באמת הצלחת לפספס את כל השידורים
החוזרים ביס? פשוט שיא
אממ למרות שאני לא מתמצאת אני אשתדל לעזור לך . ככה בגלל שהמזגנים התקלקלו היה לאסירים מאוד מאוד חם , וטי באג ( אם אני לא טועה ) התעמת עם השוטרים בזמן בדיקת הנוכחות , כאשר תומכים בו כל האסירים . המצב יצא מכלל שליטה ואגף א' נפרץ . כאשר נודע למטופלים כי אגף א' נפרץ הם החלו להשתולל , מה שגרם לאחות להאלץ להסתגר בתוך חדרה כאשר האסירים מנסים לפרוץ לתוכו ( היא אפילו נאלצה להזריק למישהו חומר ליד בכדאי שיפסיק לנסות לשבור את הזכוכית בדלתה ) . דבר הוביל לדבר וגם אגף ב' נפרץ . אחיו של מייקל שנאלץ להתמודד עם טי באג וחברותו בעת שהוא מגן על שוטר חטף מכות
ולאחר לא מעט זמן נמצא במקום כשאר הוא חבול , בעת שחברו והאיש שאמור להרוג אותו איתו . הוא כמובן דאג כי אחיו נמצא באגף א' והלך "בדרך קיצור" עם האיש שאמור להרוג אותו לחפשו . בזמן הזה מייקל וחברו לתא ירדו מאחד הפתחים בכדאי לקדוח חורים בקיר אשר יובילו אותם לפתח הביוב הישן של הכלא , דבר שלבסוף עלול להוציא אותם מהכלא . אך בדיוק כשהם חזרו חיכה להם בחדר טי באג ועוד שומר ראש _ בגלל המהומה טי באג עשה צחוק מאחד השומרים , הרביץ לו והכניס אותו לחדר של מייקל וחברו ) , עכשיו בתמורה לכך שטי באג לא יגלה את סודם הם יאלצו לשחרר גם אותו . יכול להיות שהתבלבלתי קצת עם השמות
מקווה שהבנת