנו בחוש עיסקי שלא ידענו שיש לה

למעלה