הקורבן!

Blue Aura

New member
../images/Emo88.gifהקורבן!../images/Emo210.gif

מי היום יהיה הקורבן? מי?...|חשוד|
תרדו... עוד... עוד קצת... נו, עוד טיפה... ליאורה.
תשאלו אותה מה שבא לכם והיא תענה.

SheWillBeLoved

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif

# מה נשמע? # מאיפה את? # ת.לידה? # מה הדבר שלעולם לא תעשי? # איזו שפה הכי היית רוצה ללמוד? # באיזה גיל הכי היית רוצה להיות עכשיו? # באופן כללי- אוהבת את המדינה? # איפה את רוצה לראות את עצמך עוד 10 שנים? # נכון שתום זה השם הכי מושלם בארץץץ?
# עיר אהובה מהארץ? # ומהעולם? # איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? # חיה אהובה? # מילה אהובה? # מילה שנואה? # תגדירי את מידת התמכרותך לפורום מ1 עד 10?[1-בכלל לא מכורה,10-מכורה ביותר] # איזה צבע את הכי אוהבת? # והכי שונאת? # ואיזה מקצוע את הכי אוהבת? # ושונאת? # איך הגעת לפורום? # כמה זמן את כבר כותבת פה? # מה חלום הילדות שלך? # הוא עדיין רלוונטי היום? # מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? #זמר אהוב? #זמרת אהובה? #להקה אהובה? #אם היית יכולה,היית מתחלפת עם מישהו ליום אחד? # את מעריצה מישהו(סלב,אדם אהוב, אנערף)? טוב,סיימתי לחפור לך,תהני

Simply Blonde

New member
להדידה

# מה נשמע?סבב קבב # מאיפה את?רעננה # ת.לידה?9.12.90 # מה הדבר שלעולם לא תעשי?המ אחזור בתשובה שלמה[?]
# איזו שפה הכי היית רוצה ללמוד?גרמנית,גאד אני מתה לדבר עם סבאסבתא ולהבין את אמאבא כשםה מדברים בגרמנית כדי שלא נבין
# באיזה גיל הכי היית רוצה להיות עכשיו?18 וחצי ככה? # באופן כללי- אוהבת את המדינה?לא # איפה את רוצה לראות את עצמך עוד 10 שנים?ניו יורק מאן
# נכון שתום זה השם הכי מושלם בארץץץ?אלוהייםם מאיפה ידעת שאני אוהבת את השם הזה?
# עיר אהובה מהארץ?המ ת"א? # ומהעולם?ניו יורק # איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?ניו יורק
# חיה אהובה?המ לא בטוחה שיש # מילה אהובה?לא יודעת
# מילה שנואה?מזון
היא כ"כ מטרידה # תגדירי את מידת התמכרותך לפורום מ1 עד 10?[1-בכלל לא מכורה,10-מכורה ביותר]7? # איזה צבע את הכי אוהבת?שחור,ירוק,ורוד # והכי שונאת?המ לא יודעת # ואיזה מקצוע את הכי אוהבת?אין
# ושונאת?הכל מהכל מהכל
# איך הגעת לפורום?המ כשהוא היה חדש אז היה פרסום של תפוז וכאלה # כמה זמן את כבר כותבת פה?מהמ ינואר כזה? # מה חלום הילדות שלך?אתם תצחקו עליי
# הוא עדיין רלוונטי היום?לא ממש # מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?מאפרת כזה #זמר אהוב?אביב גפן/עברי לידר/אריק ברמן/הראל סקעת *פאקצה* #זמרת אהובה?איימי לי/ריטה*מוזרה* #להקה אהובה?מוניקה/שייגעצ/כנסיית השכל המ לא וזכרת עוד #אם היית יכולה,היית מתחלפת עם מישהו ליום אחד?מישהו מושלם? # את מעריצה מישהו(סלב,אדם אהוב, אנערף)?לא מעריצה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Keren I6

New member
בלונדה!../images/Emo68.gif

אני לא מכירה אותך,אבל את נראית לי ממש חמודה!
-כמה זמן את בפורום? -יוצא לך להפגש עם אנשים מהאינטרנט הרבה? -מאיפה את בארץ? -מה החלום שלך? -איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? -מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? (חוץ מלכתוב בפורום "שביעיסטים"
) - איך היית מגדירה את עצמך ב-2 מילים? - מה מרתיע אותך באנשים? - את יוצאת למסיבות? - מאמינה באלוהים? - מה את עושה בדיוק ברגע זה חוץ מלענות על השאלון שלי? - יש לך שיער בלונדיני,נכון? - טבעי או צבוע? - מה את הכי אוהבת בעצמך? - ומה את פחות אוהבת בעצמך? - יש אדם שאת מעריצה? - מה המוטו שלך? - עם מי היית יוצאת לארוחת ערב? - את שותה אלכוהול? - מה מעצבן אותך? - מה השריטה שלך?(ואני בטוחה שיש אחת כזאת
) - מה ההתמכרות שלך?
- את אוהבת לענות על שאלונים כאלה? - את באה למפגשים של שביעיסטים,נכון?
-אז ניפגש שם. (ועל זה את לא צריכה לענות..
) שתהיה לך שבת שלום,והרבה בהצלחה לאן שלא תלכי
ואני כאן,אם תצטרכי בי. ביי ביי בנתיים

Simply Blonde

New member
היהיהי../images/Emo3.gif

אני לא מכירה אותך,אבל את נראית לי ממש חמודה!אוי תודה
-כמה זמן את בפורום?בעיקרון מההתחלה שלו אבל כותבת מינואר
-יוצא לך להפגש עם אנשים מהאינטרנט הרבה?הרבה?
לא נראלי אבל יש לי כמה חברים מהאינטרנט -מאיפה את בארץ?רענהנהנהנ -מה החלום שלך?להיות מושלמת?
-איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?רוק וכאלה -מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? (חוץ מלכתוב בפורום "שביעיסטים")המ מחשב(מכורה
) אנערף לא זוכרת - איך היית מגדירה את עצמך ב-2 מילים?יפה וטיפשה
חחחח סתם - מה מרתיע אותך באנשים?אדישות אי ספונטניות - את יוצאת למסיבות? לא ממש - מאמינה באלוהים?אני אחזור אלייך עוד כמה שנים עם תשובה החלטית בנתיים לא ממש - מה את עושה בדיוק ברגע זה חוץ מלענות על השאלון שלי?המ רואה ורוניקה מארס
- יש לך שיער בלונדיני,נכון?אכן כך - טבעי או צבוע?טבעי ורק הקצוות מחומצנים נו פורים
מכוער דמט - מה את הכי אוהבת בעצמך?עינים ושיער - ומה את פחות אוהבת בעצמך?המ כל מה שהוא לא עינםי ושיער
- יש אדם שאת מעריצה? לא - מה המוטו שלך?המ לא בטוחה - עם מי היית יוצאת לארוחת ערב?פיז מורוניקה
- את שותה אלכוהול?לפעמים פה ושם - מה מעצבן אותך?אדישות - מה השריטה שלך?(ואני בטוחה שיש אחת כזאת)כולי שריטה אחת
- מה ההתמכרות שלך?מחשב,מסטיק - את אוהבת לענות על שאלונים כאלה?לא ממש
רק כשמשעמם זה כיף - את באה למפגשים של שביעיסטים,נכון?אכן כן -אז ניפגש שם. (ועל זה את לא צריכה לענות..)ואם בא לי לענות?
שתהיה לך שבת שלום,והרבה בהצלחה לאן שלא תלכישבוע אור ואני כאן,אם תצטרכי בי. ביי ביי בנתיים הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליאורייי../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

מה המצב??? איך המרגש?? נכון שלמרות שאני אחפור לך את עדיין אוהבת אותי
??? אממ....את לא מתגעגעת???
תדעי שאני כן!! אפשר להתחיל לחפור? (אם לא...תצאי עכשיו..אם כן...בהצלחה
) *מחפשת שאלון מגניב מסקרים ושאלונים* מה היית רוצה ליומולדת? מחשב נייד או מחשב רגיל? מיטה או שמיכה? תיק או ארנק? ספר או סרט? ביום כיפור עדיףףף..... אופניים או צום? צום או אוכל? בבית או עם חברים? עיתון או ספר? = קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?
בהצלחה ליאוריייייי

Simply Blonde

New member
טוווולההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה היית רוצה ליומולדת? מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל מיטה או שמיכה?מיטה תיק או ארנק?תיק ספר או סרט?סרט ביום כיפור עדיףףף.....זה מה שהייתי רוצה לא מה שאני כן עושה
אופניים או צום?אופניים צום או אוכל?אוכל בבית או עם חברים?חברים עיתון או ספר?עיתון = קצת בכללי = שם : ליאורה'לה פירסינג : ז"ל
קעקועים : אין גובה : 1.69 מידת נעליים : 41
צבע שיער : בלונד אחים/אחיות : 3 אחיות ואח בת כמה את נראית : 18 ככה אומרים
משקפיים ? יש אבל לא שמה אותם גשר ? היה עבר פלילי : אין שפות :עברית אנגלית וטיפה גרמנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?עינםי שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?כל מה שהוא לא עינים ושיער
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג : כן כן את/ה אוהבת רכבות הרים :לא את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אם ממש אוהבים אין מה לעשות אבל עדיף שלא להרוג אנשים : בטח שבעד
חח סתם עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד למה לא = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : המ כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 נשבר לך הלב : 0 שברת לבבות : 2 השם שלך הופיע בעיתון : 3 התחרטת על דברים שעשית :56465465465 = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : מוות/אהבה
ממתק : מסטיק סרט מצויר : בוב ספוג
/נמו קורנפלקס : קפטן קראנץ' מסטיק : מנטה צבע : ירוק שחור ורוד יום בשבוע : המ חמישי כזה היום הכי לא מועדף : שבת תכשיט : טבעת לא יכולה בלעדיה
חורף\קיץ : חורף בהחלט בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני?
ולפני חברה שלי ראה אותך בוכה : המ אחותי הלכת איתו לסרט : וואו מזמן אל זוכרת צעק עליך : אבאלה שלח לך מכתב :המ הבנק?
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?לא בטוחה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא חחח = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?הרבה פעמים
נכשלת במקצוע ?חחח מתי לא
הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? הרבה דברים אהובים שיר אהוב :Open arms של ג'ורני אין יל כח לכתוב באנגלית חח אוכל אהוב :המ לא יודעת תוכנית אהובה :לא יודעת ספורט אהוב :המ בייסבול
או קיק בול תחביב :
זמר / זמרת / להקה אהובים :כבר עניתי למעלה חח עיתון אהוב :המ סבנטין = וסתם = מה השעה עכשיו ? תשע ושערה תפוח או בננה ?בננה כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להתקשר לגלילה לראות איפה היא איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?כרגע לא רעש אחרון ששמעת ? של המקלדת?
ריח האחרון שהרחת ?הבשמים של ההבדלה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?איש קש של מוניקה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אחיין שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

על השאלות הכי חשובות לא ענית../images/Emo103.gif

(הראשונות..אם לא הבנת...) חזרתי עכשיו מהמדורה...היה שולתתתת!!!!!1

שיאללה.

אינטרנט: מתחרים עלובים (
)- וואלה! או נענע? תפוז- פורומים או קומונות? בלוג- תפוס או ישראבלוג? דף בית- ריק או אתר כלשהו? מועדפים- סידור בתיקיות או מפוזר? כל מיני: כלי כתיבה- עט או עיפרון? מחברת- גדולה או קטנה? מחברת2- ספירלה או רגילה? צבעים: צהוב- צהוב לימון או צהוב חלמון? ירוק- ירוק בקבוק או ירוק דשא? כחול- כחול שמיים או כחול סרגל כלים בווינדוס? כתום- כתום תפוז או כתום...קלמנטינה? אדום- אדום עגבנייה או אדום פרצוף עצבני? סגול- סגול חציל או סגול...לילך? אוכל: קישוט עוגה- סוכריות [שמלאות בחומרי צבע מסרטנים,אגב] או קצפת? עוגה- "לבנה" או שוקולד? גלידה- ארטיק או קרטיב? שתייה: מים- חמים או קאים? מיץ- תפוז או לימונענע [או לחילופין: לימונדה]? לבוש ואביזרים: גרביים- ארוכות או חצאיות? מכנס- ארוך או שלושה רבעים? מכנס 2- שלושה רבעים או קצר? חולצה- עם שרוולים או גופייה? חולצה2- קצרה או ארוכה? סתם העדפות: ממרח מועדף בסנדביץ'? סוג לחם מועדף? שוקולד מועדף? צבע מכנסיים מועדף? צבע גרביים מועדף? תסרוקת מועדפת? יעד מועדף? משחק מחשב מועדף? משחק קופסא מועדף? מצב רוח מועדף? לחי מועדפת? וזהו

Simply Blonde

New member
היהיהי

אינטרנט: מתחרים עלובים ()- וואלה! או נענע?לא נכנסתי אליהם כבר שנה +
תפוז- פורומים או קומונות?פורומים בלוג- תפוס או ישראבלוג?אין לי בלוג דף בית- ריק או אתר כלשהו?ריק מועדפים- סידור בתיקיות או מפוזר?הוא די מפוזר כל מיני: כלי כתיבה- עט או עיפרון?עט מחברת- גדולה או קטנה?גדולה מחברת2- ספירלה או רגילה?ספירלה צבעים: צהוב- צהוב לימון או צהוב חלמון?חלמון ירוק- ירוק בקבוק או ירוק דשא?בקבוק כחול- כחול שמיים או כחול סרגל כלים בווינדוס?שמיים כתום- כתום תפוז או כתום...קלמנטינה?חחחחחחחחחחחחחחח אדום- אדום עגבנייה או אדום פרצוף עצבני?עצבני אש סגול- סגול חציל או סגול...לילך?חצילון אוכל: קישוט עוגה- סוכריות [שמלאות בחומרי צבע מסרטנים,אגב] או קצפת?קצפת חלבית עוגה- "לבנה" או שוקולד?שוקולד גלידה- ארטיק או קרטיב?ארטיק שתייה: מים- חמים או קאים?קרים מיץ- תפוז או לימונענע [או לחילופין: לימונדה]?לימונענע לבוש ואביזרים: גרביים- ארוכות או חצאיות?כאלה שלא רואים
מכנס- ארוך או שלושה רבעים?ארוך מכנס 2- שלושה רבעים או קצר?קצר(לא שאני לובשת כן לכל הדואגים
) חולצה- עם שרוולים או גופייה?תלוי מה בא לי חח חולצה2- קצרה או ארוכה?קצרה סתם העדפות: ממרח מועדף בסנדביץ'?המ לא יודעת סוג לחם מועדף?שחור שוקולד מועדף?שווצרי
צבע מכנסיים מועדף?ג'ינס/זית כהה צבע גרביים מועדף?לבן? תסרוקת מועדפת?פזור יעד מועדף?הא? משחק מחשב מועדף?אין משחק קופסא מועדף?אין ממש מצב רוח מועדף?כיפי לחי מועדפת?האאא? הודגש באמצעות מדגישומטיק

m i c k e y 15

New member
ליאורייייייי../images/Emo9.gif

שם: -גיל: -צבע עיניים: -צבע שיער: -תוכנית טלויזיה: -אלבום: -אוהבת להצטלם: -שתייה: -מאכל: -ממתק: -ירק: -פרי: -יוגורט או מעדן? -שוקו או קפה? -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? -חורף,קיץ,סתיו או אביב? -את טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? -כשכוכב נופל את: -מאמינה במזל? -עושר בחולי או בריאות בעוני? -שמו לך פעם תווית? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר -מנגנת?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? -עוסקת בספורט? -חשוב לך להראות יפה? -איך את מתארת "חבר אמיתי"? -את מחשיבה את עצמך בן אדם נאמן? -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? -מה את עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? -מאמינה באהבה ממבט ראשון? -צמחונית? -מה את חושבת על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? -הוט או יס? -ים או בריכה? -גלידה או ארטיק? -גשם או שמש? איזה מזל את? היית רוצה להיוולד במזל אחר? יש עוד מישהו במשפחה שלך [כולל בני דודים וכאלה], שנולד באותו המזל שלך? קוראת תחזיות אסטרולוגיה? איפה? יצא לך לתכנן דברים ע"פ תחזית?
מקווה שנהנת..

Simply Blonde

New member
%^*%^

שם:ליאור'לה -גיל:16 ומשהו -צבע עיניים:כחולות -צבע שיער:בלונדיני(טבעי!11) -תוכנית טלויזיה:ורוניקה מארס -אלבום:אוף קשה לי להחליט -אוהבת להצטלם:כשאני מרגישה יפה -שתייה:דיאט קולה או דיאט נסטי -מאכל:המ מסטיק? -ממתק:מסטיק?
-ירק:פלפל -פרי:תות וקיווי -יוגורט או מעדן?יוגורט -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?כלום|חלחלה| -חורף,קיץ,סתיו או אביב?חורף -את טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?צידי הבמה -כשכוכב נופל את:המ אומרת וואי מגניב ומביעה משאלה
-מאמינה במזל?לא ממש -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעושר?
-שמו לך פעם תווית?אהא -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבראחותי הקטנה?קופה
-מנגנת?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?לא ניגנתי כמה שנים אבל ניגנתי על גיטרה ופסנתר ומתה ללמוד שוב גיטרה
-עוסקת בספורט?בעברי הרחוק -חשוב לך להראות יפה?אהא
-איך את מתארת "חבר אמיתי"?זה לא יגמר אם אני אתחיל -את מחשיבה את עצמך בן אדם נאמן?אהא -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?היום?
-מה את עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)אנערף -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?מעט חברים טובים ואמיתים מאשר הרבה חברים סתם -מאמינה באהבה ממבט ראשון?אהא -צמחונית?לא ולא -מה את חושבת על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?שיבלו עם הפרווה? -הוט או יס?לווין שוויצרי
-ים או בריכה?בריכה -גלידה או ארטיק?ארטיק -גשם או שמש?גשם איזה מזל את?קשתוס היית רוצה להיוולד במזל אחר?לא יש עוד מישהו במשפחה שלך [כולל בני דודים וכאלה], שנולד באותו המזל שלך?לא נראלי קוראת תחזיות אסטרולוגיה?כשמשעמם איפה?בעיתון?
יצא לך לתכנן דברים ע"פ תחזית?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Efrat K

New member
שאלות!

היי ליאורה
מהם התחביבים שלך? יש לך סדרת טלוויזיה או תוכנית אהובה? מה המקצוע האהוב עלייך ומה השנוא עלייך? יש איזה מילה שאת אוהבת להגיד כל הזמן? את מי היית שמחה לפגוש ברגע זה?

Simply Blonde

New member
E%&%^)*

היי ליאורההיי היי מהם התחביבים שלך?לא יודעת יש לך סדרת טלוויזיה או תוכנית אהובה?ורוניקה
מה המקצוע האהוב עלייך ומה השנוא עלייך?שומדבר לא אהוב
יש איזה מילה שאת אוהבת להגיד כל הזמן?המ לא יודעת את מי היית שמחה לפגוש ברגע זה?מאק
(
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה