נושא חינוכי שנתי
לתשס"ט

../images/Emo88.gif נושא חינוכי שנתי ../images/Emo27.gif לתשס"ט

שלום לכולם/ן
בתחילת שנת הפעילות תבחר השכבה הבוגרת של התנועה את הנושא החינוכי השנתי לשנת הפעילות הבאה עלינו לטובה
אנחנו מזמינים אתכם לשרשר להודעה זו הצעות לנושא שנתי. הציעו נושא והסבירו בכמה שורות למה אתם חושבים שהוא מתאים להיות הנושא השנתי הבא שלנו. שבת שלום לכולם

ohadsh15

New member
קיבוץ גלויות והקשר איתן

איני יודע אם נושא זה נידון בשנים האחרונות אך לדעתי זהו נושא חשוב מאוד שיש לתת עליו את הדעת. קיבוץ גלויות וכמיהה לציון הן מצוות חשובת ביותר שמהוות חלק גדול בזהות של יהודים בכל רחבי העולם. לדעתי, עלינו בתור תנועה בעלת סממנים יהודיים לתת את הדעת על הנושא יותר מבעבר ולעודד לימוד בנושא בצורת נושא שנתי. כמו כן, הקשר עם הגלויות הוא דבר שצריך לעבור מן התיאוריה אל המעשה.

yellyc

New member
מדינה/חברה יהודית דמוקרטית

לדעתי (ולדעת החזון, כפי שאני קורא אותו), עיקר מטרת התנועה שלנו היא להוות תשובה רלוונטית לשאלה מה היא חברה ומדינה יהודית דמוקרטית מודרנית, אך למרות שכל הפעילות שלנו נובעת מהראייה הזאת, אני לא חושב שאנו מתייחסים מספיק באופן ישיר לשאלה העומדת בבסיסה. אני בטוח שלנושא הזה מגיע לפחות שנה שלמה של לימוד ועשייה, והוא יכול לגרום לנו לבחון מחדש את מקומנו בחברה הישראלית, שאנחנו מדברים עליה כל-כך הרבה. אריאל

אני מסכימה עם אריאל

אני חושבת שהנושא הזה מאוד רלוונטי וחשוב לנוער תל"ם כיום.. וזה באמת נושא מעניין שנוכל ללמוד ולבדוק אותו במהלך השנה..

למעלה