הקורבן

Blue Aura

New member
../images/Emo88.gifהקורבן../images/Emo189.gif

ובכן
השבוע הקורבן שלנו הוא (או שאולי בעצם היא?
) לא אחר מ... המממממ... אולי...... נהההה, בטח מישהו אחר
עוד טיפונת קטנטונת פיייייצפונת... אוליב הורנבי

linoy7

New member
שאלותיי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: סידרת טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שיר אהוב: צבע אהוב: מה החלום שלך
מאמינה בגורל
ובמזל
מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן
תהני

נמנמ

זמרת אהובה: ריטה, גלי עטרי, אתי אנקרי, בעיקר. זמר אהוב: וואלה לא יודעת. להקה אהובה:
סידרת טלוויזיה אהובה:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
[מצטערת, אני פשוט לא מתעסקת בזה יותר מדי
] שיר אהוב: גשם צבע אהוב: שחור מה החלום שלך? שיגשימו לי חלום? מאמינה בגורל? לא בהכרח ובמזל? טוב מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן? ממממממממממ איזה יש? עדי כהן נחשב? :|

גליזה

New member
מיי אוליב!!../images/Emo99.gif

1. את יודעת שאני אוהבת אותך?
2. את יודעת *כמה* אני אוהבת אותך? (המון) 3. למה לעזאזל לא דיברנו בטלפון כבר איזה שנה?
4. את אוהבת אותי?
5. מה עושים העצים? 6. ומה הבתים עושים? 7. מה עושים ההרים? 8. ומה רכבות עושות? 9. ומה אני עושה? טוב, די לפלצנות
10. מהו הצבע האהוב עלייך? 11. מה קורה עם הפרויקט שלכן באנגלית? 12. מה את הכי אוהבת לאכול? 13. מה הסיכוי שאי פעם תבואי ליבנה? 14. את אוהבת לקנות בגדים?
15. מהו הספר האהוב עלייך? 16. והספר האהוב עלייך? 17. והפורום (
) האהוב עלייך? 18. והמקצוע האהוב עלייך בביה"ס? 19. והמקצוע השנוא עלייך בביה"ס? 20. והחבר/ה הכי מצחיק/ה שלך, מה שמו/ה? 21. מאיפה עדיף לקפוץ? מגשר, או מעזריאלי? 22. ישראבלוג - סתם או צומי או מקום איכותי? 23. להיות, או לא להיות? (
זאת השאלה) 24. מאין באנו? 25. ולאנה נלך? 26. אוהבת את ת"א? 27. היית פעם בחו"ל? (אם כן - איפה?
) 28. את יודעת לבשל? 29. את אוהבת לרקוד? 30. איזה מוזיקה את אוהבת? 31. סרטים - איזה ז'אנר? (אימה/קומדיה/...) 32. סדרת טלויזיה אהובה..? 33. אם אין אני לי, מי זאת מילי?! 34. נכון שכבוד לי, כי אני מחברת את השאלות שבאמת בא לי לשמוע את התשובות שלך עליהן? 35. מתי הבגרות האחרונה שלך השנה, ובמה? 36. את אוהבת מתמטיקה? 37. מילים אחרונות לסיום?

וואי, לא הגזמת.

איכס, יש לי יצור מעופף בחדר, ושעה ברחתי החוצה, אבל הוא לא יצא, ועכשיו אני לא יודעת איפה הוא
1.. את יודעת שאני אוהבת אותך?
2. את יודעת *כמה* אני אוהבת אותך? (המון)
כן 3. למה לעזאזל לא דיברנו בטלפון כבר איזה שנה? כי החיים לא הוגנים? וכי אני והפלאפון בקומות נפרדות? :S 4. את אוהבת אותי? בטח
5. מה עושים העצים? מצמיחים עלים 6. ומה הבתים עושים? מחביאים אנשים 7. מה עושים ההרים? מתנשאים לגובה 8. ומה רכבות עושות? עוצרות בתחנה 9. ומה אני עושה? שואלת שאלות טוב, די לפלצנות
10. מהו הצבע האהוב עלייך? שחור, אבל כשלא, אז סגול 11. מה קורה עם הפרויקט שלכן באנגלית? תם ונשלם הקונדס, הוגש כלאחר כבוד בזמן [!!!!!!] והדבר היחיד שמפריע למורה זה השער. מפחיד אותה להסתכל
12. מה את הכי אוהבת לאכול? חסה 13. מה הסיכוי שאי פעם תבואי ליבנה? 1 למליון? חח לא יודעת
14. את אוהבת לקנות בגדים?
15. מהו הספר האהוב עלייך? שומרת אחותי\ג'ודי פיקו, לאחרונה. אבל האמת ששנים אני אוהבת את "מרדף משפחתי" של גלילה רון פדר
16. והסרט האהוב עלייך? ממממממממממ אלדין
17. והפורום () האהוב עלייך? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1681 18. והמקצוע האהוב עלייך בביה"ס? השיעור החופשי שלי 19. והמקצוע השנוא עלייך בביה"ס? מתמטיקה? 20. והחבר/ה הכי מצחיק/ה שלך, מה שמו/ה? שרית 21. מאיפה עדיף לקפוץ? מגשר, או מעזריאלי? גשר 22. ישראבלוג - סתם או צומי או מקום איכותי? תלוי מי 23. להיות, או לא להיות? (זאת השאלה) גם כן שאלה 24. מאין באנו? מהבי"ח 25. ולאנה נלך? לבית קברות. אבל תחליטי - או לאן, או אנה, זה לא עובד ככה, יקירתי שוחרת הלשון 26. אוהבת את ת"א?
27. היית פעם בחו"ל? (אם כן - איפה? )
יוון, טורקיה, קפריסין. 28. את יודעת לבשל?
אין לי ברירה לאחרונה. 29. את אוהבת לרקוד?
30. איזה מוזיקה את אוהבת? שעושה לי רטט בלב :| 31. סרטים - איזה ז'אנר? (אימה/קומדיה/...) קומדיה קיטשית?
32. סדרת טלויזיה אהובה..?
33. אם אין אני לי, מי זאת מילי?! חברה שלי מהגן 34. נכון שכבוד לי, כי אני מחברת את השאלות שבאמת בא לי לשמוע את התשובות שלך עליהן? זאת השאלה! ברור
35. מתי הבגרות האחרונה שלך השנה, ובמה? בעקרון ספרות ב27\6, נראה לי, אבל מועד ב' בהחלט יכול להיות בתפריט |מקיא| 36. את אוהבת מתמטיקה?
!!!!!!!!!!!!!!!!!! 37. מילים אחרונות לסיום? ביי

גליזה

New member
../images/Emo6.gifדי, את מצחיקה אותי יותר מידי היום../images/Emo88.gif

הקץ למחדלים.

תמיד רציתי שיענו לי על זה../images/Emo103.gif../images/Emo9.gif

היי!
...(בהצלחה לך...) מי אמר את זה? מתי? למה? איפה? מדוע? איך? כיצד? כמה? זה הוא או היא?
ולסיום....האם?!

בכיף../images/Emo3.gif

מי אמר את זה? אחותי הקטנה מתי? כל יום למה? כי היא רוצה את זה? איפה? בבית מדוע? כי היא רוצה את זה?
איך? בעברית צחה כיצד? במלמול של תינוקות כמה? 3 פעמים ביום זה הוא או היא? כולם ביחד ולסיום....האם?! לא

שאלות../images/Emo26.gif

כמה במבות
יש לך כלב
מה המידה שלך בנעליים
עד מתי מרץ 06
שאלה טובה... יו נוו שודדי הקאריבים
זהו.

למעלה