סייקר

../images/Emo88.gif סייקר ../images/Emo88.gif

ביום חמישי ה22.11 יתקיים אירוע העשור להרכב הטראנס אינפקטד מאשרום בגני התערוכה בת"א- יש פרטים על דפי הפורום. הכנסייה, כמו גם ברי סחרוף, סקאזי, אסטריקס ועוד יופיעו באירוע זה, בליווי 12 נגנים.
מה דעתכם על כך שהכנסייה מופיעים באירוע של אינפקטד
בואו להצביע ולספר לנו.... אתם בעד? אתם נגד? אתם לא בעלי דעה חד משמעית/קיצונית לצד זה או אחר? אתם מתכוונים ללכת? שתפו אותנו

טוב, אז ככה

טראנסים לא עושים לי את זה. אני לא מוצאת סיבה להיות נגד העניין, כי זה יכול להיות ללא ספק מעניין - אבל אני לא אגיע לאירוע כזה לדעתי. אז.. אני מניחה שאני לא בעלת דעה קיצונית בנושא, כי זה לא רלוונטי במיוחד לגבי

Niran2

New member
שיעשו את השיר מהגןןן!

אני רוצה לראות את אינפקטד נותנים בראש בשיר מהגן על תקן אסטרל פרוג'קשן. למרות שאנלא יהיה שם (מי ששמע את המחיר יבין למה, פחחח למה מי הם, חושבים שהם מינימום פינק פלויד)

ההופעה של הכנסייה באירוע של אסטרל

הוא בהרכב של 12 נגנים, יש לי הרגשה שהם יעשו שירי אוטוביוגרפיה ולא הופעה עם אינפקטד

IkMfNiY

New member
לא אכפת לי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא אוהבת את הסגנון הזה וממש לא משנה לי מי יהיה בהופעה שלהם. יעל

moshit1

New member
ממ

לא חושבת שיש כאן עניין של 'בעד' או 'נגד' אבל אני חושבת שזה יכול להיות נחמד במיוחד לאור העובדה שהם שיתפו פעולה בעבר, אני מניחה שאם זה לא היה ולך או לא היה זורם להם - זה לא היה קורה שוב. כל הרעיון של הפתיחות של הכנסייה עושה טוב, מגוון לנו, ומגוון גם להם. צריך להיות טוב. (חבל שאני כנראה לא אהיה שם...)

איזה שיתוף פעולה יש עם אינפקטד?

יש עם אסטרל פרוג'קשן, לא עם אינפקטד למיטב ידיעתי.

למעלה