הקורבן!

linoy7

New member
שאלותיי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וסליחה מראש אם יש פה שאלות שכבר שאלו
זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: סידרת טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שיר אהוב: צבע אהוב: מה החלום שלך
מאמינה בגורל
ובמזל
מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן
תהני

Simply Blonde

New member
$%&^

וסליחה מראש אם יש פה שאלות שכבר שאלואל דאגה נסלח לך
זמרת אהובה:המ איימילי(אגב אוונסנס התפרקו) זמר אהוב:אביב כפן עברי לידר וכו' להקה אהובה:מוניקה,כנסיית השכל,שייגעצ סידרת טלוויזיה אהובה:ורוניקה שחקן אהוב:לאדעת שחקנית אהובה:^^ שיר אהוב:OPEN ARMS צבע אהוב:שחור ירוק וורוד מה החלום שלךלהיות מאושרת מאמינה בגורללא נראלי ובמזללא מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבןרוני סופרסטאר תהני הודגש באמצעות מדגישומטיק

צטלע

New member
היי :)

מה נשמע? באיזה יד את כותבת? את מאמינה שדרך כתב יד אפשר לנתח אישיות של בנאדם? אוהבת את השם שלך? היית רוצה לשנות אותו, אם כן- לאיזה שם? איזה אייקון את אוהבת מכל האייקונים של תפוז? אמ, תגידי, גלשת פעם באתר בשם קוואליטי? :) מלא זמן רציתי לשאול אותך את זה..

Simply Blonde

New member
היי היי

המ סתם שאלה לא קשורה מי את באמת שלא ראיתי את הכינוי שלך אפעם:-8אל תעלבי
* מה נשמע?בע באיזה יד את כותבת?ימינוס את מאמינה שדרך כתב יד אפשר לנתח אישיות של בנאדם?לא ממש אוהבת את השם שלך? היית רוצה לשנות אותו, אם כן- לאיזה שם?לא מתה עליו אבל הייתי מתה להיות או ליאורה/תiם/אiרי איזה אייקון את אוהבת מכל האייקונים של תפוז?באאאאארור ש
*משוחדת* או
אמ, תגידי, גלשת פעם באתר בשם קוואליטי? :) מלא זמן רציתי לשאול אותך את זה.. שו קוואלטי?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

צטלע

New member
חח ../images/Emo13.gif

אני מיטל. מחיפה.. וכן, באמת אני לא כותבת כאן הרבה.. :) קוואליטי..אתר כזה של עזרה לבוני אתרים.. כי ראיתי פה תמונה שלך ואני כמעט בטוחה שיש לי אותך גם במסן שפעם דיברנו.. שהגעת אליי דרך האתר ההוא.. כמעט בטוחה.

Simply Blonde

New member
הו יש מצב

*פאדיחה* בילדותי *כאילו זה היה מזמן
* היה לי נורא משעמם ובניתי אתרים מעפנים
כן כן אני ידועת מי את שששששששששש

Grey Faerie

New member
עלינו עליך!!!

*כולם מצביעים וצוחקים* סתם, אני הייתי באייסיטי פעם, זה בסדר

צטלע

New member