הדיון השבועי

../images/Emo88.gifהדיון השבועי../images/Emo88.gif

אז ככה, יהודה שלנו יותר לא בפוקס
. אז דיון מיוחד על זה
. 1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי
2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה
, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה? האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן? זה הכל...

עונה לעצמי

1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי? אני מעדיפה את יעל בר זוהר, למרות שלדעתי אסתי יותר יפה, אבל יעל ויהודה הרבה יותר מתאימים מבחינת זוגיות, והיה הרבה סקס, ומה לעשות? סקס מוכר
2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה? האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן? לדעתי הוא לא ראוי, כי עדיין, ליהודה יש רזומה הרבה יותר מוערך משלו, והוא הרבה יותר כובש ממיקל. אין לי מישו ספציפי שכדאי, אבל מייקל לא
.

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

1.אני מעדיף את יעל מאשר את אסתי מכמה סיבות: יעל ויהודה דיגמנו יחד בפוקס המון זמן וזה סוג של הרגל לראות אותם יחד ועם אסתי קצת פחות. ואני חושב שאסתי פחות מתאימה ספציפית לדגמן לצידו של יהודה.למרות שהיא מאוד יפה וחמודה. 2.מייקל לואיס לא ראוי להחליף את יהודה..היו צריכים למצוא מישהו אחר אם כבר יהודה עוזב אז שיהיה מישהו שיותר מתאים לו התפקיד הזה..

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

1.אני מעדיף את יעל בר זוהר,היא יותר מתאימה
2.אני לא חושב שההחלפה היא טובה,בכל זאת יהודה = פוקס,ופוקס = יהודה,הוא חלק מהמותג אפילו,ואני חושב שהחילוף לא היה נחוץ בכלל,אני לא חושב מייקל או מישהו יכול להכנס לנעליים של יהודה,אבל אם לא היה את המייקל הייתי מעדיף את זוהר ליבה במקומו.

מורלוש

New member
עונה ../images/Emo47.gif :)

1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי? -אני חושבת שיעל הרבה הרבה יותר מתאימה , כי יש לה יותר ניסיון .. אסתי עדיין צעירה , היא מדהימה ביופיה אבל יעלי כבר מנוסה בתחום ! אז לפי דעתי יעל יותר מתאימה כפרטנרית :) 2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה? -מייקל לואיס מדגמן נחמד מאוד :\ אבל ממש ממש ממש לא ברמה של יהודה מייקל הרבה יותר צעיר , ובאמת שלא מנוסה בתחום(כמו אסתי), הוא גגם לא הככי חתיך , כמו יהודה שלנו
חח :) האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן? -לא , אני לא חושבת שאי פעם יהיה מישו ביוכל לחליף את יהודה :) הוא אחד ומיוחד ! יום טוב לכולכם :)

עונה ../images/Emo26.gif

1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי אני אישית מעדיפה את יעל, היא הרבה יותר מנוסה וותיקה בתחום מאסתי,חוץ מזה הכימיה שהייתה בין יהודה ליעל תרמה המון לדוגמנות שלהם לפוקס, אסתי ממש לא מתאימה לדגמן עם יהודה.. בקיצור- עדיף את יעל. 2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה? האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן? אני לא חושבת שההחלפה של יהודה במייקל תהיה טובה, אני חושבת שהבעיה היא לא יהודה אלא אסתי, זאת היא שלא מתאים לה לדגמן לפוקס, אולי היא יפה ומוכשרת בזה אבל זה ממש לא ממצא את הדוגמנות שפוקס צריכה.. מצד שני אני גם לא חושבת שמייקל מתאים לפוקס, לפוקס היו סטנדרטים גבוהים, דוגמנים כמו יהודה ויעל.. עכשיו כשהם הוחלפו באסתי ומייקל אני חושבת שזה יהיה פחות טוב, הדרישות מהצילומים יהיו פחות גבוהים וגם התוצאות יהיו ככה. זאת בכל אופן דעתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo8.gif../images/Emo126.gif

1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי
יעל
2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה? לא ניראה ליי..
יהודה עם פוקס כבר מלא זמן [4 שנים] ועכשיו מחליפים אותו
האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן? לא הוא לא...הוא מכוערררר
אף אחדד!! יהודה זה יהודה
והבגדים של פוקס ניראים עליו מושלםםםםםם!!

עודד משהו../images/Emo126.gif

עדיף גם את יעל בגלל שבינה לבין יהודה הייתה כימייה והיה משהו סקסי.. עכשיו, אסתי היא כזאת שלא ממש תצטלם כמו שיעל הצטלמה ולא יהיה הרבה סקס ביניבם, בפרסומות ובפוסטרים ותמונות וכאלה.. כך שזה פחות ימכור..

עונה=]

1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי? אסתי 2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה?לאאאאאא האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן?אממ כן לדעתי כן לא מישו' אחר !!

Shelleyy

New member
לדעתי

יהודה פרש מפוקס בזמן. שיהיה למייקל מזל טוב, אני חושבת שהוא יוביל את הקמפיין טוב עם אסתי, אבל לעולם לא יהיה על יהודה ויעלי.. מה לעשות.. תמיד FOX תהייה זכורה לי כיעל ויהודה, אני בטוחה. גם כשמייקל ואסתי יחליפו אותם בקיץ הקרוב, ואני אצטרך לראות קטלוגים אחרים, ופנים חדשות..

../images/Emo45.gif את צודקת, אפשר להמשיך ולומר

שיהודה יותר טוב ממייקל אבל זה לא יעזור בכלום, יהודה פרש מפוקס וזה המצב- אסתי ומייקל הדוגמנים החדשים של פוקס.. שיהיה להם המוןן בהצלחה
וגם לי פוקס תמיד ייזכר כיהודה ויעל..

עונה

1.יעל בר זוהר כי היא הייתה מתאימה יותר ליהודה אבל עכשיו שאין את יהודה אז נראה לי שאת אסתי... 2.לא החלפת יהודה במייקל תהיה גרועה אבל אם לא יחזירו את יעל אז נראה לי שמייקל ואסתי דווקא יתאימו(אם היא תסכים בכלל לגעת בו..) האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? התשובה היא במספר 2 לא יודעת אין תחליף ליהודה!!!!!!!!

Neta lli 1

New member
עונהה..

1. יעל בר זוהר..אין עליה!! וגם בגלל הקטע הזה שאסתי לא רוצה לגעת בדוגמנים, זה פשוט לא פוקס, בגלל זה רואים שכל הקטלוגים מאוד שונים מהקטלוג הראשון שאסתי עשתה.. 2. מייקל יכול להיות נחמד במקום יהודה, אני אישית לא מתה עליו, אבל הוא נראה דיי טוב..

יול 17

New member
עונה - ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

1. את מי אתם מעדיפים כפרטנרית בפוקס? יעל בר זוהר או אסתי יעלי,|סהדגש|היא מתאימה יותר ..היא סקסית ואסתי עדיין נראית ילדונת למרות ששתיהן מעלפות! 2. אני לא אשאל מי עדיף, מייקל או יהודה, כי ברור שיהודה, אבל בכל זאת אשאל משהו אחר, האם אתם חושבים שהחלפת יהודה במייקל תהיה טובה? ממש ללא! |סהדגש|בלי להעליב את מייק , הוא חמוד והכל אבל יהודה יור בשל לדוגמנות והוא גם יותר מוכר לאנשים , הם רגילים לראות אותו .. מייקל שידגמן למשו אחר בנתיים. יהודה היה יכול להישאר עוד כמה שנים טובות. האם מייקל ראוי להיות מחליף של יהודה? אם לא, אז מי כן? ראוי או לא ראוי זאת לא אני קובעת , אני מקווה שיהיה לו בכייף,|סהדגש| למרות שאת יהודה בחיים לא נשכח כי הוא בתור דוגמן.. פשוט טווב [יותר מידי], ממש חחבל לי שיהודה יותר לא יהיה בפוקס. מייקל ויהודה זה שני דברים שונים - ואני אישית , הייתי מעדיפה את יהודה
יהודה אני
אותך !

למעלה