חתימה טובה והודעה

../images/Emo88.gif חתימה טובה והודעה../images/Emo88.gif

לכל משתתפי הפורום הנחמדים, קודם כל חתימה טובה לכולכם וצום קל לאלה מכם שצמים. שנית אנא מכם כשרשור להודעה הזו - אנא כתבו לי מה הייתם רוצים למצוא פה בפורום - מאמרים, שאלות ותשובות, קישורים עצות וכהנה וכהנ כדי שנוכל להכניס לפה יותר ויותר תכנים. לידיעתכם, אני מתעניינת הרבה אצל אנשי מקצוע במטרה להביא לפה יועצים מקצועיים מכל מיני תחומים כדי לענות על שאלות. אז שיהיה לכולכם קל בכיפור ותשרשרו לי להודעה אני ממתינה.

Iris-1

New member
אז בתור התחלה ואני רואה שאני ראשונה ../images/Emo39.gif

אני מפרטת לך דרישות: 1. הסיפור של הולנד 2. המכתב של ארצות הברית 3. מאמרים שונים על אנשים שעשו זאת בלי תרופות והיכן הם היום. 4. מונחים שונים בהיפר אקטיביות כמו מה שכתבתי היום והסבר קל בצידם. 5. טלפונים חשובים של כאלה שנותנים טיפולים עוד מומחים שאפשר להתייעץ איתם טלפונית. אין לי כרגע עוד אבל בטח החברים האחרים יחשבו ויוסיפו. גמר חתימה טובה

Iris-1

New member
תודה שאני בטאג ליין.

אני אחפש עוד דברים כאלה אם את רוצה וחוץ מזה אני נורא אוהבת לכתוב אולי יצא לי משהו טוב.

אני אשמח אבל עוד דבר

אני לא יכולה לפרסם פה שמות של מטפלים, הפרסום בפורומים אסור לפי תקנות תפוז למעט מקרים מסוימים, אבל אני משתדלת לאסוף שמות של אנשי מקצוע ולהחזיק מעין מאגר, כל מי שיוסיף - יבורך!

למעלה