הדיון השבועי

../images/Emo88.gifהדיון השבועי../images/Emo88.gif

הפעם אתם צריכים להמציא מפרי דמיונכם... אם הייתם צריכים ליהודה ליהודה דמות, הדמות שהכי מתאימה ליהודה.. איך הייתם מעצבים אותה? ובאיזה סוג של סדרה? אני לדוגמא- סדרת מתח בערוץ 22, לדמות שלו יקראו מייק, הוא יהיה רוצח סדרתי, הוא יתעסק עם הרבה בנות, ויהיה בראש המאפיה. ישתלו במאפיה אצלו "חפרפרת" כדי להצליח לחסוף אותו ולמצוא הוכחות לפשע שלו.

מ א י י ק

New member
לדמות שלו יקראו מייק הא?../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

חחח סבבה
שלי: לדמות של יהודה יקראו שמוליק,הוא יהיה בנאדם שמפרנס משפחה ואח"כ מתחיל לגנוב בגלל המצב הכלכלי שלהם,ולאחר מכן הוא יהפוך לפושע שהמטרה תחפש אחריו והוא יעבור לארה"ב ושם הוא ירדף ע"י הFBI,מה אתם אומרים על זה?

יערונת15

New member
ממ..... שלייי ../images/Emo13.gif

לדמות של יהודה סדרה שלי יקראו ליאורר.. ערס שמעשן ושותה ומתאהב בבחורה טובה מבית טוב :) היא לא רוצה אותו בגלל מי שהוא והוא רוצה להשתנות בגללההה.. כמה רומנטייייי

חח רעיון יפה יש לך...

לי לא מממש עולה רעיון שלא מתנגש עם הדברים הקודמים שהוא עשה.

מנסה..

לדמות שלו יקראו גיא, הוא יהיה ילד רע כזה, הוא יתאהב באחת שקוראים לה צליל, שבה כל הבנים רוצים, הוא מנסה להקסים אותה, ושהיא תתאהב בו.

talshoosh

New member
אהבתי את שלך../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

ואת של כל מי שכתב... אממ.. אני אחשוב על משהו ואני אכתוב אחר כך...

Shelleyy

New member
למה כל הזמן ילד רע, או ערס.. כנסו

לדעתי הייתי נותנת לו עכשיו לשחק דמות של איש עסקים, תמים, שמתאהב באישה שמטריפה לו את השכל.. הוא עושה הכל כדי לעשות עלייה רושם, אבל לא ממש הולך לו. הוא טוב מידי. הבחורה הזאת מתחילה להתאהב בו בגלל החיוך שלו והתמימות שיש עליו, אבל באותו זמן הוא עובד על עצמו, משתנה, ומתאים את תכונותיו אליה. בסוף הוא הופך להיות היא, והיא הופכת להיות הוא. בדרך כל הפקידות במשרדים מתאהבות ביהודה.. אבל הוא לא מושע עד כמה הוא מחוזר.. מפה אפשר להמשיך הרבה.. אין לי פשוט כח :)

../images/Emo187.gifאניי:]]

אהבתי את הרעיון
דעתי-מורה בביצפר שקוראים לו חיים, ושיהיו לו משקפיים, הוא יהיה מורה להיסטוריה, ובאחת הכיתות שהוא ילמד הכיתה תתחיל "להתעלל" בו, זאת אומרת להפריע בשיערים, להדבקי עליו דברים, לזרוק עליו דברים וכו'..ואחת הילדות מתאהבת בו ומתחילה איתו
הזוי ביותרר

למעלה