התפקדות 2010! D:

../images/Emo88.gifהתפקדות 2010! D:

שם: גיל: מקום מגורים: עשיתם משהו לכבוד ערב השנה החדשה? מה הדבר המשמעותי ביותר שקרה לכם ב2009 (אם אפשר להחליט על אחד)? יש לכם החלטות לשנה החדשה? דברים משמעותיים שאתם יודעים/מקווים/חוששים שיקרו ב2010: (מדגישארון) באשר לפורום: חודש דצמבר היה החודש השלישי הכי פעיל בשנה האחרונה! *woot woot* ^_^ בסה"כ נכתבו בפורום בשנה האחרונה 6554 הודעות. שיהיה לכם חודש ינואר קסום (ומושלג
), שנה נהדרת ועשור 100מם! :)

CoralP

New member
שנה טובה#@$^%../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif

שם: קורל
מקום מגורים: ירושלים
עשיתם משהו לכבוד ערב השנה החדשה? יצאתי עם חברות לאכול סושי D:
מה הדבר המשמעותי ביותר שקרה לכם ב2009 (אם אפשר להחליט על אחד)? אממ, היו כל מיני דברים. מבחינה רעה כל מיני חרא דברים עם המשפחה, אבל דבר שאני זוכרת לטובה זה המונולוגים דיאלוגים בתיאטרון
(ועוד כלמיני, כמובן XD)
יש לכם החלטות לשנה החדשה? יש ויש :)
דברים משמעותיים שאתם יודעים/מקווים/חוששים שיקרו ב2010: בגרויות אחרונות, שנה אחרונה (י"ב), גיוס.. X_X

:)

שם: זוהר
גיל: 16 עם ותק של שנה וחצי (אתמול ושלשום היה חצי זוהרלדת D: כן, יומיים
)
מקום מגורים: מבשרת
עשיתם משהו לכבוד ערב השנה החדשה? שלחתי הודעות "שנה טובה" בפורומים
החברים שלי הלכו לשוטט בעיר כמו הומלסים וויתרתי על התענוג אז לא עשיתי כלום.
מה הדבר המשמעותי ביותר שקרה לכם ב2009 (אם אפשר להחליט על אחד)? אני חושבת שזה יהיה המסע לפולין וסבתא שנפטרה.
יש לכם החלטות לשנה החדשה? לא ממש :X
דברים משמעותיים שאתם יודעים/מקווים/חוששים שיקרו ב2010: לסיים בי"ס X_X להתחיל שנת שירות/להתגייס
הודגש באמצעות מדגישארון

yael627

New member
שאלום D:::

שם: יעל גיל:| 17
מקום מגורים: ראשון;; עשיתם משהו לכבוד ערב השנה החדשה? עלע באה לישון אצלי D: מה הדבר המשמעותי ביותר שקרה לכם ב2009 (אם אפשר להחליט על אחד)? לא נראה לי שהיה אחד.. פשוט השתנתי הרבה.. אה וגם הכרתי את כולכם
יש לכם החלטות לשנה החדשה? לא ממש.. אבל בא לי לרכב על סוסים
דברים משמעותיים שאתם יודעים/מקווים/חוששים שיקרו ב2010: להחליט לאן אני מתגייסת;; שנה טובה!

CoralP

New member
ואני שמחה שהכרתי אותך!../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif

yael627

New member
מתי הכרנו באמת? ../images/Emo6.gif

באפריל של איזו שנה?

yael627

New member
נאכון XDDDD ביותר

אבל זה היה ב2009 או ב2008?
~סנילית ברמות קשות שמצריכות טיפול~

Brombit

New member
משמשים חריפים, בננה ../images/Emo115.gif

שם: אליהו הנביא בן אברהם גיל: כמעט 20 :||| מקום מגורים: אשדוד עילית עשיתם משהו לכבוד ערב השנה החדשה? כלוםםםםםםםםםםםםם :) מה הדבר המשמעותי ביותר שקרה לכם ב2009 (אם אפשר להחליט על אחד)? התאהבתי (בפעם ה-6, אבל הפעם קצת יותר ברצינות). זה לטוב ולרע יש לכם החלטות לשנה החדשה? כידוע. לדבר דברים משמעותיים שאתם יודעים/מקווים/חוששים שיקרו ב2010: אני אדבר אני אטוס לאיטליה מה אני ארשום עכשיו? פיגועים?

למעלה