מפגש פסח!

../images/Emo88.gifמפגש פסח!

אנשים מגניבים, פסח קרוב מאוד ואנחנו הולכים להיפגש במהלכו!
כדי שאשכרה יהיה מעניין במפגש, והוא יורכב ממשהו מעבר לשתיקות מביכות וכו' (
), חשבתי שנעשה פעילות כלשהי. הבעיה היא... שאני לא יודעת איזו.
הרעיון היחיד שהצלחתי לחשוב עליו היה פיקניק, שניסינו פעם במפגש פורום נייטוויש והלך די בסדר אבל המפגש עצמו היה קצת מבולגן. אפשר לעשות את זה, או כל רעיון אחר שתציעו (ותרו מראש על ים, אתם יודעים שזה לא ילך
). הציעו פעילויות שנראות לכם מתאימות. :)
מבחינת תאריכים, החופש בבתי הספר מתחיל ב21.3, יום ראשון, ומסתיים ב6.4, יום שלישי. ליל הסדר הוא ב29.3, יום שני. ציינו את התאריכים בהם אתם פנויים* ומכל זה, מאוחר יותר, נוציא כמה תאריכים ספציפיים שנבחר ביניהם. *"אני לא יכול/ה בשום תאריך" אינה תשובה מתקבלת על הדעת.
ובכלל, כולם מגיעים למפגש. |מבט מאיים וסמכותי|

bachner1

New member
אני חושב שיהיה חכם לנסות לאחד את המפגשים

של פה ושל פורום נייטוויש. בכל מקרה יש הרבה אנשים משותפים, וזה גם יגדיל את כמות האנשים שיוכלו להגיע למפגש. (וגם גם ידגיש את האחווה הבין-פורומית! D: |קיטש|)

אני חושבת שלא

נכון שמרבית האנשים הם אותם אנשים ושללא איחוד שני המפגשים יהיו קטנים יחסית, אבל עירבובים לא תמיד עובדים. עלולות להיווצר קבוצות וחלק לא ירגישו קשורים. מצד שני, בפעם האחרונה שניסינו לשלב היו בפורום נייטוויש הרבה יותר אנשים, והם היו הרבה יותר מאיימים... אני לא יודעת, צריך לשאול את מי שדווקא נמצא רק באחד הפורומים ולראות אם להם זה לא מפריע.

../images/Emo41.gifלמי שכותב פה ו*לא* בפורום נייטוויש../images/Emo41.gif

יפריע לכם אם נשלב את המפגשים? כלומר נעשה מפגש משותף לשני הפורומים. אין הרבה אנשים שכותבים שם ולא פה ולהפך, אבל אני מעדיפה לשאול בכל אופן. תענו בבקשה כמה שיותר מהר.

בתאל59

New member
קודם כל אני בעד מפגש!

דבר שני לערבב??? אני לא חושבת כי אם כמו שאמרת שיש יותר אנשים מפורם ניטווש אז רוב השיחה תהיה עליהם ורוב האנשים שלא מכירים יהיו מובכים. אני לפחות ארגיש לא קשורה

זה ממש לא רוב האנשים בפורום נייטוויש

בשני הפורומים יש פחות או יותר אותם אנשים, עם הבדלים ממש קטנטנים. חוץ מזהוש שבמפגשים דווקא לא ככ מדברים על הלהקות, רק בקטנה

../images/Emo45.gif

יש בסיס של אנשים שכותבים בשני הפורומים, ועוד מספר בערך זהה של אנשים בכל פורום שכותבים רק באחד. אבל אם זה בכל זאת מפריע לך זו זכותך. :)

Ice Queen 7

New member
זה לא הוגן כלפי מי שנמצא רק באחד מהפורומים

ולדעתי זה גם לא משנה אם יש הרבה או מעט שנמצאים רק באחד מהם. בכל מקרה, לי זה יפריע

Brombit

New member
אולי

האנשים שנמצאים בשני הפורומים מכירים את כל מי שיגיע ואלה שבפורום אחד לא כל כך מכירים את אלה שרק בפורום השני, אז ירגישו לא נח

../images/Emo45.gif

האמת זה נראה לי לא ככ ריאלי לעשות 2 מפגשים [ושציצ אז 3 לחלקינו] שהם פחות או יותר אותם אנשים, אני לפחות דיי בטוחה שלא אגיע לכולם

גם זה, והבעיה היא בעיקר שיהיו מפגשי פורום של

3-4 אנשים אולי... כי בכל תאריך שיבחר יהיו אנשים שלא יוכלו להגיע. בנייטוויש נגיד כבר עכשיו הרבה אנשים אמרו שהם בטוח, או כמעט בטוח לא יגיעו בכל מקרה. לא כזה חשוב לי למזג את המפגשים אבל זה באמת בגלל הכמות האנשים שיגיעו לכל מפגש.

bachner1

New member
מצד שני...

אני אוכל בדיוק באותה מידה לטעון שמפגש רק של הפורום הזה הוא לא פייר כלפי חדשים, או כלפי כאלה שלא פגשו בעבר את כולם (אני, למשל, לא פגשתי את רוב האנשים בפורום הזה, אף פעם. היחידים שפגשתי הם כאלה שכותבים גם בנייטוויש) אני אישית, יודע שבמפגש של הפורום הזה אני לא ארגיש בנוח, לפחות בהתחלה, כי אני אהיה לא קשור ורובכם חברים טובים מ"שציצ" ועניינים... אבל זה כל הקטע במפגשים, להכיר אנשים חדשים!

Ice Queen 7

New member
במפגש עם נייטוויש

יהיו הרבה יותר אנשים לא קשורים. הם פורום ענק, אנחנו קבוצה פיצית. לדעתי במפגש שהוא רק של ווית'ין, כל מי שלא מכיר את הרוב (או אף אחד) ירגיש הרבה יותר בנוח מאשר במפגש עם הפורום השני.

bachner1

New member
תסתכלי על 2 הפורומים עכשיו...

אמנם נייטוויש עדיין פורום יותר גדול מפה, אבל ההפרשים ממש הצטמצמו יחסית ללפני שנה-שנתיים. פורום נייטוויש הוא כבר ממש לא קבוצה ענקית, וגם הפורום הזה לא ממש פיצי
המשפט השני שאמרת נכון לגמרי ואני מבין את זה. בכל זאת, אני חושב שיותר חכם ללכת על מפגש מאוחד (שבו חלק מהאנשים ירגיש לא בנוח, זה נכון), מאשר על 2 מפגשים מפוצלים, שלדעתי לפחות אחד מהם יבוטל עקב מחסור במשתתפים, ונצא קירחים מכאן ומכאן. (שלא נדבר על זה שמי שנמצא בשני הפורומים כנראה לא יוכל להגיע לשניהם)

ענק? הלוואי.

יש את אותו מספר כותבים פה ושם, אולי שם יש אחד-שניים יותר שלא כותבים באופן יומיומי, וגם ככה רוב הקבועים בנייטוויש כבר אמרו שלא יוכלו להגיע או שרוב הסיכויים שלא יוכלו להגיע. מיכאל צודק לגבי שציצ - למה שנשלב מפגש פורום ווית'ין עם מפגשציצ, כש*כן* יש כמה אנשים בווית'ין שלא קשורים לשציצ, ואת חייבת להודות שקשה לעכל אותנו.
בהתחלה לא הייתי ממש בעד לשלב, ועכשיו אני נוטה לכן. :X תחשבי על זה עוד כזה. :0

Ice Queen 7

New member
אמרתי שנשלב ווית'ין עם שציצ? איך הגעת לזה?

הסברתי את דעתי כמה שאפשר. אם הרוב פה רוצים לשלב, תהנו. אין שום סיכוי שאני אגיע למפגש עם נייטוויש.

למעלה