הטור השבועי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo88.gifהטור השבועי

אני אישית מאוד נהניתי ממנו..מצחיק, אמיתי ונוגע לכל אחד רציתי לדעת מה אתם מעדיפים, טורים קלילים ונוגעים יותר לפאן האישי בחייו של יאיר או טורים "כבדים", פוליטיים בלי כל טאצ' אישי?

pashosh9

New member
נכון!

היה טור ממש יפה!
אני מעדיפה טורים קלילים ונוגעים יותר לפאן האישי בחייו של יאיר בגלל זה ממש אהבתי את "עומדים בטור" כי כמעט כל הטורים שם הם כאלו וזה הרבה יותר מעניין, מצחיק ואפשר לקרוא את זה כל הזמן בלי קשר לפוליטיקה העכשווית.

G A L 17

New member
אני אישית מעדיף את הכבדיפ

כי הטורים הקלילם בד"כ מעלים בי חיוך וגורמים לי לקרוא בשקיקה למשך כמה דקות ואז לשכוח מהטור , הטורים הכבדים יותר לעומתם גורמים לי לחשוב , לקרוא שוב ושוב , להראות לעוד אנשים ולשאול לדעתם

מילי17

New member
הממ

אישית אני מעדיפה טורים עם נושא. כמו הטורים של יום העצמאות, ימי הולדת, פסח וסטאפ'. ששם אני ממש לא יכולה להפסיק לצחוק. טורים פוליטיים זה נחמד במינון נכון, כי אחרת הכתיבה שוחקת את עצמה וזה כבר לא מעניין אף אחד לקרוא את אותם הדברים מפי כל העיתונאים. ובסופו של דבר, הטורים האישים, הקלילים, הם מה שמייחד את יאיר משאר הכותבים. כי אף אחד לא כתב כבר על זה וזה בהחלט משעשע וכיף לקרוא.

מילי17

New member
הממ הקלדה זה טיפה בעייתי

פסח וימים עמוסים. אני יכולה לסרוק לך מחר אם זה יעזור?

מילי17

New member
אחלה

אני כבר סיימתי את העבודה. ובבית אין לי סורק ולכן זה יעבור למחר. באמת טור מנצח. רק אם מישהו יכול לשלוח אליי מסר היום בערב לתזכורת
ערב מקסים, מילי

למעלה