דיון

חולה עלייה!! ../images/Emo99.gif

אני מטורפת עלייה!! זמרת מוכשרת טובות לב!! שימו לב לקישור שמור הביא לכם... היא לא כמו כל הזמרים האחרים...היא לא רק לומדת את השיר שנותנים לה בעל פה ומנענעת את התחת...היא יושבת בבית ומלחינה וכותבת....
ולגבי איך שהיא הייתה לבושה ב דונט בודר אתם יודעים,זה לא בדיוק היא מחליטה איך להתלבש..חוץ מזה היא הודיעה הודעה רשמית שהיא יותר לא חושפת יותר מהבטן,ושבהופעות שלה היא תרקוד פחות ותתלבש פחות חשוף,מפני שהיא רוצה שהקהל יתרכז יותר במה שהיא שרה ולא בגוף שלה.... היא מוכשרת,יפה [ומאוד!],וטובת לב!...והיא גם מאוד מאוד מאוד משקיעה בקריירה שלה...זהו! אמרתי את שלי!
אני כל כך אוהבת אותה!!

אה..ושחכתי להוסיף...

היא לא מתלכלכת בכל הקליפים שלה..ושוב...היא גם לא זאת שמחליטה איך יראה הקליפ,היא רק כותבת את השיר,מלחינה אותו,ושרה...וכל השאר היא לא אחראית.. היא לא מתלכלכת בכל הקליפים...העובדה שראיתם רק את דונט באדר ואת לה טורטורה לא אומרת שהיא מתלכלכת בכולם...למשל...במה היא בדיוק התלכלכה בדא וואן?.... אז אל תגידו מצשהו שאתם לא יודעים עליו,ואל תקבעו עובדה לפני שראיתם את כל האופציות......

britney4u

New member
דעתי ----->

מאוד מאוד מאוד מוכשרת, מבחינת ה-כ-ל היא שרה מדהים, יש לה יכולות קוליות אדירות, היא מלחינה וכותבת שירים מעולים, היא רוקדת טוב [אל אף שזה די שנוי במחלוקת], ובנוסף להכל היא חתיכת כוסית! אני אישית ממש אהבתי אותה בתקופה של האלבום האנגלי הראשון שלה, עכשיו זה די דעך אבל אני עדיין מעריך ואוהב אותה עד היום.

../images/Emo9.gif

לא מתה על השירים שלה,הקול שלה באמת צורם באוזניים היא צריכה לשיר שירים יותר אתניים כמו וואנאבר וואנאבר וEyes like yours זה הכי מתאים לה,ואלה השירים הכי יפים שלה.. שאר השירים משעממים מידי

Im The Sun

New member
נו באמת...../images/Emo42.gif

שאקירה
אני אוהב 90% מהשירים שלה, היא פשוט גדולה. יש לי את הדיסקים שלה באינגליש. היא ממש חמודה וצנועה וכפרעליה קיצר
ואני בניגוד אליכם אוהב שהיא מתפשטת בקליפים שלה חח

למעלה