התייעצות

../images/Emo88.gif התייעצות

מה השיטה הקלה והטובה ביותר ללמוד לתאוריה? תודה מראש על העצות

miss_t

New member
ממליצה על המאמר שכתבתי

ולקרוא את הספר תאוריה. אפשר להעזר עם חבר/ה או אח/ות שיעזרו ויגידו אם התשובה שבחרת נכונה או לא (לפי דף התשובות)

1haya

New member
תאוריה

היי, את יכולה להעזר באתרים באינטרנט ללימוד נהיגה או לעשות קורס באחד מבתי-הספר לנהיגה אני עשיתי קורס לפני שנתיים וחצי של חודש עם מורה ממש אחלה ועברתי תאוריה ראשונה. שיהיה לך המון בהצלחה....

לימוד לתאוריה

אני עדיין לא עברתי (נכשלתי פעם אחת) ואני מחכה שיהיה לי יותר זמן ללמוד(בחופש אני עובד הרבה), אבל מהבדיקות שעשיתי מצאתי שיש בעצם 3 אפשרויות: 1. לימוד בספר - אני באופן אישי התאכזבתי מהספר כי נכשלתי איתו פעם אחת, אבל יש כאלה שעוברים. אם יש לך תנסי אבל אם לא אז לדעתי חבל על הכסף. 2. האתר של DRIVER2B אני ניסיתי שם שני קורסים וזה יפה מאוד (שני קורסים זה בחינם), אבל עדיין לא נרשמתי. 3. ללמוד בבית ספר לנהיגה אם זה מתאים לך בשעות.

idandi

New member
המצלה:../images/Emo91.gif

קודם כל עברתי תיאוריה ראשונה: למדתי מהספר קראתי פעמיים למדתי תמרורים בעלפה זה לא בעיה למדתי מהאתר למד את החלד של המנוע. - לקישור לחצי פה סה"כ לא היה כ"כ קשה .... אה ושכחתי עוד משו....!!! משו הכי חשוב עשי את כל המבחנים בחוברת הלבנה הזאת שמה הוא: בנק השאלות. יש שם גם תשובות. תעשי את כל המבחנים.

indian

New member
אני ממליץ על האתר DRIVER2B

נרשמתי לאתר עשיתי את כל הדברים שם ועברתי בתאוריה הראשונה. וזה לא משעמם כמו בספר, זה ממש כיף ללמוד שם (וגם יש אחוזי הצלחה גדולים) לדעתי שווה להשקיע 70 ש"ח ולעבור בפעם הראשונה בכיף.

idandi

New member
כן אה חחח במת הוא מושתל ../images/Emo13.gif

לבחור ששאל על איך ללמוד תלמד כמו שאמרתי לך אם לא תצליח בפעם הראשונה מה שלא נראה לי שיקרה אם תלמד טוב תיגש לאתר תסתכל ותראה אם אתה רוצה להירשם

idandi

New member
כן אה חחח במת הוא מושתל ../images/Emo13.gif

לבחור ששאל על איך ללמוד תלמד כמו שאמרתי לך אם לא תצליח בפעם הראשונה מה שלא נראה לי שיקרה אם תלמד טוב תיגש לאתר תסתכל ותראה אם אתה רוצה להירשם

indian

New member
לא מושתל ולא בטיח

מה אתם מבלבלים במוח? הבחור שאל אני עניתי, לדעתי זאת שיטה מעולה שמאוד עוזרת וכיף ללמוד דרך האתר.

shiranmomik300

New member
רק ספר

שום דבר אחר לא יעזור. תתרכז בזה, ותבטיח לעצמך שאתה חייב לשבת יום יומיים, ורציני ללמוד... לענות על בנק השאלות ואתה מוכן...

SeanZoR

New member
לקרוא פרק ולענות את השאלות עליו

יש בערך 11 פרקים אם אני לא טועה אחרי שאתה קורא ועונה על השאלות של הפרקים תפתח בנק שאלות ותתחיל לענות תראה שאת רוב הדברים אתה יודע ואם לא אז אתה לומד מהטעויות. בשיטה הזאת אתה מתרגל הכי טוב ויעיל לדעתי.

funnydog

New member
יש 18 שיעורים (ולא 11)

אחרי כל שיעור יש מבחן ולפי מה שאתה עונה אתה מקבל עוד מבחנים עד שאתה מקבל 100. חוץ מזה יש שם הרבה מבחנים (אני חושב 30) ובסוף כל מבחן שולחים אותך לחזור על החומר. היתרון של DRIVER2B על הספר זה שיש לך הסבר לשאלות ולא סתם תשובה א ב ג ד.

למעלה