דיון ! ! !

CarolineKinney

New member
../images/Emo88.gif דיון ! ! !

האם בריאן צריך לחתום על מסמכי האימוץ של גאס? כמה העובדה שהקשר שלו עם אביו לא היה מעמיק צריכה להשפיעה על שיקוליו? באילו שיקולים הוא צריך להשתמש?

CarolineKinney

New member
הוא כן אבל........

השאלה היא האם הוא צריך לוותר על הזכויות שלו כאבא ובאילו שיקולים הוא צריך להשתמש.......

almog66

New member
הוא צריך!!

הוא בכל זאת אבא שלו!! וזה שהקשר שלו עם אבא שלו לא היה כל כך טוב זה ממש לא קשור!!

לדעתי

הוא לא צריך לוותר לגמרי על זכויות האבהות.... כי נכון, הוא תרם את הזרע כדי שמלני ולינדזי יגדלו את גאס יחד, אבל בזמן האחרון הקשר בינו לבין גאס הולך ומתהדק ואם הוא יוותר על הזכויות, לדעתי זה ייפגע בו. דעתי
חזקה משותפת

CarolineKinney

New member
לדעתי לא !

לדעתי הוא לא צריך לחתום, הסיפור בינו לבין אביו הוא מאד נפוץ בימינו הרבה הורים לא מקבלים את הילדים שלהם בגלל שהם חד מיניים וגורמים לילדיהם להרגיש לא רצויים. לדעתי בגלל החוויה שהוא עבר על עצמו הוא צריך לתת לילד שלו להרגיש שאבא שלו (בריאן) רוצה אותו (גאס) ולדעתי מלאני צריכה פשוט להבין את זה ולהסכים איתו למרות שזה יכאב לה קצת כי זה לא מה שהיא תכננה.........

אני חושב

שמלאני ולינדזי צריכות לגדל את גאס ובריאן מקסימום צריך להיות כמו דוד... מה לעשות, הן דיי אלו שמגדלות אותו והוא הרבה פחות...אז שיהיה דוד דאגן ואיכפתי ושיהיה קרוב ככה לבן שלו.... אני חושב שבהתחשב באופי של בריאן, לא משנה אם הוא משתנה או לא, הוא עדיין דיי אנוכי ונותן להורמונים להוביל אותו, אני די חושב שגאס היה סובל איתו....

CarolineKinney

New member
אני חולקת.......

יחסים של אב ובן זה ממש מעבר....... בריאן יכול להיות המניאק שבמניאקים (והוא ממש לא כזה בכל אופן) אבל מעל לכל הוא לא יגרום לילד שלו לסבול זה קצת מוגזם לומר את זה ואם כבר דוד אז באופן מסויים כן אבל הוא לא חייב לחתום על כלום ולדעתי הוא גם לא צריך לחתום ! דוד זה הגדרה ולא חייבים שום מסמך. אבא של בריאן היה מכה אותו כשהוא היה קטן אז אחרי מה שבריאן עבר הוא צריך לשמור על הזכויות שלו ולהראות לגאס שהוא מוגן.

ayaliar

Well-known member
לא

אין קשר לעובדה שהוא לא מגדל אותו באופן פעיל לגמרי, זה עדיין הבן שלו והוא נמצא בסביבתו. הוא לא תרם זרע למישהי זרה או למישהי שהוא אף פעם לא יראה ולכן אם יש אפשרות שגאס יגדל עם דמות אם ודמות אב, מה טוב. בדיוק כמו ילדים להורים גרושים. נגיד שזוג התגרש והאשה התחתנה שוב, האב הביולוגי של הילדים לא מוותר על האבהות שלו רק בגלל שהוא לא מגדל את הילדים באופן אקטיבי נכון? הם יודעים שהוא אבא שלהם ויש להם גם בבית עוד דמות גברית שהם (לרוב) אוהבים. אבא זה אבא ואם אבא שלי היה מוותר עלי אני לא חושבת שהייתי מתמודדת עם זה יפה. צריך גם לחשוב על גאס בעוד 10 שנים למשל - כולם יאהבו אותו: שתי האמהות שלו ואבא שלו

Angel Girl1

New member
ממש לא!

זה הבן שלו... ובין אם הוא מגדל אותו, ובין אם הוא לא, זה הבן שלו! בלעדי בריאן... גאס לא היה בעולם! מלאני היא כמו אמא שלו, אבל לא חוקית... היא עדין מגדלת אותו... בריאן גם מגדל אותו! והוא חוקי! וזה זכותו! בריאן לא צריך לוותר על זה בשום אופן!

צודקת!

הוא בהחלט לא צריך לוותר על זה כי תחשבו...כשגאס יהיה מספיק גדול בשביל להבין את כל זה...אז הוא יחשוב שאבא שלו לא אוהב אותו, ואז גם הוא יפגע וגם בראיין!...מלאני יכולה לחיות עם העובדה שגאס לא יהיה הבן החוקי שלה...אבל בראיין לא יוכל לחיות עם העובדה שהוא וויתר על הבן שלו!

CarolineKinney

New member
נו מה אני אומרת שעה...

אסור לו בשום פנים ואופן לוותר על הזכויות החוקיות על גאס כי אחרי זה זה יהיה כאילו הוא ויתר עליו........

Randyael

New member
אם לא שמתם ../images/Emo23.gif....

הוא כבר ויתר על הזכויות שלו על גאס.........בעונה הראשונה (117) הוא האבא שלו בעיני לינדסי ומלאני.....אבל כבר אין לו זכויות....אז כל הדיון הזה הוא סתם..כי את מה שנעשה אי אפשר להחזיר.... נ.ב הוא באמת נעשה אבא יותר טוב בעונה הזאתי.....

נכון...

כשהתחילו את הדיון הזה, חשבתי לעצמי: מה, הוא לא וויתר? הייתי בטוחה שהוא וויתר. ועכשיו את באה ומזכירה לי שהוא באמת וויתר! תודה! אז הדיון הזה באמת לחינם...אבל בכל זאת כל אחד אמר את דעתו, וטוב לדעת מה כל אחד חושב.

lolly1

New member
הוא

חתם בתנאי שמל ולינז יחזרו וגיום יעוף... זוכרים?

סילביא

New member
לדעתי

הוא צריך לוותר על האבהות. למה? כי כשהוא נכנס לכל הסיפור הוא ידע שהוא בסך הכל בא לתרום זרע כדי לעזור לחברה. גם בינינו!??! הואפי של בראיין לא בנוי להורות. כן, יש אנשים כאלה (וזה לא רע לדעתי) שלא יכולים להיות הורים. כמובן שיש לגאס זכות לדעת זבראיין הוא האבא. אבל אנחנו מסתכלים על כל הסיפור מנק´ מבט מוטעת , נקודת מבט שטוענת שרק משפחה הטרוסקסואלית זו משפחה רגילה וזה לא נכון! גאס יגדל בצורה ברורה ובריאה מאוד כשידע שיש לו אמא ו.. אמא ויש דוד שמאוד אוהב אותו וקרוב אליו שאונן פעם לתוך כוס כדי לאפשר לאמהות שלו להביא אותץו לעולם. להפך הוא ירגיש מאוד רצוי כשיספרו לו כמה האמהות שלו רצו ילד עד כדי כך שביקשו מבראיין לעזור. והוא גם ידע שבראיין אוהב אותו מעצם העובדה שהוא תמיד שם בסביבה ותמיד עוזר.,לא?

לא חשבת אולי על....

הוא לא חייב להיות "דוד" שלו.... גאס יכול לדעת שהוא אבא שלו ולא דוד שלו.. והוא יכול לעשות כל מה שאבא במצב נגיד של הורים גרושים עושה... אבל לפי דעתי הוא עשה נכון כשהוא ויתר על הזכויות ... כי מההתחלה הוא היה אמור לוותר עליהם והוא ידע את זה...

רינת4

New member
אני לא חושבת כמוך...

לדעתי בריאן ממש מתאים להיות אבא. רואים שהוא אוהב את גאס. הוא אבא שלו לכל דבר! כל פעם בסצינות שבריאן עם גאס,הצורה בה הוא מסתכל עליו, ואיך שהוא מתנהג איתו רק מראה כמה שהוא אוהב אותו. אל תשכחי שבםרק הראשון,כשבריאן ראה את גאס לראשונה,הוא התמלא גאווה. כשמלאני הודיעה לו על הלידה,הוא ממש נלחץ ורץ לבי"ח. דווקא לדעתי-השינוי שחל בבריאן היה ביום אחד,כאשר הוא פגש את ג´סטין, וכאשר הוא הפך לאבא. שני המאורעות האלה,שקרו במקרהבאותו היום שינו אותו. והעובדה שזה שינה אותו,מראה כמה התפקיד תפור עליו. וזה לא קשור בכלל לעובדה שהילד יגדל במשפחה לסבית או לא...אז מהסיבה הזאת הוא לא היה צריך לוותר. מצד שני,זה הציל את המשפחה של גאס. ועכשיו יהיו לו שתי אימהות ואבא. אז רק מהבחינה הזאת הוא היה צריך לוותר. להיות אבא זה לא מבחינה חוקית-אלא מבחינה רגשית. ובריאן הוא אבא של גאס לכל דבר,גם אם חוקית הוא לא...

למעלה