דיון ! ! !

סילביא

New member
צודקות

גסא חייב לדעת שבראיין הוא האבא ובראיין תמיד יהיבסביבה. אבל כשמדברים על גכויות אבהות זה בקטע של להחליט לאיזה בית ספר הוא ילך, לאיזזה קופ "ח ירשמו אותו , ם חס וחליל קורה לו משהו, למי יודעיו כו... ולכן חשוב שהזכויות האלא יהיו של מלאני ולינדזי כי הן אלו שמגדלות אותו בפועל. כמובן בראיין ישתנה , אבל עדיין לדעתי הוא לא בשל להיות אבא במשרה מלאה ומלאני כן..

רינת4

New member
נחמד שאת

משווה את מלאני לאבא... אהבתי!
תראי,בריאן כן רוצה שתהיה לו מילה בגידול של גאס. הרי כשהן עשו לו ברית מילה,בריאן ממש התעצבן שלא שאלו אותו לפני זה. אולי בריאן לא בשל להיות אבא במשרה מלאה. אבל הוא נמצא שם בשביל גאס וכן מגיע לו שיודיעו לו אם קורה משהו... להיות אבא זה לא דבר קל,ואף אחד לא מושלם. אבל לאט לאט בריאן מתקרב לגאס. זו שאלה מאוד קשה:לוותר או לא על זכויות. סך הכל השאלה היא מבחינה חוקית ולא רגשית. אני לא מבינה למה אי אפשר לעשות מן הסכם "משולש" שכזה... למה לא,בעצם?

סילביא

New member
למה לא?

כי בחברה המיושנת שאנחנו חיים לא מוכנים עדיין לקבל את העובדה שמשפחה זה מזמן כבר לא איש אישה 2.2 ילדים וכלבת זה למה! הורות זה דבר רגשי בלבד, אבל מעבר להערצה העיוורת שאנשים רוכשים לבראיין בואי נודה שבקטע הרגשי מלאני לוקחת עליו... להיות אבא (או אמא) זה ללוות את ההריון, להתעורר 50 אלף פעם בלילה כדי לתת אוכל/תשומת לב .. וכו... ובראיין לא עשה אף אחד מאלא ולדעתי הוא גם לא יעזה. בראיין הוא לא אבא במובן של אבא.. הוא בסך הכל אונן לתוך כוס ( כמו שהוא מגדיר את זה!) הוא מאוד אוהב את גאס ואני מאמינה שגם גאס אוהב אותו. חשוב שגאס ידע שהוא חיי הודות לבראיין. שבראיין הוא לא סתם דוד או חבר של ההורים. בראיין הוא זה שעשה אותו. אבל לא, הוא לא "אבא" . תראי , כשהו הכניס את עצמו לסיפור הזה הוא ידע שהוא לא הולך לגדל את הילד...והוא היה שלם עם זה . אני חושבת שויתור על הזכויות זה הדבר הטוב ביותר שהוא היה יכול לעשות.

רינת4

New member
אל תשכחי ש

בריאן בחיים לא חשב שהוא ייקשר לילד. הוא בעצמו לא חשב שיש לט אינסטיקטים אבהיים. הוא פשוט פחד לגלות שהוא יהיה כמו אבא שלו. המחשבה הזאת הפחידה אותו! אז הנושא הזה ש"אונן לתוך הכוס" הוא לא ממש רלוונטי. זה כבר ענייןנ פסיכולוגי. אז לא נראה לי שזה "הוגן" להשתמש בטיעון הזה.

סילביא

New member
הוגן מאוד

מר בראיין קיני הוא בחור מבוגר בן 30 וצריך לדעת לחיות עם התוצאות של המעשים שלו. חוץ מזה שנדמה לי שהאבהות שלו חשובה יותר למעריצותיו מאשר לו. הרי זה לא שהוא לא רואה את גאס , ולא שמלאני חוטפת אותו למזרח הרחוק. זה כולה אומר שחוקית אין לו זכויות עליו. הוא ידע את זה מראש. הוא נקשר? נהדר!!! שיבקר כל יום, שיבלה איתו , מדיי פעם שגאס ישן אצלו.. אבל חוקית אין לגאס אבא, רק 2 אמהות.

אני חושבת...

או קיי אז אני לא יודעת כמה מכם רואים "חברים" אבל הסוגיה שאנחנו דנים בה ממש הזכירה לי קטע משם. הקטע הוא כשקרול יולדת ופיבי, סוזן ורוס נתקעים בחדר נקיון כזה, ורוס וסוזן (שבדיוק כמו מלאני ובריאן לא מסתדרים) התחילו לריב על הזמן שהם יבלו עם הילד, ורוס הרגיש ממש פגוע מזה שיכול להיות שהוא בכלל לא יהיה עם הילד...על כל הויכוח הזה היה לפיבי (שאיבדה את הוריה כשהייתה צעירה) דבר אחד להגיד והוא שבן (גאס) ממש מזליסט שיש לו 3 הורים שאוהבים ודואגים לו... בדיוק ככה אני מרגישה כלפי בריאן- מלאני- לינדזי:אמנם בריאן לא אבא שלו "במשרה מלאה" (ואפילו לא במשרה חלקית...) אבל שלושתם אוהבים אותו ודואגים לו (ורואים את זה) ועל זה אפשר פשוט לקנא בגאס, ולא משנה מה אף מסמך אומר זה לא משנה את העובדה שהם אוהבים אותו!

lolly1

New member
נכוןֱ

גם אני חשבתי על זה ככה בהתחלה!!!! זה אותו דבר....חוץ מזה שרוס סטרייט.. מלאני ובריאן לא ממש best buds.. וגם רוס וסוזן לא...אבל רוס ובריאן מאוד מעורבים בחיי הבנים... שימתם
פרק שעבר שהוא טייל עם לינז הוא היה עם גאס?.....

CarolineKinney

New member
זה בסדר.......

את זה ידענו הכוונה היתה לדבר על הנושא באופן כללי לא משנה מה שקרה ולקשר את זה למציאות ולמקרים דומים מחיי היומיום אבל כנראה לא הסברתי נכון והשיחה התגלגלה שונה ממה שהיה צפוי מצטערת.............

למעלה