טופיק!

Bloody Tears

New member
../images/Emo88.gifטופיק!../images/Emo88.gif

מה דעתכם על היצג הדת המוסלמית בסדרה?
בפרק היום *למי שראה* [הפרק האחרון לעונה השניה] נייתן אמר משהו בסגנון : "אנו המוסלמים לא מאמינים במחלמה/אלימות". WHAT THE FUCK?? האם לדעתכם הסדרה היא 'פרו מוסלמית'? ו'אנטי יהודית'? הרי כולנו יודעים שהמוסלמים הם לא בדיוק 'רודפי שלום'. [בן לאדן] וכל האמונה של המוסלמים שאם הם מתפוצצים באוטובוס אז הם יגיעו לגן עדן. כל הקטע ששוטפים להם את המוח ומעודדים אותם להלחם ביהודים. כל הקטע על השתלטו העם המוסלמי על העולם. מה דעתכם??

לא נראה לי...

ראיתי את הפרק היום... ולדעתי זה ממש לא מה שהם התכוונו...... בעצם כאילו כל הדתות לא מאמינות במלחמות שווא.... שזה מה שנייתן מאמין שהיא מלחמת וויטנאם.... ובכל מקרה, זה מתייחס לתקופה ההיא ולא להיום....

תגובה

לדעתי זה ממש לא נכון. כמו שיש יהודים מתנחלים שמאמינים שעדיף שמאות ואלפי חיילים יהרגו ובלבד שכל ישראל תהיה שלנו, ויש יהודים שהם בעד ההתנתקות. ככה יש מוסלמים שמאמינים שאם הם יהרגו יהודים הם יקבלו בתולות בגן עדן ויש מוסלמים שכן רוצים שלום (אני אישית מכירה כמה). אז לפני שאת קובעת עובדות בסגנון של "הרי כולנו יודעים שהמוסלמים הם לא בדיוק 'רודפי שלום'" תבדקי שאת לא עושה הכללות ולא עושה עוול לאנשים.

מתוקתי אל תזלזלי

זה שלסיגלית (יוצאת ערב הסעודית) יש אי קיו של מלפפון חמוץ לא אומר שלכל הערבים יש! קודם כל יש לנו בקבוצה בסיאיאסוי משהו כמו 5 ערבים מטירה ואם הם היו בעד מלחמה הם לא היו באים לפעולות!! (כמו שבנועל שמים דגש על סוציאליזם ומעמד הפועלים והכל, בסיאיאסוי שמים דגש על שלום). חוצמזה כשהייתי באיטליה לפני שנתיים היכרתי 5 אנשים סופר (דופר) נחמדים מלבנון (במחנה סיאיאסוי) ואם הם היו בעד מלחמות הם לא היו שם!

b t t y b o o p

New member
לא בדיוק,../images/Emo15.gif

לפי מה ששמעתי כתוב ברמאדן שהם חייבים להרוד\לגרש כל מי שנכנסלטריטוריה שלהם. מה שבאמת קרה במדינתינו. ומה שאת\ה אמרת זו הכללה גמורה, הרי לא כל המוסלמים הם רודפי-בצע, רוצחים ושעידים! ישנם מוסלמים שכן מאמינים שאלימות היא לא הפיתרון הלגיטימי- ואני מכירה לא מעט מוסלמים ערבים שיהיו יותר משמחים אם המלחמה הזו תיגמר.

למעלה