האים אתה ילד סירנה?
כאן הכוונה לטי קיי,ולטומי הקטנטנים. אז קדימה! השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות ולא בא לפגוע באיש. א.שיחקת כדורגל עם החברים ופתאום מישהו בעט בך, כניראה בטעות אבל לא בהכרח.מה תעשה? 1.אבכה 2.אבקש שיתנצל ואמשיך לשחק 3.ארביץ לו,למה מי הוא ביכלל? ב.מה אתה שם על הראש? 1.כובע ע-נ-ק-י 2.סיכות או בנדנות או סתם כובעים רגילים או משקפות\משקפי שמש 3.מה אני חננה לשים משו על הראש? ג.עד כמה אתה קשור לאחים גדולים\הורים? 1.לא יוצא מהבית בלעדיהם 2.רגיל,יש לי גם חברים וכאלה. 3.מי שם עליהם ביכלל? ד. איזה ספרים אתה קורא? 1.כיפה אדומה,שלגיה,למרות שזה קצת מפחיד. 2.אימה,רומנים,כל מני. 3.מה,ליקרא?לא אני. ה.עד כמה אתה טוב במשחקי וידאו? 1.אשף 2.בינוני 3.אל תישאלו אותי. ו.מישהו עשה לך "בו" וקפץ ממאחורי הפינה.מה תעשה? א.אבכה ב.אצחק\אבקש שלא יעשה זאת יותר ג.אכסח אותו מכות. אם יש לך הכי הרבה 1- שיואו,איזה בכייני אתה.תיתבגר קצת.אל תיקח דברים יותר מידי ללב.זה לא בריא ולא שימושי. אים יש לך הכי הרבה 2- אתה בסדר,אין לי הערות אים יצא הכי הרבה 3- אמא,מי אתה אדון אופל או משהו?מה האדישות והמגעילות הזו.קצת יותר רגישות בחיים לא תזיק.