נדה היקר..

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo88.gif נדה היקר..

ההודעות שכתבת היום בפורום נמחקו, אני מניחה שאם רעות בחרה לשלוח לך מסר מסיבה זאת או אחרת זה כי היא רוצה שהוא ישאר שם, בינכם. אם אתה רוצה לעשות על זה דיון, הפורום הוא לא המקום אתה רעות ודיויד מוזמנים להמשיך את הדיון במסרים או בכל מקום אחר. יש סיבה שיש מסרים אישיים והיא שזה ישאר אישי, רעות בחרה באופציה הזאת ואם היא הייתה רוצה לעלות את זה לדיון היא הייתה שולחת מלכתחילה את ההודעה הנ"ל לכאן, אפילו אם לא אהבת מה שהיא שלחה לך, העובדה שהצגת את זה פה לעיניי כל מראה על חוסר כבוד. מקווה שהבנת אותי ולהבא שלא יקרה שוב, דיונים פרטיים (גם אם זה כן! קשור בחמוסים) מקומם במסרים! יום טוב
מיכל

מאד מעציב אותי לקרוא את השרשור

הזה
הפורום הזה, הוא הפורום הכי קליל שיכול להיות, הכי לא מזמין מריבות וויכוחים. אז אוקיי, מישהי או מישהו כתבו יותר מידי על נושא הצמחונות והעיקורים למיניהם, אותו אחד אחת,מאמינים בדרך שלהם והם מעלים את זה מידי פעם. אבל החוכמה של כל אחד ואחת כאן, היא לקחת רק את מה שטוב לכם באופן אישי. לא צריך לצאת מפרופורציות, ולא חושבת שמישהו מנסה לשכנע את האחר לשנות הרגלים. קחו רק את מה שאתם צריכים מהפורום, מיותר לכעוס על דברים טפלים. ועצה לחיים (בכל זאת אני קצת יותר מבוגרת מכם
בכל סיטואציה שתעמדו, מול כל אדם שאתם עומדים, קחו רק את מה שטוב לכם, את מה שיכול לעזור או להעשיר לכם את החיים, התובנות,והדעת. ואת שאר הדברים שלא נראים לכם אצל אותו אחד? תשאירו אצלו, זה שלו!!!!! תקראו ותפנימו ועכשיו אני מבקשת לשמור על שקט ולא לצעוק, אני הולכת לישון קצת
אתם מתוקים, אתם

Sweet Fantasy

New member
אני לא מבינה באמת

מה לא היה ברור במה שרשמתי! נדב חומד אני מבינה את הצורך שלך בתגובה של דיויד ולזה נועדו המסרים אני מבקשת לא! להגיב יותר לשרשור הזה.
כמו שסוף עונה אמרה הפורום לא נועד להתכסחויות וריבים אישיים, רעות בחרה לשלוח לך מסר במטרה שהוא ישאר שם, אתה רוצה לשתף את דיויד? בבקשה לא פה. אני לא רוצה שוב למחוק דברים מפה אז בבקשה קחו את עצמך בידיים.
ונדב, אף אחד לא מכריח אותך להשאר אבל אף אחד גם לא רוצה שתעזוב. אתה מתנהג כמו ילד קטן, מה הקשר לעזיבה ולעניין? קשה לך לקבל ביקורת בין אם היא צודקת או לא. אתה חייב ללמוד להסתדר עם ביקורות לפה ולפה, אני בטוחה שאם היו משבחים אותך לא היית מתנגד ובטח שלא היית עוזב את הפורום. בכל מקרה זהו זה מה שיש לי להגיד, התאכזבתי מאוד להכנס לפורום עכשיו ולראות את השירשור הכל כך מכוער הזה אני מבקשת שלא יקרה שוב

למעלה