הפרק היומי

ורדיבה

New member
שום דבר על הפרק של היום?..חח

אני רגילה לקרוא פרשנויות כל יום..:) זה כיף.!

ירוקה18

New member
אני לא מבינה את לוק

למה הוא מפחד לספר ללורלי? זה לא שהוא שכב עם מישהי שהם היו ביחד זה היה לפני 12 שנה . ולורלי הכי תבין הרי יש לה בת מחוץ לנישואים. דוקא שהוא מסתיר זה בסוף יתגלה ויגרום לבעיה. ליז יכולה בטעות לגלות האם או הילדה עצמה יכולה להגיע ולדבר על זה במקרה ליד לורלי . בקשר לכריס וואו זה ממש בשורה טובה לרורי שהוא משלם. זה אומר באמת שכבר לא יהיה לאמלי וריצרד חלק בחיי הבנות? קשה לי להאמין שהם יותרו. הקטע עם ליין והלהקה וזאק היה הזוי הבן אדם התחרפן. הוא היום נראה לי הכי חבר גרוע. מה זה שלא בא לך לכתוב שיר לחברה שלך ולבנות אחרות כן? איזה מעפן .

יסמין@

New member
הוא אדם מאווווווד סגור, הוא

לא יודע איך לחיות בזוגיות ובשיתוף, הוא מעדיף לפתור את הבעיות שלו בעצמו והוא גם חושש שזה יפריע ללורליי. והוא גם לא כל כך מבין בבני אדם: כל מי שמכיר את לורליי מבין שאישה כזו לא תכעס על כך שהוא יספר לה שהתברר לו פתאום שיש לו בת, אלא דווקא תכעס שהוא לא סיפר לה, שהוא לא בטח בה מספיק, שהוא לא שיתף אותה, שהוא לא ביקש ממנה עזרה ועצה וכו' וכו'. וזה אחרי כל הסקנדל שעשה לה לאחר שיחת הטלפון של כריס שאסור שיהיו ביניהם סודות וכו'.

o0Invisible0o

New member
אם הוא לא יודע איך לחיות בזוגיות..

או שילמד, יסתגל וישתנה בהתאם..או שיוותר על הזוגיות.
טיפש.

מיטלוש8

New member
פרק די חלש..../images/Emo192.gif

לוק אידיוט ולא מובן..
(כל הקטע הזה הזוי.. איך שלוק לוקח את זה.. איך שהילדה לקחה את זה.. וכל העובדה שהוא לא מספר כלום ללורליי והוא גם לא נראה מופתע.. ושלא נדבר על אחותו..) לורליי ורורי חמודות
פרק שני ברציפות ללא לוגן!!!
(אני עוד אתחיל להתרגל.. שיזהרו..חח
) אממ... כבר אמרתי פעם שאני מתה על מישל?!

קינואה88

New member
חחחח חופשי ליז לא הייתה מופתעת

כאילו היא ידעה את זה כל חייה...וגם לוק! לא שמענו "מה?!?!?" אחד מהם בכל הסיפור הזה...! האמת שאני ידעתי כל מה שהולך לקרות העונה ובספויילרים, בלי שאתה רואה, זה נשמע הרבה יותר גדול ומפוצץ- גם הריב בין לורליי לרורי (שרק לי נראה כאילו הוא נגמר מהר מידי? כנראה בגלל שרואים בהולמק...ולאדעת כיאלו הן פתאום השלימו בכלל לא דיברו על זה וזה...) וגם הקטע שללוק יש ילדה! אין זה כזה לא קשור פשוט...(אבל מה לעשות צריך להחזיק את העלילה איכשהו). בכל אופן, כל הקטע הזה פשוט מעיק ולא קשור...אבל מצד שני אני שמחה שיש לו המשכיות (כי לכו תדעו אם זה היה קורה עם לור). ד"א - מישהו יכול לספר מה היה היום בפרק לפני השיר פתיחה? פיספסתי ת'קטע. תודה

מיטלוש8

New member
לגמרי...../images/Emo26.gif

גם אני ידעתי מספויילרים מה יקרה, וזה כזה מוזר.. האמת שכל הקטע עם הבת של לוק באמת הזוי.. וציפיתי שייראה אחרת.. הקטע היחידי שהיה באמת טוב הוא כל הפרק שבו ג'ס היה.. והיום.. בכלל... לוק מגיע לדבר עם האמה הזאת והיא בכלל נראית כאילו ציפתה לו, וראתה אותו רק לפני כמה ימים, והוא.. מה זה התגובה הזאת?!? גילית שיש לך ילדה בת 12!! שהבחורה לא סיפרה לך במשך 12 שנים שיש לך בת וזו התגובה?! בעעע מוזר.. קטע לפני השיר פתיחה.. לא זוכרת.. אולי זה היה הקטע שרורי ולורליי התארגנו בבוקר ואז רורי שמה סוכר על הרגל כדי שפול אנקה ילקק ויחבב אותה?..

ירוקה18

New member
לוק תמיד היה אדיש

זה חלק ממנו . אפילו לקראת החתונה הוא לא נראה נרגש . כאילו ברור שבפנים הוא מאושר אבל הוא לא מהטיפוסים המוחצנים שמראים.

מיטלוש8

New member
אוקיי אבל..

עדיין.. גילית שיש לך ילדה בת 12 שמעולם לא ידעת על קיומה!! מה עם לצעוק על האמא שלא סיפרה לו?? מה עם להגיב....? גם אם אתה הבן אדם הכי אדיש בעולם אתה לא תגיב ככה לדבר כזה..

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifהפרק היומי

(אני יודע שזה מוקדם אבל אני לא אהיה בבית עד 9...)
פרטים כלליים:
שם הפרק(באנגלית):He's Slippin’ ‘Em Bread... Dig? שם הפרק (בעברית-חופשי):[אם אתם יכלים לתרגם את זה...]הוא מחליק להם לחם..תחפור? מספר הפרק(רץ):119 תאריך שידור ראשוני:22 בנובמבר 2005. תקציר הפרק(באנגלית): After a long absence, Christopher reappears in Lorelai and Rory's lives. Luke struggles with what the new person in his life will mean to him and his relationship with Lorelai. Lorelai and Rory enjoy their first Thanksgiving at the Dragonfly Inn, and Rory receives surprising news about Logan. Meanwhile, on the eve of an important gig for the band, Lane has to deal with Zach's jealousy over a song Brian wrote about her. תקציר הפרק (בעברית): אחרי העדרות אורכה מחייהן של הגילמוריות כריסטופר חוזר עם הודעה מפתעיה מאוד אשר יכולה לשנות את מצבה של רורי. לוק נאבק ומתחבט ושואל את עצמו האם בתו תשפיע על יחסיו עם לורליי ופונה לקבל תשובה לאחותו. לורליי ורורי נהנות בארוחת חג ההודיה הראשונה שלהן בפונדק השפרירית בעוד שרורי מקבלת חדשות מפתיעות מאוד על יחסיה עם לוגאן. זאק הופך לקנאי מאוד בעקבות העובדה שבריאן כתב שיר על ליין והורס הופעה חשובה מאוד של הלהקה. שם התסריטאי:דניאל פלדינו שם המפיק:לא קיים מידע. שם הבמאי:קני אורטגה רייטינג(בארה"ב):6.30 מיליון צופים.
שחקנים:
-שחקנים קבועים: אלכסיס בלדל
רורי(לורליי)גילמור קייקו אגנה
ליין קים לורן גראהם
לורליי גילמור ליזה וויל
פריס גלר מליסה מקרטני
סוקי סנט ג'יימס סקוט פטרסון
לוק דיינס שון גאן
קירק גלסון יניק תורשדל
מישל ג'ררד -שחקנים אורחים: דייויד שוטקליף
כריסטופר היידן קייטלין ווילהויט
ליז דיינס טוד לאו
זאק סבסטיאן באך
גיל ג'ון קבררה
בריאן קרול קינג
סופי
ציטוטים:
Rory: I just wanted to tell you something. Brrrrrrrrrrring, I'm coming back to Yale! Paris: What was that sound? Rory: It was a drumroll. Paris: You really had to do a drumroll for that? Of course you're coming back to Yale. What are you gonna do without a college degree--drive a forklift? --------------------------------------------------------------- Michel: (excitedly) Rory! Rory: Wow, hi Michel. Michel: (normal voice, bit ashamed) Hi. Lorelai: (to Rory) That was weird. Michel: She just surprised me, that's all. -------------------------------------------------------------- Rory: They never invited their priest over to try to talk you out of having sex. Lorelai: Five times! And on the last one they triple teamed me with a Priest, a Rabbi, and a Mormon Missionary. I made so many jokes that night I should have had a microphone and a brick wall behind me. --------------------------------------------------------------
טעויות,פשלות והערות:
מוזיקה בפרק-eye of the tiger של פול אנקה
קלי בישופ,אדוארד הרמן ומאט צורכי(אמילי,ריצ'ארד ולוגאן)לא הופיעו בפרק זה.
כשלורליי אומרת לרורי שהיא חיה שם רק 3 חודשים זה לא הגיוני כרונולוגית.רורי עזבה את ייל בסוף שנה שעברה שזה או במאי או ביוני והפרק היה חג ההודיה לכן רורי שההתה שם בין 5 חודשים לחצי שנה.
אזכורים בפרק:"נרניה"(כריס),"אמריקן איידול"(הונור),"ספורה-חנות קוסמטיקה"(לורליי),"ring of fire-johnny cash"(לורליי),אלביס פרסלי(לורליי).
תמונות: תמונות פה! (לא יכולתי לבחור תמונה אחת אז אני שם שלוש...) המידע נלקח מ: tv.com cw11.trb.com

pilot promo

New member
שאלון על הפרק..

(אולי כדאי להוסיף אחד כזה לכל שרשור פרק?)
הסצנה האהובה עליכם ביותר בפרק.ולמה?
השחקן שעשה את העבודה הטובה ביותר בפרק.למה?
הדמות שהכי התחברתם אליה בפרק.למה?
הדמות שהכי עצבנה אותכם בפרק.למה?
דעתכם על הפרק בכלליות+דברים שאתם רוצים להוסיף...

למעלה