הוראה חדשה

Queenati

New member
../images/Emo88.gifהוראה חדשה

בהוראת גיא אליאב, אין לשדר יותר שידורי BDSM / סאדו מאזו בבלוגTV. במידה ותיתקלו בשידור מהסוג הזה - נא לפנות למשדר ולבקש ממנו לשנות את התוכן ואם הוא יסרב - לחסום. כנ"ל לגבי שידורים אדומים (סקס עם בעלי חיים וכיוצ"ב).
הערה נוספת למורשים ולחוסמים - אני מקבלת תלונות על כך שהחדרים נסגרים מהר מידי ועוד לפני שהגולש מספיק להסביר את עצמו ו/או להציג הוכחת גיל. עליכם לנסות לשוחח איתו - לדובב, למצות כל אפשרות עימו ואם אין ברירה - חוסמים. להזכירכם, להוכחת גיל יש הרבה אפשרויות כמו בוגר בשידור, הורה, ספח הורים, וכד'.
המשך יום נפלא!!!

BlogTV Police35

New member
זו תהיה מהפיכה לא קטנה

בתוכני שידורי המבוגרים. מעניין כיצד הגולשים/משדרים יגיבו להנחיה החדשה.

syrus

New member
מעניין כן... אבל בכל זאת הוראה

לגבי ההתערבות של הפוליסים לגבי הסרטים האדומים ששאלתם אותי במועדון... אז ההוראה הזו היא חדשה - כלומר אחרי שהתערבתם היא ניתנה... אז תחליטו לבד או תוותרו אחד לשני

BlogTV Police26

New member
בקשר לחסימת שידורים

אז זה לא שהמורשים חוסמים יותר מידי.. אומנם אני נמצא פה רק כחודש, אבל יצא לי לראות פה כמה תחמנים בנושא, שמנסים למשוך את זה עוד ועוד. למשל היה לי ולטליה אחד ששידר את המונדיאל. ביקשתי ממנו לא לשדר את המונדיאל, כי זה אסור והוא עוד ניסה למרוח אותי עד הסיום.. "נו דיי אחי" "ותביא קצת" "אל תהיה קשה" וכד' ושום דבר לא עוזר. לבסוף נחסם בלית ברירה נחסם. בקשר לשידורי המבוגרים, כמו שצחי אמר "מהפכה" עד עכשיו הם הורשו וכעת לא יראה טוב שיבקשו מהם לשנות את התוכן. הם יגידו שעד עכשיו הורשו, רק שעכשיו יהיה צעקות ברחבי הבלוגים.

BlogTV Police38

New member
מעולה!!

ממזמן אמרתי שסרטים כאלה לא צרכים להיות משודרים יש סרטים ויש סרטים סרטים כאלה זה פשוט לא יאומן מה שהולך שם אני מקבל צמרמורות שאני רואה איזה אכזריות יש שם היום אני אהיה במבוגרים הרבה!:) (תרוץ ) :)

BlogTV Police29

New member
../images/Emo6.gifישששששששששששששששששש

יוסייייייייייייייייייי אמרתי לך שאסור לשדר בעלי חיים אני נצחתי זה היה בהוראות רק שישנם אנשים שלא קראו את זה לעומק (בלי שמות) לא תצליחו לשכנע אותי שידורי סקס עם בעלי חיים היתה אסורה מלפני שנכנסתי לתפקיד פוליס אני יודע מנסיון:p אישי שצברתי אז בבקשה ממך יוסי תחזיר לי מנה צ'יפס ובירה , או שתמצוץ לי ותשתה מיץ ענבים לפני שזה יהיה דביק ומתוק. פאק יו בי'ץ.

Queenati

New member
אז ככה

מדיניות הבלוגTV יכולה להשתנות בכל שלב - ובכל מקרה אנחנו קובעים. אז הגולשים יהיו חייבים להבין את זה ולהפנים בהתאם. צריך להיות סבלניים ולהסביר להם עד שזה יופנם בקרב המשדרים.

BlogTV Police11

New member
יוסי לא חייב לך כלום - אתה חייב לו Δ&#94

השאלה הועלתה מספר פעמים בעבר ותמיד נאמר לנו ששידורי סקס עם חיות מותר. בקשר לסאדו /מאזו וניגזרותיו - בעבר הוצגו סרטים פחות בעיתיים. לאחרונה הקצינו יותר ויותר והגיעו לרמה ממש מחליאה - שבאמת עברה את גבול הראוי להצגה לדעתי.

BlogTV Police29

New member
אתה הרסת לי פוליטיקה../images/Emo13.gif

רציתי לסחוט ממנו בחזרה את הבירה שלי , הרסת לי הכל עכשיו אתה חייב לי בירה אני רשמתי לך בירה וצלחת צ'יפס :p . מה שלומך? איש יקר לא שמעתי ממך כמה ימים טובים

BlogTV Police11

New member
ואללה יצאתי בזול.

רק בירה וצלחת צ'יפס? מה בענין איזה סטיק כפיצוי על עגמת נפש? עלי! אני מחר הולך לקנות בירה וצ'יפס וסטייק ושומר לך אותם באוטו עד שניפגש בעוד כשבועיים. מחכה בקוצר רוח לפגוש את כולם. מתנצל על ההעדרות. המצב, הבת שהשתלטה לי על המחשב (מתי כבר תמצאו תרוץ לחסום אותה?) ועומס עבודה. בקרוב קאמבק.

BlogTV Police32

New member
שלומי מה אתה מנסה לשחק לרג'

חברה אני שילמתי על עצמי! שלא יזיין לכם במוח אתה עדיין חייב לי בירה

למעלה