הקליפפפפ!

r e u t 123

New member
../images/Emo88.gif הקליפפפפ!

מצטערת שפתחתי על זה הודעה חדשה, פשוט נראה לי שזה יהיה יותר מסודר ככה.. בכל מקרה מי שראה את הקליפ מה אתם אומרים עליו? אני ממש אהבתי אותו, אהבתי את הרעיון שלכל חדר שהוא נכנס זה כאילו עולם שונה, הוא רואה דברים שפוקדים אותנו בחיי היום יום, בעיקר הדברים הרעים
איך שהוא בונה לעצמו את האוהל, ההגנה, בונה מחסה כזה, אני ממש אהבתי את הרעיון. האמתי שכשהוא נכנס לחדר של הילדים והם צחקו ואז ראו את המטוס מתרסק לתוך התאומים ו2- הילדים הגדולים הסתירו לקטן את העיניים זה העלה לי חיוך
באמת קליפ יפה, שמעביר את מה שהשיר רוצה לומר.. אני ממש אהבתי, נממ אני הקלטתי אותו ככה שאני אראה עוד ואז באמת אני אביע דעה יותר מגובשת. אבל בהחלט קליפ יפה
!

שלמונזה

New member
הקליפ ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אויש יש קליפ חדש לירמי, כבר שווה
קליפ קצת מוזר, לעקוב אחרי עלילה שלמה, אבל ככה בדיוק זה כל הקליפים של ירמי. דבר אחד שאני תמיד אוהבת בקליפים שלו זה ההשקעה. אגב מי הרביץ לירמי לפני תחילת הקליפ?
הרעיון עצמו נורא יפה, הוא מנסה למצוא את החדר שלו ונתקל בכל דלת בחיים שונים באנשים שונים. אהבתי במיוחד את השורה של "עכשיו את עירומה" ירמי נכנס לחדר ורואה איש כותב את זה בצ'אט ונו השאר לא לילדים... גם הקטע עם הילדים היה נחמד, והכיסוי עיניים, אויש כ"כ מציאותי. ואז ירמי מצא את החדר שלו, הגיע הזמן!!! העיף את כל הרהיטים, פתח את האוהל הגן על עצמו מהעולם והלך לישון. בקיצור, קליפ מאוד שווה. הקונספט, איך שעשו אותו, הכל. אני חושבת שזה קליפ ממש טוב, כן ירבו. ולסיום, זה הזמן להזכיר את שתי המאמרים של דפנה על עשיית הקליפ, כי כן כן היא פשוט היתה שם שהם צילמו ראשון שני

גם אני ראיתי את הקליפפפפפ

אני חייבת להגיד שהוא מאוד מאוד מושקע, כל הקטע שיש עלילה שלמה מסביב לשיר- באמת כמו בכל קליפ של ירמי וכל הכבוד לו על זה!!! אני באמת מעריכה שהוא עושה קליפ כדי להעביר את המסר של השיר ולא סתם כדי שהוא יוכל להופיע בטלוויזיה... אומנם לקח לקליפ פוווווול זמו להגיע לטלוויזיה אבל סוף כל סוף!!! מאוד נהנתי, אהבתי את הקונספט. הקליפ קצת מוזר אבל אני יתרגל.... אני צריכה לראות אותו שוב... דרך אגב נראה לי שהשני בנים הבלונדיניים שישבו על הספה וראו את התאומים וכל זה זה הבנים של ירמי- דיבו ולני... חמודיםםם זהו.... סופשבוע נעיםםםם

crazy cottage

New member
ראיתי אותוווו../images/Emo163.gif

קליפ ממש ממש יפה אהבתי נורא את הקטע הזה שהוא עובר בין כל החדרים ואיזה שחקן הוא זה נראה כיאילו באמת כואב לו
אבל שיר יפה
וקליפ עוד יותר יפה

נ ע ם 7

New member
../images/Emo99.gifגם אני ...

אז הקליפ בעיקרון בעיניי ממש יפה ואהבתי את הרעיון מאוד ולני ודיבו היו חמודים באמת ... אני שמחה שהוא יצא סופסוף .. הגיע הזמן !

גמני לא ראיתי ../images/Emo187.gif

אבל אצלי זה קשור קצת לעובדה שאני לא רואה טלביזיה

למעלה