נמלטים פרק 6

fifaclub

New member
../images/Emo88.gif נמלטים פרק 6 ../images/Emo196.gif

מוזר שעדיין לא פתחו שרשור לפרק המ-ד-ה-י-ם הזה, ראיתי כבר 17 פרקים ופרק 6 הוא הטוב מכולם, חשבתי שתשתגעו עליו ואני רואה שעדיין אין שרשור? איפה אתם מכורי הPrison ?

TheLost

New member
יש אנשים שנמצאים בסדר

ולא כל היום רואים טלוויזיה
אני אישית הקלטתי את השידור החוזר מאתמול ותכף נראה...

adi121

New member
אני ראיתי אתמול ב2 בלילה

איזה פרק טוב!!! כשאיך שלא קוראים לו גילה שהם מתכננים בריחה אני כזה "אווו פאקקק".. וממש מגניב איך שהתפתחו הדברים שכולם מתרוצצים ועושים מה שבא להם חוץ מהמטומטמים שרוצים לפרוץ למרפאה.. אני מאמינה שיהיה סוף טוב אבל אני מקווה שלא יהיה איזשהו סיפור אהבה.. מה זה לא בא לי שזה יהיה סדרה כזאת עם סיפור אהבה בכל מקרה הסוף נורא נורא מותח!! וצריך לחכות שבוע.. באסה אבל שווה :)

talrv

New member
פרק מעולהה..

אפילו בשידור החוזר היה לי קשה לא להסתכל על הפרק המעולה הזה.. היה נדמה לרגע שהנה, הם כל כך קרובים, וכבר בורחים משם ואז נסוגים אחורה, ועוד אנשים גילו על הבריחה.. מעולה טל.

dj roy

New member
פרק ענקק... איזה בלאגןןן!

מה הם יעשו עכשיו עם השוטר שגילה שהם רוצים לברוח ? ומה הכוונה שבארוז נחשב כמת ? אני כבר מחכה לפרק הבא.

lolo6

New member
אין אין זאת ה-סדרה..פשוט מעולה..

מכל הבחינות...יש אקשן יש דרמה יש מתח... כל כך מצפה לפרק הבא
מישהו יודע כמה פרקים יש לסדרה?

fifaclub

New member
22 בעונה הראשונה

העונה השניה מתוכננת או שכבר התחילו בצילומים לא יודע..

vand

New member
תגידו בשבוע הבא ישודר חלק ב?

פשוט ראיתי ב-tv.com שהפרק הבא שישודר אמור להיות מעין ספיישל מאחורי הקלעים של הסדרה

chocolate4

New member
שיטט

פספסתי את הפרק ואת כ-ל השידורים החוזרים..ממש מעצבן. לפי מה שאני רואה פה זה היה פרק מדהים..מבאססס מישהו מוכן לתת תקציר של הפרק?או משהו חשוב שצריך לדעת לפרק הבא? תודה!

באמת הצלחת לפספס את כל השידורים

החוזרים ביס? פשוט שיא
אממ למרות שאני לא מתמצאת אני אשתדל לעזור לך . ככה בגלל שהמזגנים התקלקלו היה לאסירים מאוד מאוד חם , וטי באג ( אם אני לא טועה ) התעמת עם השוטרים בזמן בדיקת הנוכחות , כאשר תומכים בו כל האסירים . המצב יצא מכלל שליטה ואגף א' נפרץ . כאשר נודע למטופלים כי אגף א' נפרץ הם החלו להשתולל , מה שגרם לאחות להאלץ להסתגר בתוך חדרה כאשר האסירים מנסים לפרוץ לתוכו ( היא אפילו נאלצה להזריק למישהו חומר ליד בכדאי שיפסיק לנסות לשבור את הזכוכית בדלתה ) . דבר הוביל לדבר וגם אגף ב' נפרץ . אחיו של מייקל שנאלץ להתמודד עם טי באג וחברותו בעת שהוא מגן על שוטר חטף מכות
ולאחר לא מעט זמן נמצא במקום כשאר הוא חבול , בעת שחברו והאיש שאמור להרוג אותו איתו . הוא כמובן דאג כי אחיו נמצא באגף א' והלך "בדרך קיצור" עם האיש שאמור להרוג אותו לחפשו . בזמן הזה מייקל וחברו לתא ירדו מאחד הפתחים בכדאי לקדוח חורים בקיר אשר יובילו אותם לפתח הביוב הישן של הכלא , דבר שלבסוף עלול להוציא אותם מהכלא . אך בדיוק כשהם חזרו חיכה להם בחדר טי באג ועוד שומר ראש _ בגלל המהומה טי באג עשה צחוק מאחד השומרים , הרביץ לו והכניס אותו לחדר של מייקל וחברו ) , עכשיו בתמורה לכך שטי באג לא יגלה את סודם הם יאלצו לשחרר גם אותו . יכול להיות שהתבלבלתי קצת עם השמות
מקווה שהבנת

chocolate4

New member
באמת שיא:/

שיא מתסכל! בכל אופן תודה, בערך הבנתי..בטח אני אבין גם כשאני אראה תפרק הבא או משהו..תודה

m a y a 333

New member
כל המגיבים ../images/Emo24.gif

אתם מוזמנים לפורום נמלטים
מספר הפורום נמצא בחתימה שלי

m a y a 333

New member
אה בעצם הוא לא נמצא שם

מחקתי אותו בסוף..
בכל מקרה, המספר הוא 1453

Xtra cute

New member
זה הפרק הראשון של נמלטים שראיתי

היה נחמד...בהתחלה לא ממש רציתי לראות את זה אבל כולם נורא מתלהבים מהסדרה וגם לא היה לי מה לראות אתמול אז ראיתי והיה מעניין...וגם השחקן הראשי חתיך... :-}

למעלה