חוק חדש!

../images/Emo88.gifחוק חדש! ../images/Emo88.gif

בזמן המפגש לא הולכים לכתוב בפורומים אחרים!!!
מה אתם נעלמים מפה בשביל פורום אחר?!?!

../images/Emo46.gifכן באמת!../images/Emo46.gif

עומר...מה קורה...אי אפשר להתאפק שעתיים בשבוע???? הפורום של הרכבות יחכה...חחח..
.

חהההה ענק!

חשבתי שאת צוחקת... אבל באמת יש פורום כזה.. איזה בידור... טוב פורום לכל סוגי התחבור הציבורית.. אבל זה עדיין מצחיק :) LOL

חיחיחיחי...באמת צחקתי...חחחחח

איזה קטע...עומר...אתה לא אבוד...חחח...יש עוד מהזן שלך....חחח... אז תגיד לי...אתם מריצים שם בדיחות של:אם רכבת יצאה מת"א ב6:30 כמה זמן ייקח לה להגיע ל חיפה אם היא נוסעת במהירות XY וכאלה???...חחחחיחיחיחיחי.....

omer landau

New member
לאאאאא אבל באמת

שם זה פורום עם אנשים דווקא רציניים חחחח ודברים שממש מעניינים אותי אבל פה זה פורום אחלה עם אנשים נחמדים ומגניבים וממש כיף לי פה וזה גם גאאאאאאאאאאאאאאאג פה נחמד שם נחמד אבל מבחינת דיבורים וכאלה פה יש הרבה יותר וזה כיייף את בעיקר גורמת לכל מיני דברים מצחיקים כאלה ועימותים למינהם חחחחחח אל תצחקו על פורום תחבורה ציבורית חחחחח עוד כמה שנים שהרכבת תסיים להתפתח אתם תראו מה זה חחחחחחח

omer landau

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif

Dark Storm

New member
חחחח מצחיקולה.... ../images/Emo13.gif

טוב אני זזתי, יש לי קצת עבודות גרפיקה לעשות לפני ג'אג ואחרי ג'אג הגיע זמן לישון - משמרת בוקר מחר ב 6:00 אז ביי ביי בנתיים....

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo32.gif

ח-ז-ר-ת-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלוםםםםםםםםם התגעגעתי
אוף... למה נגמר))))))))= גם אני אוהבת את הפורום

Nushi G

New member
איפה היית לעזאזל??? התגעגעתי....

גם לא פה, גם לא במסנג'ר... למה נטשת אותי????

ניצול"ש יש לי שאלה בקשר לעבודה

שלי.... אני מסכם (מעתיק ומשנה) ביגורפיה של מישהו. נכון שהפסקה הבאה לא ממש מתאימה לביוגרפיה:
In JAG Jackson plays Rear Admiral Albert Jethro “A.J.” Chegwidden, the JAG. In my opinion (and in opinions of many others) John is a great casting for the admiral. The admiral always concerned about his men and women, he is like a nice, always concerned, loving grandfather. But on the other side he is not compliant and taking his job in the navy very seriously. For all these qualities John is very suitable, he is 53 years old bald (and little white hair) guy and can change his mood from niceness to anger.​
כלומר האם בביוגרפיות מוסיפים דעה
כי אם כן אני אצטרך להוסיף גם למה קתרין מתאימה לשחק את מאק ע"פ דעתי...

Dark Storm

New member
אם יורשה לי, ואני חושב שיורשה.. ../images/Emo13.gif

אז ככה, אתה מכניס כאן פסקה ואז מוסיף לה משהו לגמרי לא קשור בנוגע לשחקן (התיאור לו). אתה צריך לכתוב בנפרד על הדמות ואז לכתוב בנפרד על השחקן ולמה הוא מתאים לדמות, תנסה משהו בסגנון של: In the television series J.A.G, Actor John M. Jackson plays the role of Rear Admiral Albert Jethro “A.J.” Chegwidden, the Judge Advocate General of the U.S Navy. In the show, Admiral A.J Chegwidden shows his concerne for the men and women who serve under him which makes him a sort of father figure. On the other side he is not compliant and takes his job in the navy very seriously. Over the past 8 seasons, John has done a great job acting these qualities and he has proved to be a great casting choise not only to the crew of the show but also to the people who watch the it for the past 8 years. His contribution to the show has greatly to do with what makes it so popular today. זה נראה לי יותר נחמד לא ?

LIL G1

New member
מה זה!!!!!!!

יש סיבה מספיק טובה שאסור לכתוב בפורומים אחרים????????

למעלה