סיכום שבועי 2

Queenati

New member
../images/Emo88.gifסיכום שבועי 2

שלום שוטרים יקרים, השבוע עבר עלינו שבוע ארוך. גם בגלל החגים והחופשות ומגפת הילדים בבלוגים שכל כך רצינו ל
... וכמובן התחרות ריקוד הקושיות לפסח שהיה ארוך ומייגע - אבל עבר בשלום. היום אנחנו עולים בתחרות חדשה - "הכי ישראלי בבלוגTV" לרגל יום העצמאות
- אז חג שמח ושקט שיהיה לנו!!!
עדכון שוטרים|סהדגש| מצטרפים אלינו החל מהיום עוד 2 שוטרים חדשים: ניקולס - שוטר מס' 17. אושרת – שוטרת מס' 38 לאחר חופשה ארוכה, קובי חוזר לשורותינו רענן עם כוחות מחודשים... אז ברוך בואך.
הקשחת המדיניות|סהדגש| כפי שציינתי בפורום – הקשחת המדיניות הינה בחדרים שבאמת צריכים זאת. בעיקר בחדרי המבוגרים שמבקשים שהשוטרים יהיו יותר מעורבים ושיסייעו. ברגע שלבעל החדר לא אכפת מ"העלבות/השפלות" – אין לנו מה להפריע לו או להקשיח את המדיניות. למשל בחדר של חתולה מסניפה טופי – מדובר בחדר של מבוגרים, אם אין לה בעיה בכל מה שקורה בחדרה – אז בסדר גמור. לא צריך להישאר שם ו"לחפש" אותה ומועמדים להרחקה.
הרשאות הרשאות לחסימה יש לשוטרים הבאים: הדר (10) רונית (30) טליה (36) שי (21) קובי (9) בכל מקרה של בעיה ניתן לפנות אליהם, לירון, או למספרי החירום שיש לכם. הערות, בקשות וכו', כרגיל: אלי ולאייל
עדכונים שוטפים|סהדגש|: נושא הטיפול בשוטרים ומשמרות יחזור לטיפולי. אנחנו נחזור למתכונת של משמרות. אחת לשבועיים כל שוטר יעביר אלי את הזמנים שיוכלו לתת (ז"א 2 משמרות של 4 שעות בשבוע – כמו שסיכמנו). אני אכין לוח משמרות שבועי שיופץ מידי שבוע. פגיעה בשם – במקרה של העתקת שם כמו במקרה של לינוי/טיפטיפונת, יש לפנות לבעל הבלוג המעתיק ולבקש ממנו לשנות שם או לשנות את תוכן השידור. באם הוא מסרב/מתעלם – אנחנו חוסמים. כנ"ל לגבי הקלטות של בלוגרים – אם זה מפריע לבעל הבלוגר שאותו צילמו, חוסמים מייד.
באשר לכדורגל - אין לאפשר שידור וכמובן שגם אסור שמע. נא להראות יותר נוכחות בחדרי המבוגרים - הגולשים ממש מציקים להם. נוהל התאבדות |סהדגש| מידי פעם ישנם בלוגרים אשר מאיימים בהתאבדות או סתם רוצים למשוך תשומת לב. כמובן שלא ניקח סיכון כי בכל זאת מדובר כאן על חיי אדם. אני מארגנת לנו ערב הרצאה שיועבר ע"י מנהלת עמותת סהר בנושא "התאבדויות ואיומים בהתאבדות ברשת", הרצאה מרתקת ביותר. הערב מתוכנן ליום שלישי, בתאריך 4 במאי בשעה 19:00. התאריך הינו סופי אז נא לשריין יומנים (אני אישית מאוד רציתי לשמוע על הנושא וחשבתי שיהיה מעולה לצרף גם אתכם...) אבל חשוב מאוד שתגיעו בזמן.
וזהו זה לבינתיים. שיהיה לנו סופשבוע נפלא ורגוע.

BlogTV Police9

New member
טוב לחזור בהחלט לבית חם../images/Emo24.gif

ראשית כל אני רוצה לומר שאני שמח לשוב למשפחת הפוליס לאחר חופשה. ענת יקירה תודה על הבנתך ועל יכולתך לסלוח למרות שהייתח קצת חצוף(קצת הרבה) מקרים כאלו לא יישנו. מזל טוב לשוטרים החדשים שהצטרפו נשמח לסייע לכם בכל בעיה אני וחבריי בעלי ההרשאות וכמובן כל השוטרים כולם. שריינתיי את התאריך להרצאה רק להזכיר כמה ימים קודם. אוהב את כולכם קובי

BlogTV Police36

New member
איך אני מחכה לעידכון השבועי../images/Emo141.gif

ראשית אני רוצה לאחר בהצלחה לשוטרים החדשים שהצטרפו לכוחותינו לניקולס ולאושרת. מאחלת לכם עבודה פוריה. שנית...........ק ו ב י אתה שוב איתנו.......איזה כייף......חולה עליך ואוהבת אותך מאוד.......ברוך שובך מתוק

BlogTV Police9

New member
תודה יקירתי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

כמו שכבר כתבתי כייף גדול לחזור ותודה לענת שאפשרה זאת. מקווה לחזור לעשות תפקידי נאמנה כמו בעבר. אני גם אוהב אותך פוליס 36 וכמובן את כל השוטרים.

BlogTV Police21

New member
בהחלט נחמד...

מזל טוב קובי! ענת, תודה על העידכונים. אם כבר חוזרים למתקונת הישנה.. אפשר גם לקבל רשימה מעודכנת של השוטרים, השמות שלהם והמסנגר (למי שיש)? מזל טוב לשוטרים החדשים, ברוכים הבאים :) כל שאלה, בקשה... "שאלות, טענות, ת"ש, מין וכלכלה" אתם מוזמנים לפנות אליי :) מסנגר: [email protected] שי פוליס21

BlogTV Police26

New member
העידכון השבועי טוב מאוד

היי, רציתי להגיד שטוב מאוד לקבל עידכון שבועי!! מז"ט לשוטרים החדשים! קובי ברוך שובך! ענת, היה נחמד לקבל רשימת שוטרים מעודכנת. עמרי - פוליס 26

למעלה