סקר חדש

Digi Lista

New member
../images/Emo88.gifסקר חדש../images/Emo88.gif

אחרי שהסקר הקודם היה צפוי בטירוף הגיע הזמן להחליף אותו,הרעיון של הסקר הוצע על ידי מיתר(הסקרים הבאים יהיו כנראה מאופיר ששלחה לי הצעות,גם אתם יכולים להציע
),האמת שדיי ברורה לי התשובה אבל בואו ניתן לכולם להצביע
...

Digi Lista

New member
...

ירוחם נתקע,אבל לא סיימתי... הכנסתי את השיר של וולף גירל יקירתי למאמרים וגם פרקים של אופיר שגיליתי פתאום שלא מופיעים למרות שאני זוכרת שהכנסתי אותם ושקראתי אותם(מדובר על פרק 4 ו5) וגם את פרק 7 של אופיר שהוא חדש, מלבד זה גם היום הולדת של ריקה(החגיגה האמיתית)בקישורים(עכשיו אני אכתוב מה שתיכננתי לכתוב אתמול). מישהו ראה את 'ספון' ו'טריירמון' לאחרונה?(וכמובן שגם את מילי שנעלם מזה עידן ועידנים ובכלל כול מי שנעלם...)

niena

New member
מחזיק מפתחות../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo182.gif

OFIRB9

New member
בובע!!!

תוספת למחזיק המפתחות הקוג'יצ'י שלי!!! ^_^_^

Apikachu L

New member
האים אתה ילד סירנה?

כאן הכוונה לטי קיי,ולטומי הקטנטנים. אז קדימה! השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות ולא בא לפגוע באיש. א.שיחקת כדורגל עם החברים ופתאום מישהו בעט בך, כניראה בטעות אבל לא בהכרח.מה תעשה? 1.אבכה 2.אבקש שיתנצל ואמשיך לשחק 3.ארביץ לו,למה מי הוא ביכלל? ב.מה אתה שם על הראש? 1.כובע ע-נ-ק-י 2.סיכות או בנדנות או סתם כובעים רגילים או משקפות\משקפי שמש 3.מה אני חננה לשים משו על הראש? ג.עד כמה אתה קשור לאחים גדולים\הורים? 1.לא יוצא מהבית בלעדיהם 2.רגיל,יש לי גם חברים וכאלה. 3.מי שם עליהם ביכלל? ד. איזה ספרים אתה קורא? 1.כיפה אדומה,שלגיה,למרות שזה קצת מפחיד. 2.אימה,רומנים,כל מני. 3.מה,ליקרא?לא אני. ה.עד כמה אתה טוב במשחקי וידאו? 1.אשף 2.בינוני 3.אל תישאלו אותי. ו.מישהו עשה לך "בו" וקפץ ממאחורי הפינה.מה תעשה? א.אבכה ב.אצחק\אבקש שלא יעשה זאת יותר ג.אכסח אותו מכות. אם יש לך הכי הרבה 1- שיואו,איזה בכייני אתה.תיתבגר קצת.אל תיקח דברים יותר מידי ללב.זה לא בריא ולא שימושי. אים יש לך הכי הרבה 2- אתה בסדר,אין לי הערות אים יצא הכי הרבה 3- אמא,מי אתה אדון אופל או משהו?מה האדישות והמגעילות הזו.קצת יותר רגישות בחיים לא תזיק.

Yuske

New member
לי יצא הרוב ג....אז אני....לאאאאאאא

נו טוב *מחפש בגדים שחורים*...

טיקיי

New member
התשובות שלי...

א.שיחקת כדורגל עם החברים ופתאום מישהו בעט בך, כניראה בטעות אבל לא בהכרח.מה תעשה? 1.אבכה ב.מה אתה שם על הראש? 3.מה אני חננה לשים משו על הראש? (לא הייתי מנסח את זה ככה, אבל אני לא שם כלום על הראש...) ג.עד כמה אתה קשור לאחים גדולים\הורים? 3.מי שם עליהם ביכלל? (שוב, לא הייתי מנסח את זה ככה, אבל אני שונא אותם ולא קשור אליהם...) ד. איזה ספרים אתה קורא? 2.אימה,רומנים,כל מני. ה.עד כמה אתה טוב במשחקי וידאו? 3.אל תישאלו אותי. ו.מישהו עשה לך "בו" וקפץ ממאחורי הפינה.מה תעשה? 1.אבכה אז זה כנראה שלוש, כי זה הרוב, אבל אני נורא בכיין. אני בוכה מכל דבר כמעט.

Digi Lista

New member
מגניב../images/Emo45.gif

אני אכניס לקישורים ולמאמרים
תמשיכו לכתוב כאלה דברים,זה נחמד ומכניס עניין(ולכן לא אמורים לשרשר אותם...
)
אני כבר אענה ונראה מה התוצאות...

Digi Lista

New member
...

יצאתי בין 2 ל3,אני יכולה להיות אחת מאדוני האופל?
סתם האמת שאני לא בכיינית אבל אני לא אדישה(כשאני מכירה את האנשים...)

../images/Emo104.gif

א. 3. (יותר סביר שאני אאתגר אותו לדו-קרב, אבל זה קרוב.) ב. 2. (כובע כמו של אוטנה זה נחשב? *תוהה*) ג. 3. ד. 2. ה. לא משחקת במשחקי וידאו, אז 3. ו. 3. (שוב, דו קרב.)

למעלה