מפגש פורום

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifמפגש פורום

אוקיי חבר'ה אני משתלט(באישורה של נופך...) נופך השקיעה הרבה זמן
ואף אחד לא שלל לגמרי תאריך(חוץ ממני
)... עכשיו מכך אפשר להסיק שתי מסקנות: -לאף אחד מכם אין שום בעיה עם תאריך כלשהוא(ואז אנחנו נבחר את התאריך שהכי טוב מבחינת אוטובוסים והקלה בלחץ הבגרויות לתיכוניסטים
) -או שאף אחד מכם לא גילה את הרצון לעזור,לתרום וללחוץ על "הוספת תגובה מהירה" ...
אז בשביל להמשיך מה אתם: עצלנים
או פנויים
(ובבקשה שכל אחד ירשום כי אתם קוראים את ההודעה אז רק תגללו עוד קצת למטה ותלחצו על הוספת תגובה מהירה-בסדר?)

o r t a l i t

New member
עצלנית ../images/Emo3.gif

אבל זה כי כבר רשמתי את כל התאריכים שאני לא/כן יכולה בהם בהודעה שלי, לשלול את כל אלה שאני לא יכולה בהם יכלול לפחות 10 הודעות XD

פנויה

חוץ מה- 30.6 ואוגוסט.. וכמו שכבר אמרו לפני, עדיף לא שישבת כי אין תחבורה ציבורית

yoad123

New member
קצת עצלן... קצת פנוי:

אממ בחודש אוגוסט אני עדיין לא יודע אם אני אהיה יכול, אבל בכלליות מומלץ לא בחודש אוגוסט- חם מדיי... עכשיו בקשר ליוני ויולי אני עדיין לא בטוח, כי באחד מהחודשים יהיה לי שבוע של השלמה במד"א, אז אני אברר מתי זה יהיה וארשום פה...

Elsewhere

New member
עצלן. ../images/Emo3.gif

אוגוסט זה רע. 25-26 ביולי זה רע. 20-21-22 ביולי זה רע. והמוע"ב באנגלית. לא שאני יודע מתי הוא... :X

flying eagle

New member
עכשיו, אחרי הבגרויות ומציאת עבודה

אני יכולה לבשר לכם שאני בקושי פנויה
למרות שאין לי צורך במועדי ב' למיניהם (הקלות עוטף עזה שליטה!), אני הולכת לעבוד כל יום 12 שעות. מ-7 עד 19:00. (או לפעמים במשמרת לילה - מ19:00 עד 7 למחרת...) ולפעמים גם בימי שישי עד 12. ככה שרק אם המפגש יהיה בשישי/שבת אני אולי אוכל להגיע - בהנחה שאני לא אהיה מתה מעייפות מהעבודה. והכי הרבה, יש את החגים של תחילת תשרי. אני חופשייה לי עש ה-16.12

למעלה