דיון

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifדיון

טוב-במקום הרבה מאוד משחקים ושרשורים חסרי טעם למ לא לפתוח דיון??? אוקיי אחרי אירועי הפרקים האחרונים(לא ראיתי את הפרק של היום אז אולי אני לא עדכני אבל...)לוק(לדעתי)וגם לוגאן יצאו בצורה מאוד מגעילה(לוק מסתיר דברים מלורליי לוגאן מדרדר את רורי לחיים של סקס סמים ורוקאנרול[בכוונה הגזמתי!]) אז מה דעתכם על ההתנהגות של בני הזוג של הבנות בזמן האחרון?? מוצדקת? דוחה? לא נחוצה עלילתית? האם לורליי ו\או רורי צריכות לזרוק אותן?\ -מה שעולה בראשכם! ותגיבו אחד לשני-שיהיה מעניין...

ורדיבה

New member
אוקיי...

לוגאן- הוא ממש ממש ממש מדרדר את רורי! וגם שג'ס בא לבקר(אעחח אני חולה עליו) אז הוא אמר לה כמה שהיא השתנתה וכמה שלוגאן הוא מטומטם ולא בשבילה...והוא צודק! הוא סתם מדרדר אותה..וזה ממש ממש לא מוצק אבל אולי נחוץ עלילתית..כדי שרורי קצת תראה התמרדות כלשהי טבעי לחלוטין.. וכן היא צריכה לזרוק אותו! כי הוא גם בגד בה... לוק- וכן לוק מאכזב קצת:| אבל יש בזה משהו מוצדק...פתאום יש לו בת..זה מפתיע וגם מוסיף לעלילה לדעתי..אבל היא לא צריכה לזרוק אותווו...:\ הם הכי מתאימים העולם ופשוט לוק צריך להתרגל לעובדה שהוא לא לבד ושהוא צריך לשתף את לורליי בהכל!

ורדיבה

New member
לוק..

לא סיפר ללורליי על אפריל (היא גילתה בעצמה אחרי חודשיים!!) וסתם הוא לא נותן לה לראות אותה בכלל..והוא די מגעיל האמתי..:|

מיטלוש8

New member
זה נהיה מוזר..

מצד אחד יש את הסצנות שבהם רואים שזה בנות גילמור.. מצד שני הסיפור עלילה הפך למעין טלנובלה- רורי גרה עם החבר שלה, ללוק משומקום יש בת פתאום, לורליי ולוק רבים, דוחים חתונה, לא יודעת...
לפי איך שמציגים את זה לוק באמת לא נחמד בתקופה האחרונה, הוא לא משתף את לורליי במה שקורה עם אפריל, אבל אפשר להבין אותו.. וגם אותה.. כך שבמקרה הזה אני באמת לא יודעת.. הם צריכים להיות יחד, וזה מעצבן כל הטלנובלה שעשו מזה...
לגבי רורי.. מצד אחד לוגן חמוד, ואוהב אותה, הוא אומנם לא הכי יודע איך לאהוב כי הוא לא מכיר את המונח הזה במלוא מובן המילה, אבל הוא באמת משתדל, והוא שונה מהמשפחה שלו.. אבל עדיין.. רורי... גרה עם חבר שלה?? הולכת עם תיק של החברה הכי ידועה?? הדמות שלה השתנתה בגללו, ואני לא מתה על זה.. בסך הכל לוגן באמת חמוד, אבל אני עדיין לא שוכחת את ג'ס.. הקטע איתו רק הוכיח שהוא היה הכי מתאים לה, מבין כולם..
יווו ג'יג'י כזאת נוראית!!!....

יסמין@

New member
לדעתי

שתיהן צריכות להעיף את שניהם. ולוגאן לא מדרדר את רורי. אי אפשר באמת לדרדר מישהו/י. לרורי יש אחריות על הבחירות שלה, היא לא בת 3...

ירוקה18

New member
בקשר ללורלי ולוק

נראה כאילו המערכת יחסים די הרסה את החברות ביניהם. שהם היו סתם חברים קרובים שנפגשים כל יום היה להם סצינות יותר טובות וכמובן היה יותר קל כי לא היה את הקטע של האמון. עכשיו רואים שקשה להם. במיוחד ללוק הוא טיפוס עצמאי ולא כל כך חברותי מטיבו. היה מצחיק בפרק של היום שלורלי הצטרפה לאמלי וריצירד וניסתה להגיד דברים רעים על סטארט הולו כדי שהם לא ירצו לעבור. בקשר לטענה שזה טלנובלה זה לא לגמרי מדויק בכל דרמה וקומדיה יש אלמנטים של טלנובלה. כי ככה יוצרים סיפורים שיהפכו את הכל למענין. אם לא יהיה מסובך וכולם יאהבו את כולם לא יהיה מענין .

Velma Kelly

New member
לא חשבתי שאני יגיד את זה אבל..

לורליי ולוק לא צריכים להיות ביחד יותר. כל המערכת יחסים הזאת מבוססת על סודות ועל דברים לא נכונים! הוא מסתיר ממנה בהתחלה את אפריל, ואז היא עם התאריך, והיא בכלל לא מוכנה להתמודד עם אפריל עדין.. לא יודעת, זה יותר מידי "לדחות את הסוף" לפי דעתי.. הם היו צריכים לשבת ולפתור הכל באותו רגע שזה קרה ולא חודשיים אחרי ובטח שהמצב נכון לפרק של היום לא טוב.. לדבר הכל דחוף! ולגבי לוגן, בהתחלה לא היה לי משהו נגדו, ואני יועדת שאני גם ככה משוחדת לג'ס אבל במיוחד איך שהוא השתנה הוא הרבההההה יותר מתאים לרורי. לוגן הרגיל אותה לחיים אחרים מידי, מותרות כזה.. הכי לא רורי שיש.. וחוצמזה שזה נראה כאילו היא מתאמצת להיות איתו בשביל הדירה.. שתחזור לג'ס! במיוחד אחרי השינוי שלו!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifבקשר ללורליי ולוק..

הם צריכים או להפרד, או לפתור את הבעיות.
כ"כ חבל שזה הגיע לזה..

בקשר ללורליי ולוק...

האמת גם אני חושבת שהם לא צריכים להיות ביחד, לדעתי הם לא כל כך מתאימים, הוא ממש מנסה להתאים את עצמו ללורליי ובדרך כלל לא מצליח לו, הוא הכלבלב של לורליי. אני יודעת שזה יכעיס הרבה מכם אבל אני חושבת שכריס מושלם ללורליי, יש להם שפה משותפת, הם צוחקים מאותם בדיחות, הם צינים בצורה דומה והוא לא משתדל כל כך כדי שהיא תמצא חן בעיניו. ולגבי רורי ולוגן למרות שהוא אידיוט הם מתאימים.

Lורליי

New member
מסכימה עם מה שנכתב לגבי לוק ובנוסף

לוק מכוער כ"כ..... אני עוד מתגעגעת למקס....

למעלה