דיון:]

0ליוש0

New member
../images/Emo88.gifדיון:]../images/Emo88.gif

כמו שאתם יודעים עפר עשה מלא דברים.... פסטיגל טלנובלות[משחק החיים,טלנובלה בע"מ והאלופה] הנחיה[אקזיט] קמפיין[ליווס] פרסומות[במבה,סלקום מועדון לילה[לא ידעתי איך לקרוא לזה] תיאטרון[פיטר פן] דיבובים[אווטאר,מכוניות] קולנוע[נו אקזיט] ואני מקווה שלא שכחתי כלום ואם טעיתי תתקנו אותי חחחח מה לדעתכם הכי התאים לעפר? איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו? מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות? איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה? איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב? איפה לא תרצו לראות את עפר? מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו?

כמה הודעות פתחת היום../images/Emo178.gif

סחטיקה עלייך
אהבתי את הדיון
מה לדעתכם הכי התאים לעפר?לדעתי הכי התאים לו לשחק בטב"ע. שם התגלה כישרון המשחק המדהים שלו, והוא הוכיח לכולם שהוא יותר מסתם פרצוף יפה. איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו?בטב"ע
מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות?לחשוף את התחת שלו X: איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה?ההיתי רוצה לראות אותו בפריים טיים בערוץ 2 או משהו... [בקרוב הוא באמת יהיה שם
] איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב?בטב"ע 2
איפה לא תרצו לראות את עפר?בשיר שלנו
סתםסתם... אמממ... בפסטיגל? מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו?אמממ... הוא ניסה כל מיני כיוונים שונים [הנחיה,משחק,דיבוב וכו'] והצליח [לדעתי] בכולם

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

מה לדעתכם הכי התאים לעפר? לשחקן,לדגמן,להנחות,פשוט הכל - כי הוא טוב בהכל
איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו? - אהבתי אותו בהרבה מקומות,אבל ממש ממש היה בטב"ע
מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות? - להרזות 15 קילו בשביל התפקיד ההוא... איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה? - אני ירצה לראות אותו בהרבה מקומות,שישחק,שישיר,שידגמן,שינחה,כי כיף לראות אותו עושה את כל הדברים כ"כ טוב
איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב? - בטב"ע
איפה לא תרצו לראות את עפר? - בדברים שיהרסו לו
מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו? - מ ו ש ל ם

מיתרוש5

New member
עונה..=]]..

מה לדעתכם הכי התאים לעפר? טב"ע, אקזיט ומועדון לילה איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו? טב"ע, אקזיט ומועדון לילה מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות? להראות את התחת (כי זה גרם לבעיות..חח) איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה? לא יודעת..חח.. איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב? טב"ע (אני יודעת שזה מופיע פה הרבה..חח) איפה לא תרצו לראות את עפר?
מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו? שכל מה שהוא עשה היה מושלם

esterosh

New member
עונה רציתם מגילה ניראה לי שקיבלתם!

מה לדעתכם הכי התאים לעפר? הכי התאים לו אקזיט טב"ע ופיטר פן ( כי הסיפור מאוד מתאים לו) אבל גם בהאלופה ומועדון לילה היו לו קטעים טובים. איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו? הכי אהבתי אותו באקזיט ובטב"ע. באקזיט בתור מנחה ובטב"ע בתור שחקן.... עכשיו בנוגע לשאר: אהבתי יותר את פיטר פן מהפסטיגל והקמפיין לסלקום היה יותר מוצלח מהפרסומת לבמבה...( במיוחד הפרסומת הראשונה שהוא לא מוצא את הפלאפון) פלפל ולוויס היו נחמדים באותה מידה... את נו אקזיט לא יצא לי לראות ודיבוב זה נחמד אבל אין מה להגיב על זה... וחוץ מזה אהבתי את הפרומואים שהוא עשה ( לאקזיט, להוט, לטב"ע ולאלופה) זה גם משהו ראוי לציון. מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות? אני חושבת שהוא בנה את עצמו טוב, אם חושבים על זה אז כל מה שהוא עשה זה כמו סיפור שמתגלגל. ( הפריצה באקזיט, אחר כך הנפילה - פרשת התחת שמשם הכל קיבל תפנית שכביכול יצרה את התדמית הנוכחית .) כלומר כל מה שהוא עשה נתן לו עוד נסיון והכל יצא לו לטובה כולל פרשת התחת. ( יכול להיות שבלי הפרובוקציה הזאת, הוא לא היה זוכה לכזאת הכרה ,גם פירסום שלילי הוא פרסום... ועצם העובדה שהוא הצליח לצאת מההסתבכות הזאת , הרבה היו יכולים להעלם לתמיד, זה מראה שהוא באמת כישרוני ועובדה שעכשיו מעריכים אותו ולא מתייחסים אליו כמו ילד שרק עושה פרובקציות. חוץ מזה זה מוסיף לו פלפל ועניין זה חלק מהחוש הומור שלו) ואם כבר משהו שהוא היה צריך לוותר עליו זה הפרסומת לבמבה , היא הייתה חמודה אבל לא פרסומת שתהיה מזוהה איתו ( אבל מבחינה כלכלית זה כנראה השתלם). איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה? בסרט, בתאטרון (רצוי תפקידים עם טלי חחח) ועוד כמה שנים שהוא יצבור ניסיון אז גם בלייט נייט ובסטאנד אפ ובכל מה שישמח אותו... איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב? בטב"ע 2( משהו שאני רוצה לראות בשידור חוזר זה את אקזיט של ערוץ 10 בהתחלה, פשוט כי לשם אין סיכוי שהוא יחזור וסתם יהיה נחמד להיזכר איך הכל התחיל...אז שמישהו כבר יעלה את זה בוי או די חחחח) איפה לא תרצו לראות את עפר? אני לא חושבת שאני אתנגד לראות את עפר. אבל אולי בפסטיגל או עם כמה שזה מפתה לראות אותו כל יום בטלנובלה ,אבל הוא צריך לעשות קצת הפסקה, כי אחרת יחשיבו אותו רק כשחקן טלנובלות ( לא שזה דבר רע אבל אנשים מזלזלים בזה...) מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו? כפי שאמרתי כל דבר שהוא עשה, הוא הצליח להפיק את המיטב ולמרות שנראה שהכל בהתחלה התגלגל אליו במקרה וקרה לו בטעות, הוא הצליח להוכיח את עצמו. אז נשאר רק לאחל לו בהצלחה ושימשיך להשתפר ,לשחק, ללמוד ובעיקר ליהנות ולאהוב את מה שהוא עושה.

../images/Emo215.gif

מה לדעתכם הכי התאים לעפר? טב"ע
הוא עשה את התפקיד בצורה כזאת מושלמת, שפשוט לא יכולתי שלא להתאהב בו
איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו? הכלXD אבל במיוחד טב"ע ומועדון לילה
מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות? כל מה שהוא עשה זה טוב, אני לא חושבת שיש משהו שאם הוא לא היה עושה אותו, אז הוא היה מצליח יותר.. כמו שאסתרוש אמרה. פשוט.. דבר מוביל לדבר
גם אם הוא עשה משהו שכולם חשבו שזה רק יהרוס לו, בסוף הוא הצליח יותר ויותר.
איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה? כל דבר שיעשה לו רק טוב
איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב? כמו שכולם אמרו, טב"ע
וגם שישדרו שוב את כל הדברים ששודרו ושאני לא ראיתיXD איפה לא תרצו לראות את עפר? בכל מקום שלא טוב בשבילו. מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו? מכל מה שאני ראיתי, הכל יצא לו כמו שצריך, הוא מצחיק, מוכשר , חתיך וחכם. ועושה רק מה שטוב לו
אז ברור שכל מה שהוא עשה עד עכשיו, זה פשוט נכון בשבילו, והכל פשוט מדהים

esterosh

New member
ממש אהבתי את מה שכתבת!

היו כמה דברים ששכחתי לכתוב ושקראתי את מה שכתבת נזכרתי והסכמתי...

noa elisha

New member
עונההה

מה לדעתכם הכי התאים לעפר? טלנובלות, במיוחד טב"ע
איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו? טב"ע מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות? אממ...למרות שכל מה שהוא עושה מושלם-דיבוב לאווטאר איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה? בעלי?! איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב? טלנובלות!! איפה לא תרצו לראות את עפר? לא לראות אותו? למה שאני ירצה לא לראות את המושלם שלי??? מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו? מ-ו-ש-ל-ם-!

0ליוש0

New member
עונה לעצמי בדיליי עצום../images/Emo6.gif

מה לדעתכם הכי התאים לעפר?הפרסומת לבמבה אין אין
וכמבון טב"ע
איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו?מועדון לילה וטב"ע מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות?שהוא חשף ת'תחת באקזיט סיטי איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה?בתוכנית משלו:] איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב?ט=ב=ע איפה לא תרצו לראות את עפר?בערוץ הופ
מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו?עפר עשה המון דברים שונים והצליח בכולם נשאר להגיד לו רק בהצלחה בהמשך:]

../images/Emo187.gifעונה בדיליי../images/Emo6.gif

מה לדעתכם הכי התאים לעפר?לשחק דמויות מהסוג כמו טלנובלה בע"מ
איפה הכי אהבתם את עפר עד עכשיו?טלנובלה בע"מ בהחלט|
מה לדעתכם הוא עשה ולא היה צריך לעשות?אין בדיוק
איפה הייתם רוצים לראות אותו בעתיד במשהו שהוא עדיין לא עשה?לא כל-כך משנה לי מה,העיקר שזה יעשה לו טוב
איפה הייתם רוצים לראות את עפר שוב?בטלנובלות:]] איפה לא תרצו לראות את עפר?אממ..לא נראה לי שיש כזה מקום
מה דעתכם בכללי על כל מה שעפר עשה עד עכשיו?נחמד ביותרר
..קצת פחות אהבתי את איך שהוא שיחק במשחק החיים,אבל על טעם וריח אין להתווכח

0ליוש0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אבל מבחינת סידרה עצמה אהבתי האלופה הרבה יותר ומבחינת דמויות של עפר אז טב"ע שליטה!

למעלה