סקרים רבותי סקרים

שלמונזה

New member
../images/Emo88.gif סקרים רבותי סקרים ../images/Emo168.gif

והרי תוצאות הסקר הראשון בפורום השאלה שנשאלה היתה, איזה דיסק בהשתתפות ירמי הכי אהבתם: באופן מפתיע יש תיקו בין מקומות 1-4 כשכל דיסק קיבל ארבעה קולות (תערובת אסקוט, בוקר טוב, לרע ולטוב, ירמי קפלן והפרחים). את המקום הראשון תופס האלבום האחרון (והמצויין) של ירמי הזמן האבוד עם 12 קולות! בסקר הבא אנחנו שואלים אותכם: עם איזה אומן הכי הייתם רוצים שירמי יעשה דואט. את האפשרויות שניתנו בחרנו אני ורעות (reut 123) כדלקמן: חמי רודנר (החבר הטוב) איגי וקסמן (ה- Xית של החבר הטוב) אסף אמדורסקי (היה שילוב טוב בתערובת אסקוט, אנחנו רוצים המשך) דנה ברגר (ה- Xית המיתולוגית) אביב גפן (אולי הסגנון שלו יתאים?) גלי עטרי (כי לא מצאנו יותר מידי זמרות... והיא די מצליחה היום) אחר - פירוט בפורום. אז הצביעו והשפיעו מה הבחירה שלכם, ניתן גם לשרשר לפה נימוקים. ומי שרוצה להציע לי את הסקר הבא, מוזמן לפנות אלי במסרים

ben4ever

New member
והנה הפירוט למה...

מדובר בנגן ענק שמלווה את ירמי עוד מימי תערובת אסקוט:הוא ניגן בכל אלבומיו,לקח חלק בהלחנה של כמה משיריו והבנאדם פשוט מוכשר בטירוף... כך שדואט עם ירמי הוא לא בגדר אופציה,אלא חובה

שלמונזה

New member
אוקי נו... ../images/Emo168.gif

אז תצביע לאופציית אחר... פעם הבאה התייעצות איתך!!! (והתלבטנו קשות את מי להכניס)
וגם אני חושבת שג'נגו ענק

גם לי יש רעיון למישהוים אחרים

אז ככה, קודם כל שי להב חוץ מזה שהשיר יהפוך לדואט החלומות שלי, חוץ מזה שנדמה לי שהקולות שלהם יהיו מקסימים יחד חוץ מזה ששי מתחרפן (או התחרפן) בשירים בדיוק ירמי חוץ מכל זה שי ה-
(המלך,לא שי הכתר) אמר שהוא ירצה לעשות דואט עם ירמי...ככה שזה נראה לי חובה בהחלט... האומן השני הוא עברי לידר, סתם הייתי רוצה לשמוע איך מולדיות של עברי יסתדרו על ירמי

אחר- עברי!!

אוךךךך זה יהיה יפה!! מתאימים... וגם דנה יכול להיות.. אבל עברי יותר... אז אני בוחרת ב-אחר..

חחח ../images/Emo140.gif

מדובר במעריצה ממש אההה...? אז איך זה שאני לא רואה אותך בהופעות?

מעריצה? מלכה זה יותר הכיוון ../images/Emo8.gif

אני המלכה של הזנגווילים... ואני לא יודעת איך אתה לא רואה אותי בהופעות !!

שלמונזה

New member
הסקר עודכן ../images/Emo168.gif

על פי בקשת הקהל... גלי עטרי לא לקחה אפילו כל אחד, ומכיוון שהיא פשוט היתה ברירת מחדל של זמרת כלשהי העברתי את האופציה לעברי לידר אהוב הנשים... אסף אמדורסקי שגם לא קיבל אפילו קול אחד (
) הסתפח לג'נגו (בשביל בן
) כפליטי אסקוט.... התוצאות נשארו כשהיו, אתם מוזמנים להמשיך להצביע.

TsLiLuSHSH

New member
גם אני בעד ירמי+עברי ../images/Emo99.gif

למה ? אה, זה כבר קל.. פשוט מאוד, הם הזמרים הכי טובים בארץ!!!
וגם.... הכי שאווים בלי חולצה
אם ראיתי נכון, ירמי+עברי זו העדיפות מס' 1 של הסקר... מה אתם אומרים, יש מצב שזה יקרה מתישהו באמת ??

למעלה