השתגעתם?!

idanshaf2

New member
טוב ניסתי להימנע אבל כנראה שאי אפשר

שאלות פתוחות איך קוראים לך? עידן שפריר מה שלומך? הכל תות! גיל?23 שכבה: סניף:כפ"ש אימפריה תפקיד בסניף? רכז במיל' היית בטיול סוכות? לצערי לא אם כן - איך היה? אם לא - למה לא יצאת? עבודה :( עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? תרד חום או קור? קור! חורף או קיץ?חורף! פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? אח תה או קפה? קפה קפה או שוקו? קפה תה או שוקו?תה קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים?גם וגם
דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?מדיום פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?לזניה אוכל של אמא או במסדה? מסעדה תל אביב או ירושלים?ירושלים אילת או אילת?אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים?סלט תפוז או בננה?בננה וואלה או ynet ? YNET מתמטיקה או אזרחות? אזרחות 2 או 3?2 כלב או חתול? כלב דג או צב? צב משמש או אפרסק? משמש (בשביל הגוגו) דלעת או ברוקולי?לא זה ולא זה תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? ואפל גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? איכסה פיכסה! קשת או רשת [בערוץ 2]? לא יודע מה ההבדל ערוץ 10 או 22?10 YES או HOT?יס NO או COLD?מה? נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?ג'ובניק (אבל מעדיף קרבי) אולסטאר גבוהות או חצי?גבוה אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום?סלקום לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? פעמיים לשתות שוקו?לא שותה שוקו להתקלח?חחח כל יום לחפוף?כל יום לצחצח שיניים? כל יום לשלוח SMS ?חחח אחרי 100 הפסקתי לספור להיפגש עם חברים?פעמיים לצאת לטייל? פעם אחת לעשות כלים? פעמיים נראה לי לתלות כביסה? 0 :) לנמנם? פעם אחת לגמגם?א..א...א....אפס
שירותים?הרבה ללכת מכות?לא הולך מכות לחבק?פעם פעמיים לנשק? אפס (לצערי) להיות במכבי? פעם אחת בביה"ס?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להכין שיעורים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לבקש סליחה?כמה וכמה פעמים להצטער על משהו?אפילו יותר לבכות?אפס לצחוק?כל יום! לחייך? 1000000000000000 להרגיש נורא מטופש?10000000000000000000 לעשות משהו שהיית גאה בו? פעמיים לפחות מה זהו??? אוף נהייתי רעב מכל השאלות על האוכל...

Rioter

New member
גרמת לי לצחוק ../images/Emo6.gif

" בביה"ס?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להכין שיעורים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
ואגב, אם למה כתבת "ג'ובניק" אם בסוגריים כתבת שאתה מעדיף קרבי?

idanshaf2

New member
כי הייתי ג'ובניק

אבל בליית ברירה בגלל הפרופיל.. רציתי צנחנים

עונה?!?!? ישלי זמן?

בשביל מכבי תמיד
איך קוראים לך? לילך מה שלומך? ניראה לי שבסדר... =]] גיל? 16 שכבה: שביעיסטית.... יכול להיות??? סניף: ראשל"צ מערב
תפקיד בסניף? מדריכת ח'.... היית בטיול סוכות? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אם כן - איך היה? כיייףףףףף!!!!!!!!!! אם לא - למה לא יצאת? אבל יצאתי
עכשיו אפשר להתחיל! יייששששש
זה או זה? אם זה זה לא זו וזו זה לא זה אז מי זה זה? פירה או צ'יפס? פירה של אמא.. =]] אפונה או תרד? לא אוהבת
חום או קור? אני סובלת מקור... חורף או קיץ? אבל עדיין עדיף חורף
פלאפון או מירס? אף אחד...
אח או אחות? אחות [למרות שיש לי רק אחים..] תה או קפה? קפה קפה או שוקו? קפה תה או שוקו? תה קר או קפוא? קר יספק אותי... יום או לילה? תלוי מתי... =]] ירח או כוכבים? כוכבים... דשא או אדמה? דשאאאאאאאאאא מטוגן או על האש?על האש...=] נא\ מדיום\ או וול דאן? אה?!? פסטה או אורז? אורז צהוב עם תירס של אמא
רביולי או ניוקי? לא זה ולא זה... לזניה או סלט? סלט... =]] אוכל של אמא או במסדה? אמא
תל אביב או ירושלים? ראשון כמובן! אילת או אילת? ...... מסעדה איטלקית או מזרחית? ...... סלט או ממתקים? סלט.... תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? וואלה וואלה מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה.... 2 או 3? 2 "שתיים זה תמיד ביחד
" כלב או חתול? כלב דג או צב? צב משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? דלעת תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? אני חושבת שקרפ גלידת וניל או שוקולד? וניל עם פיצפוצי שוקולד
יאמייייי
פופקורן או צמר-גפן מתוק? צמר גפן... חלה או לחם קל? חלה... רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? אממממממ קשת או רשת [בערוץ 2]? יש הבדל בכלל?? ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט... NO או COLD? אה?!? נעל או גרב? נעל גרב.. =]] גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? קרבי.... אולסטאר גבוהות או חצי? אין לי אולסטר... אולסטאר מקושקשות או חלקות? .... אורנג' או סלקום? סלקום לאומי או פועלים? לא יודעת... אין לי חשבון עדיין.... אופניים או סקייטבורד? אופניים... מחשב או DVD? מחשב... =]] הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? 0 =\\ לשתות שוקו? ---- להתקלח? לא סופרת.... לחפוף? 2-3 לצחצח שיניים? מי סופר? לשלוח SMS ? 0 להיפגש עם חברים? בבצפר ובמכבי נחשב? לצאת לטייל? 0 =\\ לעשות כלים? 0 =]] לתלות כביסה? יצא לי להוריד כביסה.... לנמנם? תמיד כשיש זמן... לגמגם? 0 שירותים? הרבה.... ללכת מכות? 0 לחבק? מי סופר?????? לנשק? בלחי..... אין ספור.... להיות במכבי? 1 בביה"ס? מאז שניגמר החופש... כל יום... להכין שיעורים? אל תזכירו לי את זה
לבקש סליחה? אמממממ להצטער על משהו? 1 לבכות? 1 לצחוק? הרבה... =]] לחייך? הרבה...
להרגיש נורא מטופש? ....... לעשות משהו שהיית גאה בו? 1 => למדתי ביום אחד את כל החומר למבחן בהיסטוריה... =]]

עוננה:))

איך קוראים לך?טל פלג מה שלומך?מצוין:)) גיל?15 וחצי שכבה:י סניף:ראשון שליטההה תפקיד בסניף?מדריכה ו' היית בטיול סוכות?כן אם כן - איך היה? כייף:) מאוד.. אם לא - למה לא יצאת? עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? כרגע- פירה אפונה או תרד?אפונה חום או קור?חום חורף או קיץ?קיץ פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אח גדולל תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?תה קר או קפוא?תלוי מה.. יום או לילה? תלוי מתיי.. ירח או כוכבים?שניהם ביחד:) דשא או אדמה?אדמה מטוגן או על האש?מטוגן.. נא\ מדיום\ או וול דאן?וול דאן פסטה או אורז? פסטה:p רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?לזניה לפפפנייים אוכל של אמא או במסדה?מסעדה כי אמא לא יודעת להכין אוכל.. תל אביב או ירושלים?תל אביב אילת או אילת?חחח מסעדה איטלקית או מזרחית?תלוי מתיי סלט או ממתקים? ממתקים תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? 3 כלב או חתול?כלב דג או צב?דג משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? דלעת תות או בננה? שילוב זה מטורףף קרפ תרפתי או ואפל בלגי?וופל בלגי גלידת וניל או שוקולד? וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?צמר גפן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]? לא כפת לי ערוץ 10 או 22? בקוושיי רואה את זה YES או HOT? הוט NO או COLD?אה? נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר? גופייה קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? חצי ברור אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום?אורנג' לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם?לא לשתות שוקו?לא להתקלח?כן כל יום.. לחפוף?כן פעמיים לצחצח שיניים? כן פעמיים כל יום לשלוח SMS ?כן לא זוכרת כמה להיפגש עם חברים?כן לצאת לטייל?סתם בשכונה? לעשות כלים? יש מדיח לתלות כביסה? לא לנמנם? לישוןן לגמגם? לא שירותים? כן ללכת מכות? לא לחבק?כן לנשק?לא להיות במכבי? היווםםם עוד שעהה:) בביה"ס?כן להכין שיעורים? לא לבקש סליחה? לא להצטער על משהו? לא לבכות?לא לצחוק?כן לחייך? כן להרגיש נורא מטופש? כן לעשות משהו שהיית גאה בו? לא

5may5

New member
יאללה נצא לדרךךך..:))

איך קוראים לך? מאי מה שלומך? טוב, תודה גיל? 16 וחצי שכבה: יא' סניף: רמת עמידר תפקיד בסניף? מדריכת ח' היית בטיול סוכות? בטח אם כן - איך היה? היה אחלה טיול =] אם לא - למה לא יצאת? . . . עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? לא תודה חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? סלקום אח או אחות? אח תה או קפה? קפה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? אדמה מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? לא תודה פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסעדה? אמא תל אביב או ירושלים? ת"א אילת או אילת? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? סלט תפוז או בננה? בננה וואלה או ynet ? וואלה מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? 3 כלב או חתול? חתול דג או צב? לא ולא משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? לא תודה תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? ואפל בלגי גלידת וניל או שוקולד? שוקו פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נראה לי שרוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]? אין לי מושג ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט NO או COLD? אע?! נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? ג'ובניק אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? סלקום לאומי או פועלים? לאומי אופניים או סקייטבורד? סקייטבורד מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? 2 לשתות שוקו? או ואה...אם רק הייתי סופרת להתקלח? לא זוכרת לחפוף? לא זוכרת לצחצח שיניים? לא זוכרת לשלוח SMS ? לא זוכרת להיפגש עם חברים? אני לא סופרת..תבינוו!!! לצאת לטייל? 0 לעשות כלים? 2 לתלות כביסה? 0 לנמנם? 2-3 לגמגם?0 שירותים? ?!?!?!!? ללכת מכות? 1 לחבק? המון לנשק? כנ"ל להיות במכבי? 3 בביה"ס? 5 להכין שיעורים? 0 לבקש סליחה? 0 להצטער על משהו? 1-2 לבכות? 1 לצחוק? הרבה לחייך? כנ"ל להרגיש נורא מטופש? 2 לעשות משהו שהיית גאה בו? 2-3 דרך ארוכה ומפותלת...!!!

למעלה